Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

2. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

2. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Blokáda flotily v Gaze. Klimatická žaloba. Útok na Slovjansk? Paralympiáda

2. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Moskva nebo Brusel: Kam půjde Česko po volbách?

Moskva nebo Brusel: Kam půjde Česko po volbách?

2. 10. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Wargame: Česko — Díl 4: Konec iluzí

Wargame: Česko — Díl 4: Konec iluzí

2. 10. 2025

35 min

Obrázek epizody #37 Cizí jazyky v éře umělé inteligence

#37 Cizí jazyky v éře umělé inteligence

2. 10. 2025

43 min

Obrázek epizody Volby a vegetariánský pohřeb v mekáči. Strach Čechů z modernity jako symptom dnešní doby

Volby a vegetariánský pohřeb v mekáči. Strach Čechů z modernity jako symptom dnešní doby

2. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Bezpečné množství alkoholu neexistuje, říká Miovský. Proč Češi pití alkoholu omlouvají?

Bezpečné množství alkoholu neexistuje, říká Miovský. Proč Češi pití alkoholu omlouvají?

2. 10. 2025

43 min

Obrázek epizody V systému superdávky je chyba, tvrdí sociální pracovníci. Klienty musí přihlašovat pod svým jménem

V systému superdávky je chyba, tvrdí sociální pracovníci. Klienty musí přihlašovat pod svým jménem

2. 10. 2025

1 min

Obrázek epizody Zadržená Češka by se v Gaze divila. Je to PR akce Hamásu, říká z Izraele Kuchyňa

Zadržená Češka by se v Gaze divila. Je to PR akce Hamásu, říká z Izraele Kuchyňa

2. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Zadržená Češka by se v Gaze divila. Je to PR akce Hamásu, říká z Izraele Kuchyňa

Zadržená Češka by se v Gaze divila. Je to PR akce Hamásu, říká z Izraele Kuchyňa

2. 10. 2025

10 min

Obrázek epizody Jablonecký magazín o školách

Jablonecký magazín o školách

2. 10. 2025

6 min

Obrázek epizody Vladimír Mišík: Artróza mu vzala kytaru z ruky, ale ne chuť tvořit. Vychází mu nová deska - Prostor X podcast

Vladimír Mišík: Artróza mu vzala kytaru z ruky, ale ne chuť tvořit. Vychází mu nová deska - Prostor X podcast

2. 10. 2025

40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

Dvacet minut Radiožurnálu: Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

2. 10. 2025

23 min

2. 10. 2025

23 min

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

Komrsková: O bossingu v pražské zoo jsem nevěděla. Je mi líto, že ke mně zaměstnanci nenašli důvěru

2. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Ľudia prídu o prácu nielen pre konsolidáciu. Trh práce zmenia aj megatrendy

Ľudia prídu o prácu nielen pre konsolidáciu. Trh práce zmenia aj megatrendy

2. 10. 2025

26 min

Obrázek epizody Pepovi parťáci: Jana Paulová o divadle, numerologii a nečekaném propojení s Pepou

Pepovi parťáci: Jana Paulová o divadle, numerologii a nečekaném propojení s Pepou

2. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Pepovi parťáci: Jana Paulová o divadle, numerologii a nečekaném propojení s Pepou

Pepovi parťáci: Jana Paulová o divadle, numerologii a nečekaném propojení s Pepou

2. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Útoky na zdravotníky jsou ve válkách čím dál častější. Dodržování práva je ale nevymahatelné, říká šéf komunikace Lékařů bez hranic

Útoky na zdravotníky jsou ve válkách čím dál častější. Dodržování práva je ale nevymahatelné, říká šéf komunikace Lékařů bez hranic

2. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Útoky na zdravotníky jsou ve válkách čím dál častější. Dodržování práva je ale nevymahatelné, říká šéf komunikace Lékařů bez hranic

Útoky na zdravotníky jsou ve válkách čím dál častější. Dodržování práva je ale nevymahatelné, říká šéf komunikace Lékařů bez hranic

2. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Šance pro Havlíčka, ukrajinské varování pro Čechy a utahování opasků

Šance pro Havlíčka, ukrajinské varování pro Čechy a utahování opasků

2. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Zprávy+ 2. 10. 2025

Zprávy+ 2. 10. 2025

2. 10. 2025

6 min