Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Rap news ze všech koutů světa

Rap news ze všech koutů světa

31. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Európa: Slovensko dosiahlo v europarlamente historický úspech aj neúspech

Európa: Slovensko dosiahlo v europarlamente historický úspech aj neúspech

31. 7. 2024

22 min

Obrázek epizody Budú zubné zákroky len pre bohatých? Medzi Slovákmi rastie zubný turizmus

Budú zubné zákroky len pre bohatých? Medzi Slovákmi rastie zubný turizmus

31. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody #176 Storky pod vlivem

#176 Storky pod vlivem

31. 7. 2024

43 min

Obrázek epizody Lužifčák #264 Soňa Jánošová - Niektoré deti si v reedukačných centrách vytrpia viac ako väzni

Lužifčák #264 Soňa Jánošová - Niektoré deti si v reedukačných centrách vytrpia viac ako väzni

31. 7. 2024

2 hod 20 min

Obrázek epizody Buchty: Študentem se člověk může stát v každém věku, i když už je za zenitem

Buchty: Študentem se člověk může stát v každém věku, i když už je za zenitem

31. 7. 2024

46 min

Obrázek epizody Študentem se člověk může stát v každém věku, i když už je za zenitem

Študentem se člověk může stát v každém věku, i když už je za zenitem

31. 7. 2024

46 min

Obrázek epizody POPRASK #12: Filip Titlbach o olympiádě, Kamale Harris a Aleši Zbořilovi - podcast

POPRASK #12: Filip Titlbach o olympiádě, Kamale Harris a Aleši Zbořilovi - podcast

31. 7. 2024

49 min

Obrázek epizody POPRASK #12: Filip Titlbach o olympiádě, Kamale Harris a Aleši Zbořilovi - podcast

POPRASK #12: Filip Titlbach o olympiádě, Kamale Harris a Aleši Zbořilovi - podcast

31. 7. 2024

49 min

Obrázek epizody Klimatológ Jozef Pecho: Horúčavy sa ešte neskončia, búrka na Pohode nebola extrém  (Ekocast)

Klimatológ Jozef Pecho: Horúčavy sa ešte neskončia, búrka na Pohode nebola extrém (Ekocast)

31. 7. 2024

38 min

Obrázek epizody SHARE: Slovenskí študenti za štyri mesiace vytvorili hru Tartaros

SHARE: Slovenskí študenti za štyri mesiace vytvorili hru Tartaros

31. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody Děti, mám rakovinu… EPIZODA PADESÁTÁ TŘETÍ - Václav Strnadel 2. část

Děti, mám rakovinu… EPIZODA PADESÁTÁ TŘETÍ - Václav Strnadel 2. část

31. 7. 2024

16 min

Obrázek epizody Rodinná pouta jsou sra*ka. Tomáše Krejčíře urazil známý moderátor, lituje, že neodešel ze studia

Rodinná pouta jsou sra*ka. Tomáše Krejčíře urazil známý moderátor, lituje, že neodešel ze studia

31. 7. 2024

40 min

Obrázek epizody Na rovinu so sudkyňou Kosovou: Nedarí sa nám vychovať politikov, aby mali rešpekt k sudcom

Na rovinu so sudkyňou Kosovou: Nedarí sa nám vychovať politikov, aby mali rešpekt k sudcom

31. 7. 2024

44 min

Obrázek epizody Megan Moroney: Cheating, Cowgirls, & Chaos

Megan Moroney: Cheating, Cowgirls, & Chaos

31. 7. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Raci, cítíte se lépe než včera. Máte šanci zazářit a posílit svoje sebevědomí

HOROSKOPY: Raci, cítíte se lépe než včera. Máte šanci zazářit a posílit svoje sebevědomí

31. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody A Look Back on Business Ethics with Amy Ryan

A Look Back on Business Ethics with Amy Ryan

31. 7. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody S3E6 | Kvíz: Mistrovství, ticho, létání...

S3E6 | Kvíz: Mistrovství, ticho, létání...

31. 7. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Reportérka ČT Kristýna Posekaná se za jizvy nestydí: Lékaři mě táhli po zemi, přišel zánět! Pak mě leptali kyselinou

Reportérka ČT Kristýna Posekaná se za jizvy nestydí: Lékaři mě táhli po zemi, přišel zánět! Pak mě leptali kyselinou

31. 7. 2024

30 min

Obrázek epizody sleduje ho i prezident. jak expat Artur dobývá zahraniční instagram s obsahem o Češích? (anglicky) | diaLOG

sleduje ho i prezident. jak expat Artur dobývá zahraniční instagram s obsahem o Češích? (anglicky) | diaLOG

31. 7. 2024

38 min

Obrázek epizody NEXT GENERATION: CONN1E Episode 004

NEXT GENERATION: CONN1E Episode 004

30. 7. 2024

37 min

Obrázek epizody Nová kauza: spis číslo 80. Ohrozí to známe kauzy?

Nová kauza: spis číslo 80. Ohrozí to známe kauzy?

30. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Zaujalo nás: Aragorn ve Varech, nahá uklízečka a láska přes inzerát (119)

Zaujalo nás: Aragorn ve Varech, nahá uklízečka a láska přes inzerát (119)

30. 7. 2024

38 min

Obrázek epizody ŽIVĚ: Máme slavit narozeniny věcí? (437)

ŽIVĚ: Máme slavit narozeniny věcí? (437)

30. 7. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Jakub Stejk Steklý #63

Jakub Stejk Steklý #63

30. 7. 2024

2 hod 16 min