Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Díky projektu Péče o krajinu jsou některé děti poprvé v lese, říká Jan Staroba, broumovský patriot

Díky projektu Péče o krajinu jsou některé děti poprvé v lese, říká Jan Staroba, broumovský patriot

24. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Rekonstrukce i spor o jméno. Kennedyho centrum ve Washingtonu řeší opravy i svůj symbolický odkaz

Zápisník zahraničních zpravodajů: Rekonstrukce i spor o jméno. Kennedyho centrum ve Washingtonu řeší opravy i svůj symbolický odkaz

24. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Rekonstrukce i spor o jméno. Kennedyho centrum ve Washingtonu řeší opravy i svůj symbolický odkaz

Zápisník zahraničních zpravodajů: Rekonstrukce i spor o jméno. Kennedyho centrum ve Washingtonu řeší opravy i svůj symbolický odkaz

24. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Hradecké minuty! Spisovatel Ignát Herrmann o Hradci Králové

Hradecké minuty! Spisovatel Ignát Herrmann o Hradci Králové

24. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Plavčíkům v Novém Jičíně nově pomáhá uměla inteligence. Dění pod hladinou hlídá soustava kamer

Plavčíkům v Novém Jičíně nově pomáhá uměla inteligence. Dění pod hladinou hlídá soustava kamer

24. 5. 2026

1 min

Obrázek epizody Klasika nebo moderna. V Liberci budou soutěžit taneční soubory, závodit budou děti i dospělí

Klasika nebo moderna. V Liberci budou soutěžit taneční soubory, závodit budou děti i dospělí

24. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Novinky ze světa náboženství a víry s Naděždou Hávovou

Novinky ze světa náboženství a víry s Naděždou Hávovou

24. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Tomáš Petráček a Mikuláš Kroupa o sudetoněmeckém sjezdu v Brně

Tomáš Petráček a Mikuláš Kroupa o sudetoněmeckém sjezdu v Brně

24. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Vertikála: Novinky ze světa náboženství a víry s Naděždou Hávovou

Vertikála: Novinky ze světa náboženství a víry s Naděždou Hávovou

24. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Vertikála: Tomáš Petráček a Mikuláš Kroupa o sudetoněmeckém sjezdu v Brně

Vertikála: Tomáš Petráček a Mikuláš Kroupa o sudetoněmeckém sjezdu v Brně

24. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Od Římanů po první světovou válku. Festival vojenské historie na Helfštýně láká na dobovou atmosféru

Od Římanů po první světovou válku. Festival vojenské historie na Helfštýně láká na dobovou atmosféru

24. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O reálné politice s Robinem Čumpelíkem

Studio Svobodného přístavu: O reálné politice s Robinem Čumpelíkem

24. 5. 2026

1 hod 7 min

Obrázek epizody Bazén ve Volyni je otevřený otužilcům. Koupaliště má stálé návštěvníky, kabinky se dědí

Bazén ve Volyni je otevřený otužilcům. Koupaliště má stálé návštěvníky, kabinky se dědí

24. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody #29: Ministerstvo zdravotnictví pohřbí 35 let práce na boji se závislostmi. Hrozí fentanyl v ulicích

#29: Ministerstvo zdravotnictví pohřbí 35 let práce na boji se závislostmi. Hrozí fentanyl v ulicích

24. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody Nedělní káva: Dagmar Ruščáková: Okolo

Nedělní káva: Dagmar Ruščáková: Okolo

24. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Dagmar Ruščáková: Okolo

Dagmar Ruščáková: Okolo

24. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Krkonošský park slaví Evropský den chráněných území. Ve Vrchlabí je připraven celodenní program

Krkonošský park slaví Evropský den chráněných území. Ve Vrchlabí je připraven celodenní program

24. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Garaj, Šimečka: Kompromisy deštrukciu kultúry nezastavia

Garaj, Šimečka: Kompromisy deštrukciu kultúry nezastavia

24. 5. 2026

47 min

Obrázek epizody Roth číta Marca: Michal Šimečka nepotrebuje obhajobu

Roth číta Marca: Michal Šimečka nepotrebuje obhajobu

24. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Trump, Vrbětice and MI6

Vinohradská 12: Trump, Vrbětice and MI6

24. 5. 2026

21 min

24. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Trump, Vrbětice and MI6

Trump, Vrbětice and MI6

24. 5. 2026

21 min

24. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Kriminálka speciál v Ostravě. Potkejte se naživo s tvůrci pořadu a legendami kriminalistiky

Kriminálka speciál v Ostravě. Potkejte se naživo s tvůrci pořadu a legendami kriminalistiky

24. 5. 2026

49 sec

Obrázek epizody Události, komentáře z ekonomiky – 23. května

Události, komentáře z ekonomiky – 23. května

23. 5. 2026

1 hod 2 min