Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Šabata: Ministerstvo ruší podporu škol s ukrajinskými žáky

Šabata: Ministerstvo ruší podporu škol s ukrajinskými žáky

4. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Jaroslav Spurný: Jeden den jsem byl v delegaci s Václavem Havlem a druhý ještě leštil ve škole parkety. I tak vypadal začátek 90. let

Jaroslav Spurný: Jeden den jsem byl v delegaci s Václavem Havlem a druhý ještě leštil ve škole parkety. I tak vypadal začátek 90. let

4. 8. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody #35 Svoboda pod tlakem: Proč tolerance ustupuje populismu?

#35 Svoboda pod tlakem: Proč tolerance ustupuje populismu?

4. 8. 2025

57 min

Obrázek epizody Jaroslav Spurný: Jeden den jsem byl v delegaci s Václavem Havlem a druhý ještě leštil ve škole parkety. I tak vypadal začátek 90. let

Jaroslav Spurný: Jeden den jsem byl v delegaci s Václavem Havlem a druhý ještě leštil ve škole parkety. I tak vypadal začátek 90. let

4. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Minout Prahu! Německá spisovatelka Anette Selg stráví měsíc v Hradci Králové a napíše o něm povídku

Minout Prahu! Německá spisovatelka Anette Selg stráví měsíc v Hradci Králové a napíše o něm povídku

4. 8. 2025

5 min

Obrázek epizody Bydlení

Bydlení

4. 8. 2025

57 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Respekt k jedinečnosti každého z nás

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Respekt k jedinečnosti každého z nás

4. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody 100: Podcast Domácnost bez jedů: Snižme počet kosmetických přípravků, které používáme, radí expertka Arniky

100: Podcast Domácnost bez jedů: Snižme počet kosmetických přípravků, které používáme, radí expertka Arniky

4. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Byl jsem přesvědčený, že jsem žena. Neuspěchejte to, radí mladým drag queen Vostárek

Byl jsem přesvědčený, že jsem žena. Neuspěchejte to, radí mladým drag queen Vostárek

4. 8. 2025

33 min

Obrázek epizody Byl jsem přesvědčený, že jsem žena. Neuspěchejte to, radí mladým drag queen Vostárek

Byl jsem přesvědčený, že jsem žena. Neuspěchejte to, radí mladým drag queen Vostárek

4. 8. 2025

33 min

Obrázek epizody Pokud by měl strukturální deficit klesat, musí nejspozději na rok 2027 připravit nová vláda další reformy, říká člen Národní rozpočtové rady

Pokud by měl strukturální deficit klesat, musí nejspozději na rok 2027 připravit nová vláda další reformy, říká člen Národní rozpočtové rady

4. 8. 2025

14 min

Obrázek epizody Pokud by měl strukturální deficit klesat, musí nejspozději na rok 2027 připravit nová vláda další reformy, říká člen Národní rozpočtové rady

Pokud by měl strukturální deficit klesat, musí nejspozději na rok 2027 připravit nová vláda další reformy, říká člen Národní rozpočtové rady

4. 8. 2025

14 min

4. 8. 2025

14 min

Obrázek epizody Lucie Borhyová v Hráčích: Proč už chtěla odejít z TV Nova? A proč zatím neplánuje svatbu?

Lucie Borhyová v Hráčích: Proč už chtěla odejít z TV Nova? A proč zatím neplánuje svatbu?

4. 8. 2025

58 min

Obrázek epizody Aréna v Dobrom ráne: Verili konšpiráciám, dnes to ľutujú a šíria osvetu

Aréna v Dobrom ráne: Verili konšpiráciám, dnes to ľutujú a šíria osvetu

4. 8. 2025

38 min

Obrázek epizody Průlom v boji s HIV s českou stopou

Průlom v boji s HIV s českou stopou

4. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Česko v novém europarlamentu spíš vliv ztratilo

Bruselské chlebíčky: Česko v novém europarlamentu spíš vliv ztratilo

4. 8. 2025

43 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Česko v novém europarlamentu spíš vliv ztratilo

4. 8. 2025

4. 8. 2025

47 sec

Obrázek epizody Česko v novém europarlamentu spíš vliv ztratilo

Česko v novém europarlamentu spíš vliv ztratilo

4. 8. 2025

43 min

Obrázek epizody Průlom v boji s HIV s českou stopou

Průlom v boji s HIV s českou stopou

4. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Tiché zbraně: ? Tajný dokument pro ovládnutí mas od průmyslu přes zábavu po vzdělání či politiku ?

Tiché zbraně: ? Tajný dokument pro ovládnutí mas od průmyslu přes zábavu po vzdělání či politiku ?

4. 8. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Málo dětí. Co s tím?

Vinohradská 12: Málo dětí. Co s tím?

4. 8. 2025

24 min

4. 8. 2025

4. 8. 2025