Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Startupový „úspěch za noc“? Jenže mu předcházelo deset let dřiny, přiznává podnikatel Kováčik

Startupový „úspěch za noc“? Jenže mu předcházelo deset let dřiny, přiznává podnikatel Kováčik

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Ako to vyzerá v oficiálnom obchode, kde predávajú Labubu? Pred kúpou sa treba registrovať

Ako to vyzerá v oficiálnom obchode, kde predávajú Labubu? Pred kúpou sa treba registrovať

30. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Hovory: Startupový „úspěch za noc“? Jenže mu předcházelo deset let dřiny, přiznává podnikatel Kováčik

Hovory: Startupový „úspěch za noc“? Jenže mu předcházelo deset let dřiny, přiznává podnikatel Kováčik

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Budoucnost české armády * Vedra v Česku a Evropě

Budoucnost české armády * Vedra v Česku a Evropě

30. 6. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Letní dny je nejlepší trávit u vody, celodenní vyžití nabízí koupaliště v Klatovech

Letní dny je nejlepší trávit u vody, celodenní vyžití nabízí koupaliště v Klatovech

30. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak to bylo doopravdy: Jak Státní bezpečnost organizovala únosy lidí

Jak to bylo doopravdy: Jak Státní bezpečnost organizovala únosy lidí

30. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody 30. 6. 2025: Modernizace české armády – Válka na Ukrajině – Vlna veder v Česku

30. 6. 2025: Modernizace české armády – Válka na Ukrajině – Vlna veder v Česku

30. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Jan Bartošek (KDU-ČSL): Babiš vítal migranty a chtěl mít z NATO útočnou alianci, teď otočil | 30. 6. 2025

Jan Bartošek (KDU-ČSL): Babiš vítal migranty a chtěl mít z NATO útočnou alianci, teď otočil | 30. 6. 2025

30. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Copak to Maláčové a Zaorálkovi neSTAČILO? Vrabel a Sládek mohou rozhodnout! A co Babišův covid? | Petr Hájek

Copak to Maláčové a Zaorálkovi neSTAČILO? Vrabel a Sládek mohou rozhodnout! A co Babišův covid? | Petr Hájek

30. 6. 2025

58 min

Obrázek epizody Bohumil Vostal, zpravodaj ČT v USA (30. 6. 2025)

Bohumil Vostal, zpravodaj ČT v USA (30. 6. 2025)

30. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Zabezpečení železničních tratí. Jednání Spojených států a Kanady

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Zabezpečení železničních tratí. Jednání Spojených států a Kanady

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Odpolední publicistika: Zabezpečení železničních tratí. Jednání Spojených států a Kanady

Odpolední publicistika: Zabezpečení železničních tratí. Jednání Spojených států a Kanady

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Zabezpečení železničních tratí. Jednání Spojených států a Kanady

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Zabezpečení železničních tratí. Jednání Spojených států a Kanady

30. 6. 2025

19 min

30. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Ep#287 - V americkém Kongresu zakázali WhatsApp kvůli obavám z bezpečnosti

Ep#287 - V americkém Kongresu zakázali WhatsApp kvůli obavám z bezpečnosti

30. 6. 2025

9 min

Obrázek epizody Liga naruby | Kadeřábek místo Preciada? A co páska? Hierarchie střeďáků Slavie a kápo Vydra v ráži

Liga naruby | Kadeřábek místo Preciada? A co páska? Hierarchie střeďáků Slavie a kápo Vydra v ráži

30. 6. 2025

1 hod 11 min

Obrázek epizody Padni komu padni 34: Jak Orbán stvořil homofobní stát. Proč mu teď kolabuje? - podcast

Padni komu padni 34: Jak Orbán stvořil homofobní stát. Proč mu teď kolabuje? - podcast

30. 6. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody Opuštěná kola z cykloboxů v Bohumíně míří do Afriky, usnadní dětem cestu do škol

Opuštěná kola z cykloboxů v Bohumíně míří do Afriky, usnadní dětem cestu do škol

30. 6. 2025

49 sec

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Když byly bitcoiny potvrzené na státní peněžence, transakce pro mě skončila, říká soudní znalec

Dvacet minut Radiožurnálu: Když byly bitcoiny potvrzené na státní peněžence, transakce pro mě skončila, říká soudní znalec

30. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Když byly bitcoiny potvrzené na státní peněžence, transakce pro mě skončila, říká soudní znalec

Dvacet minut Radiožurnálu: Když byly bitcoiny potvrzené na státní peněžence, transakce pro mě skončila, říká soudní znalec

30. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Když byly bitcoiny potvrzené na státní peněžence, transakce pro mě skončila, říká soudní znalec

Když byly bitcoiny potvrzené na státní peněžence, transakce pro mě skončila, říká soudní znalec

30. 6. 2025

24 min

30. 6. 2025

24 min

30. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Ponížená Maláčová pohřbila SOCDEM, za vznik Stačilo může i SPOLU

Ponížená Maláčová pohřbila SOCDEM, za vznik Stačilo může i SPOLU

30. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Politická šikana: Ponížená Maláčová pohřbila SOCDEM, za vznik Stačilo může i SPOLU

Politická šikana: Ponížená Maláčová pohřbila SOCDEM, za vznik Stačilo může i SPOLU

30. 6. 2025

37 min