Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody V autě: o cyklistech, parybách a Nissanu v nesnázích

V autě: o cyklistech, parybách a Nissanu v nesnázích

25. 7. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Kde domov můj? Čeští Vietnamci hledají sami sebe

Kde domov můj? Čeští Vietnamci hledají sami sebe

25. 7. 2025

36 min

Obrázek epizody Kde domov můj? Čeští Vietnamci hledají sami sebe

Kde domov můj? Čeští Vietnamci hledají sami sebe

25. 7. 2025

36 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Polsko před bouřkou. Kdo si půjde po krku?

Vinohradská 12: Polsko před bouřkou. Kdo si půjde po krku?

25. 7. 2025

24 min

25. 7. 2025

24 min

25. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Polsko před bouřkou. Kdo si půjde po krku?

Polsko před bouřkou. Kdo si půjde po krku?

25. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody SPECIÁL Robin Kvapil: S dezoláty na Ukrajině. Zlo je banální.

SPECIÁL Robin Kvapil: S dezoláty na Ukrajině. Zlo je banální.

25. 7. 2025

43 min

Obrázek epizody Českou ekonomiku dotahuje zbytek V4 – Dohody v Istanbulu, demonstrace v Kyjevě – Cestování losa Emila českou krajinou

Českou ekonomiku dotahuje zbytek V4 – Dohody v Istanbulu, demonstrace v Kyjevě – Cestování losa Emila českou krajinou

24. 7. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hovory: Lékař Maďar: V Malawi stojí celá medicína na improvizaci. Když vidím vyléčené, dodává mi to energii

Hovory: Lékař Maďar: V Malawi stojí celá medicína na improvizaci. Když vidím vyléčené, dodává mi to energii

24. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Lékař Maďar: V Malawi stojí celá medicína na improvizaci. Když vidím vyléčené, dodává mi to energii

Lékař Maďar: V Malawi stojí celá medicína na improvizaci. Když vidím vyléčené, dodává mi to energii

24. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Jednání o obchodních vztazích EU a USA – Petr Pavel na návštěvě Japonska – Rychlé šíření žloutenky typu A

Jednání o obchodních vztazích EU a USA – Petr Pavel na návštěvě Japonska – Rychlé šíření žloutenky typu A

24. 7. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Stíhání Okamury. Normy pro dřevostavby. Soudní dvůr o zodpovědnosti za klima

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Stíhání Okamury. Normy pro dřevostavby. Soudní dvůr o zodpovědnosti za klima

24. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Stíhání Okamury. Normy pro dřevostavby. Soudní dvůr o zodpovědnosti za klima

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Stíhání Okamury. Normy pro dřevostavby. Soudní dvůr o zodpovědnosti za klima

24. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Odpolední publicistika: Stíhání Okamury. Normy pro dřevostavby. Soudní dvůr o zodpovědnosti za klima

Odpolední publicistika: Stíhání Okamury. Normy pro dřevostavby. Soudní dvůr o zodpovědnosti za klima

24. 7. 2025

19 min

24. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Portréty: První premiér Konga zemřel kvůli strachu Západu ze Sovětů

Portréty: První premiér Konga zemřel kvůli strachu Západu ze Sovětů

24. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody 24. 7. 2025: Dostavba Dukovan – Ruské útoky proti Ukrajině – Národní den na výstavě Expo

24. 7. 2025: Dostavba Dukovan – Ruské útoky proti Ukrajině – Národní den na výstavě Expo

24. 7. 2025

54 min

Obrázek epizody Po 18. etapě Tour de France

Po 18. etapě Tour de France

24. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Helena Horská, poradkyně premiéra, hlavní ekonomka Raiffeisenbank (24. 7. 2025)

Helena Horská, poradkyně premiéra, hlavní ekonomka Raiffeisenbank (24. 7. 2025)

24. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Největší těžař uhlí v Evropě. Jak Křetínský vybudoval své impérium

Největší těžař uhlí v Evropě. Jak Křetínský vybudoval své impérium

24. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Gospodarczy wymiar rekonstrukcji | Wartość dodana

Gospodarczy wymiar rekonstrukcji | Wartość dodana

24. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Bratři Cabani popsali největší šílenosti z Thermalu: Zkrat, pád z výšky a dvacet tun nad hlavou - Prostor X podcast

Bratři Cabani popsali největší šílenosti z Thermalu: Zkrat, pád z výšky a dvacet tun nad hlavou - Prostor X podcast

24. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Bratři Cabani popsali největší šílenosti z Thermalu: Zkrat, pád z výšky a dvacet tun nad hlavou - Prostor X podcast

Bratři Cabani popsali největší šílenosti z Thermalu: Zkrat, pád z výšky a dvacet tun nad hlavou - Prostor X podcast

24. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o bezpečnosti u přehrady

Jablonecký magazín o bezpečnosti u přehrady

24. 7. 2025

5 min