Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zaostřeno: Senátoři volají po zastavení řešení změn klimatu. A co na to přední klimatologové?

Zaostřeno: Senátoři volají po zastavení řešení změn klimatu. A co na to přední klimatologové?

1. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Zaostřeno: Senátoři volají po zastavení řešení změn klimatu. A co na to přední klimatologové?

Zaostřeno: Senátoři volají po zastavení řešení změn klimatu. A co na to přední klimatologové?

1. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Senátoři volají po zastavení řešení změn klimatu. A co na to přední klimatologové?

Senátoři volají po zastavení řešení změn klimatu. A co na to přední klimatologové?

1. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody 1. 10. 2025: Projev prezidenta před volbami – Americká vláda bez peněz – Nový majitel hutě Liberty

1. 10. 2025: Projev prezidenta před volbami – Americká vláda bez peněz – Nový majitel hutě Liberty

1. 10. 2025

54 min

Obrázek epizody SODAcast #09, Jaroslav Miko v předvolebním speciálu: Segregace ve školách je selhání, Romové chtějí výsledky, euro jsme měli mít už dávno

SODAcast #09, Jaroslav Miko v předvolebním speciálu: Segregace ve školách je selhání, Romové chtějí výsledky, euro jsme měli mít už dávno

1. 10. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Měla by Sparta bít na poplach?

Měla by Sparta bít na poplach?

1. 10. 2025

41 min

Obrázek epizody Co zaznívalo v kampani a kdo s kým by mohl složit vládu? Předvolební debata komentátorek a expertek

Co zaznívalo v kampani a kdo s kým by mohl složit vládu? Předvolební debata komentátorek a expertek

1. 10. 2025

49 min

Obrázek epizody Volby 2025: Co zaznívalo v kampani a kdo s kým by mohl složit vládu? Předvolební debata komentátorek a expertek

Volby 2025: Co zaznívalo v kampani a kdo s kým by mohl složit vládu? Předvolební debata komentátorek a expertek

1. 10. 2025

49 min

Obrázek epizody Volby 2025: Co zaznívalo v kampani a kdo s kým by mohl složit vládu? Předvolební debata komentátorek a expertek

Volby 2025: Co zaznívalo v kampani a kdo s kým by mohl složit vládu? Předvolební debata komentátorek a expertek

1. 10. 2025

49 min

Obrázek epizody Karel Trpkoš, zastupující generální ředitel Úřadu práce (1. 10. 2025)

Karel Trpkoš, zastupující generální ředitel Úřadu práce (1. 10. 2025)

1. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Katecheze při generální audienci 01.10.2025

Katecheze při generální audienci 01.10.2025

1. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody Wargame: Česko — Díl 3: Atentát

Wargame: Česko — Díl 3: Atentát

1. 10. 2025

43 min

Obrázek epizody V Olbramovicích otevřeli nové záchytné parkoviště. Má snížit počet aut zaparkovaných v okolí nádraží

V Olbramovicích otevřeli nové záchytné parkoviště. Má snížit počet aut zaparkovaných v okolí nádraží

1. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody VOLBY 2025: Andrej Babiš /ANO/ – Tato nekompetentní vláda s námi nemluvila, důchody změníme

VOLBY 2025: Andrej Babiš /ANO/ – Tato nekompetentní vláda s námi nemluvila, důchody změníme

1. 10. 2025

17 min

Obrázek epizody Roste zájem o produkci malých farmářů. Táhne prodej ze dvora, větší zájem mají mladší ročníky

Roste zájem o produkci malých farmářů. Táhne prodej ze dvora, větší zájem mají mladší ročníky

1. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Varování pro mladé voliče: Pokud nebudete volit, o vaší budoucnosti rozhodnou důchodci

Varování pro mladé voliče: Pokud nebudete volit, o vaší budoucnosti rozhodnou důchodci

1. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Farmaceutka z Gazy: Blokáda pomoci byla půl roku absolutní. Po návratu jsem své kolegy nepoznávala

Dvacet minut Radiožurnálu: Farmaceutka z Gazy: Blokáda pomoci byla půl roku absolutní. Po návratu jsem své kolegy nepoznávala

1. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Farmaceutka z Gazy: Blokáda pomoci byla půl roku absolutní. Po návratu jsem své kolegy nepoznávala

Dvacet minut Radiožurnálu: Farmaceutka z Gazy: Blokáda pomoci byla půl roku absolutní. Po návratu jsem své kolegy nepoznávala

1. 10. 2025

23 min

1. 10. 2025

23 min

1. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Farmaceutka z Gazy: Blokáda pomoci byla půl roku absolutní. Po návratu jsem své kolegy nepoznávala

Farmaceutka z Gazy: Blokáda pomoci byla půl roku absolutní. Po návratu jsem své kolegy nepoznávala

1. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Lukáš Unger: Na stagi to za stavu 3-3 v hlavě přeplo, Razma byl v zákulisí miliónovej

Lukáš Unger: Na stagi to za stavu 3-3 v hlavě přeplo, Razma byl v zákulisí miliónovej

1. 10. 2025

41 min

Obrázek epizody Referendum w sprawie Szymona | Nasłuch

Referendum w sprawie Szymona | Nasłuch

1. 10. 2025

39 min

Obrázek epizody Z Liberty je zase Nová huť. Zkrachovalý ostravský podnik změnil jméno i majitele a bude dál vyrábět

Z Liberty je zase Nová huť. Zkrachovalý ostravský podnik změnil jméno i majitele a bude dál vyrábět

1. 10. 2025

1 min

Obrázek epizody V Česku se šíří nová nakažlivější varianta covidu-19. Ideální doba na očkování je nyní

V Česku se šíří nová nakažlivější varianta covidu-19. Ideální doba na očkování je nyní

1. 10. 2025

14 min