Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: Babišovy trable: EU řeší Agrofert

Vinohradská 12: Babišovy trable: EU řeší Agrofert

1. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Babišovy trable: EU řeší Agrofert

Babišovy trable: EU řeší Agrofert

1. 6. 2026

22 min

1. 6. 2026

22 min

1. 6. 2026

22 min

Obrázek epizody Brief Česko (1. červen 2026)

Brief Česko (1. červen 2026)

31. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody Jaromír Soukup: Luxus, Čína, dluhy a boj o přežití | Půr - Životopis 2.díl

Jaromír Soukup: Luxus, Čína, dluhy a boj o přežití | Půr - Životopis 2.díl

31. 5. 2026

16 min

Obrázek epizody Svatý Václav je 30 metrů dlouhý a uveze až 200 lidí. Nová osobní loď na Labi zajistí spojení s Čelá…

Svatý Václav je 30 metrů dlouhý a uveze až 200 lidí. Nová osobní loď na Labi zajistí spojení s Čelá…

31. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Dobrodružství mě hnalo dál. Příběh Romana Fraita, který přežil pochod Němců z Brna i sovětské tábory

Příběhy 20. století: Dobrodružství mě hnalo dál. Příběh Romana Fraita, který přežil pochod Němců z Brna i sovětské tábory

31. 5. 2026

48 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Dobrodružství mě hnalo dál. Příběh Romana Fraita, který přežil pochod Němců z Brna i sovětské tábory

Příběhy 20. století: Dobrodružství mě hnalo dál. Příběh Romana Fraita, který přežil pochod Němců z Brna i sovětské tábory

31. 5. 2026

48 min

Obrázek epizody 31. 5. 2026: Peníze na projekty související se stavbou JE Dukovany - Izrael rozšiřuje operace na jihu Libanonu - Nepokoje v Paříží po oslavách vítězství v Lize mistrů

31. 5. 2026: Peníze na projekty související se stavbou JE Dukovany - Izrael rozšiřuje operace na jihu Libanonu - Nepokoje v Paříží po oslavách vítězství v Lize mistrů

31. 5. 2026

49 min

Obrázek epizody Čokoládová, s ořechy nebo třeba z písku. Sdílení bábovky na internetu zviditelní pěstounskou péči

Čokoládová, s ořechy nebo třeba z písku. Sdílení bábovky na internetu zviditelní pěstounskou péči

31. 5. 2026

1 min

Obrázek epizody Pavel Bém a Jakub Frydrych

Pavel Bém a Jakub Frydrych

31. 5. 2026

38 min

Obrázek epizody 31. května 2026: Film Mira na Zlín Film Festivalu & SpringTEEN Pražského jara & Půlmaraton ve Zlíně

31. května 2026: Film Mira na Zlín Film Festivalu & SpringTEEN Pražského jara & Půlmaraton ve Zlíně

31. 5. 2026

5 min

Obrázek epizody Začíná vám demence či alzheimer? Čeští vědci vyvinuli aplikaci, která odhalí problémy s pamětí

Začíná vám demence či alzheimer? Čeští vědci vyvinuli aplikaci, která odhalí problémy s pamětí

31. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody DOBRÉ RADY DO ZAHRADY NA RÁDIU BLANÍK- Zahradní zázraky za pár korun

DOBRÉ RADY DO ZAHRADY NA RÁDIU BLANÍK- Zahradní zázraky za pár korun

31. 5. 2026

1 min

Obrázek epizody Madetu neprodám. Ani Klaus mě nezlomil. Řekli mi, že mám půl roku života | Milan Teplý

Madetu neprodám. Ani Klaus mě nezlomil. Řekli mi, že mám půl roku života | Milan Teplý

31. 5. 2026

1 hod 35 min

Obrázek epizody Zaklínač 3 dostane po 11 letech od vydání další příběhové rozšíření. A souboj chytrých prstenů pokračuje

Zaklínač 3 dostane po 11 letech od vydání další příběhové rozšíření. A souboj chytrých prstenů pokračuje

31. 5. 2026

11 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Kepka: Velikost je i v tom, přiznat si své chyby. Platí i pro státy

Názory a argumenty: Ondřej Kepka: Velikost je i v tom, přiznat si své chyby. Platí i pro státy

31. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Kepka: Velikost je i v tom, přiznat si své chyby. Platí i pro státy

Názory a argumenty: Ondřej Kepka: Velikost je i v tom, přiznat si své chyby. Platí i pro státy

31. 5. 2026

3 min

31. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Ondřej Kepka: Velikost je i v tom, přiznat si své chyby. Platí i pro státy

Ondřej Kepka: Velikost je i v tom, přiznat si své chyby. Platí i pro státy

31. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Názory a argumenty: Jefim Fištejn: Nepohodlná pravda

Názory a argumenty: Jefim Fištejn: Nepohodlná pravda

31. 5. 2026

4 min

Názory a argumenty: Jefim Fištejn: Nepohodlná pravda

31. 5. 2026

4 min