Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dozimetr: Přiznání k organizovanému zločinu

Dozimetr: Přiznání k organizovanému zločinu

12. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Návrh rozpočtu: která čísla nesedí? – Konec shutdownu v USA: vítězové a poražení – Plukovnice lidských duší

Návrh rozpočtu: která čísla nesedí? – Konec shutdownu v USA: vítězové a poražení – Plukovnice lidských duší

11. 11. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Táto vláda nemá so sociálnou demokraciou nič spoločné. Masovú chudobu ignoruje, tvrdí analytik Ján Košč

Táto vláda nemá so sociálnou demokraciou nič spoločné. Masovú chudobu ignoruje, tvrdí analytik Ján Košč

11. 11. 2025

53 min

Obrázek epizody Hovory: Nebojte se mluvit o tom, jak si představujete svůj konec, vyzývá záchranářka v paliativní péči

Hovory: Nebojte se mluvit o tom, jak si představujete svůj konec, vyzývá záchranářka v paliativní péči

11. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Nebojte se mluvit o tom, jak si představujete svůj konec, vyzývá záchranářka v paliativní péči

Nebojte se mluvit o tom, jak si představujete svůj konec, vyzývá záchranářka v paliativní péči

11. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Český rozhlas Plzeň jede za vámi a jako dárek přináší rádia DAB+

Český rozhlas Plzeň jede za vámi a jako dárek přináší rádia DAB+

11. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody #38 DEMONSTRANTI, VABANK, IN PRAISE OF SHADOW

#38 DEMONSTRANTI, VABANK, IN PRAISE OF SHADOW

11. 11. 2025

32 min

Obrázek epizody Josef Středula: Růst hospodářství nebude, pokud neporostou platy

Josef Středula: Růst hospodářství nebude, pokud neporostou platy

11. 11. 2025

17 min

Obrázek epizody Ex libris: Kdy vypukne válka? Ptá se polský historik Majewski roku 1938

Ex libris: Kdy vypukne válka? Ptá se polský historik Majewski roku 1938

11. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody 11. 11. 2025: Spory o rozpočet – Boj o Pokrovsk – Policejní razie v sídle ŘSD

11. 11. 2025: Spory o rozpočet – Boj o Pokrovsk – Policejní razie v sídle ŘSD

11. 11. 2025

54 min

Obrázek epizody Je Rajchlovo p*rno problém pro novou vládu? | DEBACL

Je Rajchlovo p*rno problém pro novou vládu? | DEBACL

11. 11. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Korporátní krysy, básníci i tátové. Osudy lidí, kteří se propadli v kremelské hierarchii

Korporátní krysy, básníci i tátové. Osudy lidí, kteří se propadli v kremelské hierarchii

11. 11. 2025

49 min

Obrázek epizody Tomáš Doležal  /SPD/, poslanec (11. 11. 2025)

Tomáš Doležal /SPD/, poslanec (11. 11. 2025)

11. 11. 2025

25 min

Obrázek epizody 11. listopadu: Slavnost sv. Martina v Táboře &  Fyzikální soutěž Výfuk & Sokolská akademie středočeských žup

11. listopadu: Slavnost sv. Martina v Táboře & Fyzikální soutěž Výfuk & Sokolská akademie středočeských žup

11. 11. 2025

5 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Postoje soudů k týrání. Platební uzávěra americké vlády. Ukrajinské filmy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Postoje soudů k týrání. Platební uzávěra americké vlády. Ukrajinské filmy

11. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Postoje soudů k týrání. Platební uzávěra americké vlády. Ukrajinské filmy

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Postoje soudů k týrání. Platební uzávěra americké vlády. Ukrajinské filmy

11. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Odpolední publicistika: Postoje soudů k týrání. Platební uzávěra americké vlády. Ukrajinské filmy

Odpolední publicistika: Postoje soudů k týrání. Platební uzávěra americké vlády. Ukrajinské filmy

11. 11. 2025

19 min

11. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Summit v Brazílii prověří ochotu zemí spolupracovat na ochraně klimatu navzdory popíračům z USA

Summit v Brazílii prověří ochotu zemí spolupracovat na ochraně klimatu navzdory popíračům z USA

11. 11. 2025

37 min

Obrázek epizody Summit v Brazílii prověří ochotu zemí spolupracovat na ochraně klimatu navzdory popíračům z USA

Summit v Brazílii prověří ochotu zemí spolupracovat na ochraně klimatu navzdory popíračům z USA

11. 11. 2025

37 min

Obrázek epizody Roman Zach: Potíte se v trenkách a tváříte se jako Gandalf. Šílené natáčení se skvělými blázny - Prostor X podcast

Roman Zach: Potíte se v trenkách a tváříte se jako Gandalf. Šílené natáčení se skvělými blázny - Prostor X podcast

11. 11. 2025

51 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Skopeček: Nastupující koalice chtěla ukázat sílu. Jako místopředseda jsem přistupoval ke všem rovně

Dvacet minut Radiožurnálu: Skopeček: Nastupující koalice chtěla ukázat sílu. Jako místopředseda jsem přistupoval ke všem rovně

11. 11. 2025

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Skopeček: Nastupující koalice chtěla ukázat sílu. Jako místopředseda jsem přistupoval ke všem rovně

Dvacet minut Radiožurnálu: Skopeček: Nastupující koalice chtěla ukázat sílu. Jako místopředseda jsem přistupoval ke všem rovně

11. 11. 2025

23 min

11. 11. 2025

23 min

11. 11. 2025

23 min