Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Agrofert ve svěřeneckém fondu. Obžaloba Antona Fischera. Grósko a USA

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Agrofert ve svěřeneckém fondu. Obžaloba Antona Fischera. Grósko a USA

23. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Polední publicistika: Agrofert ve svěřeneckém fondu. Obžaloba Antona Fischera. Grósko a USA

Polední publicistika: Agrofert ve svěřeneckém fondu. Obžaloba Antona Fischera. Grósko a USA

23. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Levnější potraviny - čí je to zásluha?

Pro a proti: Levnější potraviny - čí je to zásluha?

23. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Pro a proti: Levnější potraviny - čí je to zásluha?

Pro a proti: Levnější potraviny - čí je to zásluha?

23. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody Levnější potraviny - čí je to zásluha?

Levnější potraviny - čí je to zásluha?

23. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody ‚To jste nezažili, co?‘ Otužilci se přišli zchladit do děčínského akvaparku. Akce tam byla vůbec po…

‚To jste nezažili, co?‘ Otužilci se přišli zchladit do děčínského akvaparku. Akce tam byla vůbec po…

23. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 23.12.2025

ZLATÉ ČESKÉ RUČIČKY 23.12.2025

23. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody ‚Lidé dorazili dřív než ryby.‘ Zájem o vánoční kapry v Písku je velký. Chodí před sedmou ráno, stoj…

‚Lidé dorazili dřív než ryby.‘ Zájem o vánoční kapry v Písku je velký. Chodí před sedmou ráno, stoj…

23. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Turek by mohl Petra Pavla vyzvat v příští prezidentské volbě, naznačil politolog

Turek by mohl Petra Pavla vyzvat v příští prezidentské volbě, naznačil politolog

23. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody MINISTR ZŮNA JE V EPSTEIN FILES | nová vláda, Trumpův egotrip | V Pokoji #211

MINISTR ZŮNA JE V EPSTEIN FILES | nová vláda, Trumpův egotrip | V Pokoji #211

23. 12. 2025

48 min

Obrázek epizody „Jezdím někam, kde jsou lidé rádi, že tam jsem. A já jsem moc ráda, že je mám.“

„Jezdím někam, kde jsou lidé rádi, že tam jsem. A já jsem moc ráda, že je mám.“

23. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Ptačí chřipka kosí drůbež v Česku. V Habrech na Havlíčkobrodsku zlikvidují kolem 35 tisíců slepic

Ptačí chřipka kosí drůbež v Česku. V Habrech na Havlíčkobrodsku zlikvidují kolem 35 tisíců slepic

23. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Rozsudky místních sedláků, pokladna i dělička těsta. Obyvatelé Staré Bělé výstavu složili sami z po…

Rozsudky místních sedláků, pokladna i dělička těsta. Obyvatelé Staré Bělé výstavu složili sami z po…

23. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Konec klimatické krize? Zajímavé tvrzení, negativní trendy se spíše prohlubují

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Konec klimatické krize? Zajímavé tvrzení, negativní trendy se spíše prohlubují

23. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Meteorolog Žák: Konec klimatické krize? Zajímavé tvrzení, negativní trendy se spíše prohlubují

Meteorolog Žák: Konec klimatické krize? Zajímavé tvrzení, negativní trendy se spíše prohlubují

23. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Okolo češtiny: Jak jsi krásné, neviňátko. Čím je známá česká koleda jazykově známá?

Okolo češtiny: Jak jsi krásné, neviňátko. Čím je známá česká koleda jazykově známá?

23. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Jak jsi krásné, neviňátko. Čím je známá česká koleda jazykově známá?

Jak jsi krásné, neviňátko. Čím je známá česká koleda jazykově známá?

23. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody ‚Má to smysl. To mě naplňuje.‘ Olomoučtí dobrovolníci nosí pacientům díky Ježíškově výzvě radost

‚Má to smysl. To mě naplňuje.‘ Olomoučtí dobrovolníci nosí pacientům díky Ježíškově výzvě radost

23. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody O Vánocích se nám zúročuje, jak jsme žili po celý rok. A to zvláště ve vztazích, říká psycholog Špok

O Vánocích se nám zúročuje, jak jsme žili po celý rok. A to zvláště ve vztazích, říká psycholog Špok

23. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Oskar Hes: Dobový obličej a vlna na hlavě mi přihrávají historické filmy. Prince nešlo odmítnout

Host Lucie Výborné: Oskar Hes: Dobový obličej a vlna na hlavě mi přihrávají historické filmy. Prince nešlo odmítnout

23. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Partie Terezie Tománkové: Jindřich Šídlo, Dalibor Balšínek, Milan Bednář a Pavel Peterka

Partie Terezie Tománkové: Jindřich Šídlo, Dalibor Balšínek, Milan Bednář a Pavel Peterka

23. 12. 2025

56 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Dagmar Hájková

Seriál Radiožurnálu: Dagmar Hájková

23. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Na Ježíška a Vánoce nám nesahejte. Nevěřící Češi je ubránili i před totalitami

Na Ježíška a Vánoce nám nesahejte. Nevěřící Češi je ubránili i před totalitami

23. 12. 2025

7 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělské „vánoční městečko“ voní mandlemi, skořicí a čokoládou. Místní přitom cukroví doma nepečou

Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělské „vánoční městečko“ voní mandlemi, skořicí a čokoládou. Místní přitom cukroví doma nepečou

23. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělské „vánoční městečko“ voní mandlemi, skořicí a čokoládou. Místní přitom cukroví doma nepečou

Zápisník zahraničních zpravodajů: Španělské „vánoční městečko“ voní mandlemi, skořicí a čokoládou. Místní přitom cukroví doma nepečou

23. 12. 2025

3 min