Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody SPECIÁL: O zbrojovkách, AI revoluci a psychologii úspěšného investora s Danem Hamerníkem

SPECIÁL: O zbrojovkách, AI revoluci a psychologii úspěšného investora s Danem Hamerníkem

6. 10. 2025

58 min

Obrázek epizody ANO vyluxovalo antisystémové voliče, vysvětluje sociolog Mazák

ANO vyluxovalo antisystémové voliče, vysvětluje sociolog Mazák

6. 10. 2025

30 min

Obrázek epizody #07: Vedení SOCDEM musí skončit. Ať si jdou Maláčová a Zaorálek do Stačilo!

#07: Vedení SOCDEM musí skončit. Ať si jdou Maláčová a Zaorálek do Stačilo!

6. 10. 2025

7 min

Obrázek epizody Riviéra: Hudba jako něco, co nás přesahuje. Jak s ní trávíme volný čas a co nám přináší?

Riviéra: Hudba jako něco, co nás přesahuje. Jak s ní trávíme volný čas a co nám přináší?

6. 10. 2025

50 min

Obrázek epizody Už sa medzi sebou nebije len opozícia. V koalícii niektorí spomínajú aj rozpad vlády

Už sa medzi sebou nebije len opozícia. V koalícii niektorí spomínajú aj rozpad vlády

6. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Snídaně Šampionů- 6.10.2025

Snídaně Šampionů- 6.10.2025

6. 10. 2025

35 min

Obrázek epizody Lidí, kteří mě hejtují kvůli věku, je mi líto, říká nejmladší poslankyně Julie Smejkalová

Lidí, kteří mě hejtují kvůli věku, je mi líto, říká nejmladší poslankyně Julie Smejkalová

6. 10. 2025

13 min

Obrázek epizody Lidí, kteří mě hejtují kvůli věku, je mi líto, říká nejmladší poslankyně Julie Smejkalová

Lidí, kteří mě hejtují kvůli věku, je mi líto, říká nejmladší poslankyně Julie Smejkalová

6. 10. 2025

13 min

Obrázek epizody Vaše každodenní inspirace: Operace plic

Vaše každodenní inspirace: Operace plic

6. 10. 2025

34 min

Obrázek epizody Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-6.10.2025

Na cestách s BLANÍKEM a Miroslavem Táborským-6.10.2025

6. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Týden Živě: Šílený tablet s projektorem, vysavač s robotickou rukou a dron s ovladačem à la Transformers

Týden Živě: Šílený tablet s projektorem, vysavač s robotickou rukou a dron s ovladačem à la Transformers

6. 10. 2025

29 min

Obrázek epizody O roli Motoristů ve vládě rozhodne dohoda Babiše se zbrojařem Strnadem

O roli Motoristů ve vládě rozhodne dohoda Babiše se zbrojařem Strnadem

6. 10. 2025

1 hod

Obrázek epizody #18 Rozhovor s českou velvyslankyní v IL

#18 Rozhovor s českou velvyslankyní v IL

6. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody Barvy rychlosti. Fotografie vozů ze závodního okruhu v Le Mans jsou k vidění v budějovickém rozhlase

Barvy rychlosti. Fotografie vozů ze závodního okruhu v Le Mans jsou k vidění v budějovickém rozhlase

6. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová vláda? Revoluce v mezích zákona a naděje, které nemá šanci naplnit

Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová vláda? Revoluce v mezích zákona a naděje, které nemá šanci naplnit

6. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová vláda? Revoluce v mezích zákona a naděje, které nemá šanci naplnit

Názory a argumenty: Julie Hrstková: Nová vláda? Revoluce v mezích zákona a naděje, které nemá šanci naplnit

6. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Julie Hrstková: Nová vláda? Revoluce v mezích zákona a naděje, které nemá šanci naplnit

Julie Hrstková: Nová vláda? Revoluce v mezích zákona a naděje, které nemá šanci naplnit

6. 10. 2025

4 min

6. 10. 2025

4 min

Obrázek epizody Reparát: Jak zapojit pohyb do běžného dne ve škole? Proměnit chodby v tělocvičnu

Reparát: Jak zapojit pohyb do běžného dne ve škole? Proměnit chodby v tělocvičnu

6. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Luboš Palata: Už za rok se může ve východním Německu dostat k moci AfD. Pro Česko by to byl průšvih

Názory a argumenty: Luboš Palata: Už za rok se může ve východním Německu dostat k moci AfD. Pro Česko by to byl průšvih

6. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Luboš Palata: Už za rok se může ve východním Německu dostat k moci AfD. Pro Česko by to byl průšvih

Názory a argumenty: Luboš Palata: Už za rok se může ve východním Německu dostat k moci AfD. Pro Česko by to byl průšvih

6. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Luboš Palata: Už za rok se může ve východním Německu dostat k moci AfD. Pro Česko by to byl průšvih

Luboš Palata: Už za rok se může ve východním Německu dostat k moci AfD. Pro Česko by to byl průšvih

6. 10. 2025

3 min

6. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Bitcoin láme rekordy, zlato míří na 4 000 USD a USA pořád brzdí shutdown

Bitcoin láme rekordy, zlato míří na 4 000 USD a USA pořád brzdí shutdown

6. 10. 2025

11 min

Obrázek epizody #06: Volby oceňuju, bude mi líp. Těším se na bohatství, co nám slíbili

#06: Volby oceňuju, bude mi líp. Těším se na bohatství, co nám slíbili

6. 10. 2025

11 min