Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak ve škole udržet zvídavost? Pomáhají pokusy

Jak ve škole udržet zvídavost? Pomáhají pokusy

27. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Reparát: Jak ve škole udržet zvídavost? Pomáhají pokusy

Reparát: Jak ve škole udržet zvídavost? Pomáhají pokusy

27. 7. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

Host Radiožurnálu: Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

27. 7. 2026

28 min

Obrázek epizody Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

27. 7. 2026

28 min

Obrázek epizody Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

Bál jsem se kývnout na film o velké tragédii. Může se to ale stát každému, říká Ondrík o filmu Otec

27. 7. 2026

28 min

Obrázek epizody Nádraží jako zrcadlo společnosti: umění, bezpečí a bezdomovectví

Nádraží jako zrcadlo společnosti: umění, bezpečí a bezdomovectví

27. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody Voda, stín a horko ve městě: nábřeží a dvě náměstí

Voda, stín a horko ve městě: nábřeží a dvě náměstí

27. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Mezi školami a ploty: prostor, který děti míjejí každý den

Mezi školami a ploty: prostor, který děti míjejí každý den

27. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Skryté pevnosti města: Pajkrova a Pivovarská flošna

Skryté pevnosti města: Pajkrova a Pivovarská flošna

27. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Atleti plzeňské Škody zářili na mistrovství republiky. Z domácího šampionátu si odvezli 15 medailí

Atleti plzeňské Škody zářili na mistrovství republiky. Z domácího šampionátu si odvezli 15 medailí

27. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Salon republiky pod tlakem: Ulrichovo náměstí a otázka, co dál

Salon republiky pod tlakem: Ulrichovo náměstí a otázka, co dál

27. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody ‚Když se vám urodí víc jablek, podělíte se se sousedy.‘ Středočeské obce, firmy i občané si sdílejí…

‚Když se vám urodí víc jablek, podělíte se se sousedy.‘ Středočeské obce, firmy i občané si sdílejí…

27. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Volí a volí…

Volí a volí…

27. 7. 2026

4 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Proměnilo nás to, snažíme se být šťastní každý den, říká maminka malé Toničky po transplantaci srdce

Seriál Radiožurnálu: Proměnilo nás to, snažíme se být šťastní každý den, říká maminka malé Toničky po transplantaci srdce

27. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Každý z nás je bojovník. Film není jen o MMA, ale o zápasech běžného života, říká herec Ondrík

Host Radiožurnálu: Každý z nás je bojovník. Film není jen o MMA, ale o zápasech běžného života, říká herec Ondrík

27. 7. 2026

18 min

Obrázek epizody Doksanská fenologická zahrádka ukazuje, jak klima mění život rostlin. Výzkum má data za čtvrt stole…

Doksanská fenologická zahrádka ukazuje, jak klima mění život rostlin. Výzkum má data za čtvrt stole…

27. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Lughnasad slaví dvacetiny. Keltský festival láká na novinky, rituály i jedinečnou atmosféru

Lughnasad slaví dvacetiny. Keltský festival láká na novinky, rituály i jedinečnou atmosféru

27. 7. 2026

10 min

Obrázek epizody Slavnostní otevření se blíží. Práce na opravách arény v Uherském Hradišti mají skončit do září

Slavnostní otevření se blíží. Práce na opravách arény v Uherském Hradišti mají skončit do září

27. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Lábus: Zajímají mě skutečné příběhy, komedie mě nikdy moc nebavily

Lábus: Zajímají mě skutečné příběhy, komedie mě nikdy moc nebavily

27. 7. 2026

33 min

Obrázek epizody Z čeho mohou mít v budoucnu archeologové těžkou hlavu? Ukazuje výstava Návraty sochaře Jiřího Kačera

Z čeho mohou mít v budoucnu archeologové těžkou hlavu? Ukazuje výstava Návraty sochaře Jiřího Kačera

27. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Příliš mnoho mléka. Globální nadbytek nutí farmáře prodávat pod náklady, považují to za nedůstojné

Příliš mnoho mléka. Globální nadbytek nutí farmáře prodávat pod náklady, považují to za nedůstojné

27. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Plynaře na Ostravsku trápí ‚anakondy‘. Kvůli těžbě uhlí nemohou trubky zahrabat pod zem

Plynaře na Ostravsku trápí ‚anakondy‘. Kvůli těžbě uhlí nemohou trubky zahrabat pod zem

27. 7. 2026

1 min

Obrázek epizody Přežil Švédy i wehrmacht. Jeden z nejstarších mostů v Česku opravují, do litovelské památky zatékal…

Přežil Švédy i wehrmacht. Jeden z nejstarších mostů v Česku opravují, do litovelské památky zatékal…

27. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Smetana: Válka bude ještě dlouhá a bolestivá. Jak jde plán "ničení" tisíců Rusů?

Smetana: Válka bude ještě dlouhá a bolestivá. Jak jde plán "ničení" tisíců Rusů?

27. 7. 2026

30 min

Obrázek epizody Smetana: Válka bude ještě dlouhá a bolestivá. Jak jde plán "ničení" tisíců Rusů?

Smetana: Válka bude ještě dlouhá a bolestivá. Jak jde plán "ničení" tisíců Rusů?

27. 7. 2026

30 min