Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 157 ONLY FANS| Nejčastěji po mně muži chtějí, abych zhodnotila jejich penis, říká „virtuální přítelkyně“ Dory

157 ONLY FANS| Nejčastěji po mně muži chtějí, abych zhodnotila jejich penis, říká „virtuální přítelkyně“ Dory

31. 10. 2025

25 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Kozorozi, vaše vztahy s okolím nejsou ideální. Názorově se rozcházíte

HOROSKOPY: Kozorozi, vaše vztahy s okolím nejsou ideální. Názorově se rozcházíte

31. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Hazard, drogy, sex, nahradili ľes

Hazard, drogy, sex, nahradili ľes

31. 10. 2025

23 min

Obrázek epizody Skutočný minister kultúry je Lukáš Machala, jeho správanie hovorí o arogancii moci, tvrdí Michaela Hučko Paštéková

Skutočný minister kultúry je Lukáš Machala, jeho správanie hovorí o arogancii moci, tvrdí Michaela Hučko Paštéková

31. 10. 2025

36 min

Obrázek epizody JIRKA VYSVĚTLUJE VĚCI - STAL SE MI OBŘÍ TRAPAS S JAPONSKÝM CÍSAŘEM & PROČ EXISTUJÍ PLOCHOZEMCI? Ep.221

JIRKA VYSVĚTLUJE VĚCI - STAL SE MI OBŘÍ TRAPAS S JAPONSKÝM CÍSAŘEM & PROČ EXISTUJÍ PLOCHOZEMCI? Ep.221

30. 10. 2025

1 hod 18 min

Obrázek epizody Tomášova máma si hraje s tátou na doktory

Tomášova máma si hraje s tátou na doktory

30. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Tomášova máma si hraje s tátou na doktory

Tomášova máma si hraje s tátou na doktory

30. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Teď si povíme, jak se stát bezdomovcem

Teď si povíme, jak se stát bezdomovcem

30. 10. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody Troubanda i Vendula | DnD CZ

Troubanda i Vendula | DnD CZ

30. 10. 2025

2 hod 28 min

Obrázek epizody Tisíce eur na výstavu obrazov poslankyne Smeru sú len špičkou ľadovca. Rezerva premiéra je vreckovým Roberta Fica

Tisíce eur na výstavu obrazov poslankyne Smeru sú len špičkou ľadovca. Rezerva premiéra je vreckovým Roberta Fica

30. 10. 2025

21 min

Obrázek epizody Introducing: 'Tis The Grinch Holiday Podcast Season 3

Introducing: 'Tis The Grinch Holiday Podcast Season 3

30. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody #40 – Čtvrtek – 30.10.2025 – Zapomenutá paní na ostrově, nejvyšší povolená rychlost na chodníku a co všechno zažil Leoš ve vlaku cestou do Ostravy

#40 – Čtvrtek – 30.10.2025 – Zapomenutá paní na ostrově, nejvyšší povolená rychlost na chodníku a co všechno zažil Leoš ve vlaku cestou do Ostravy

30. 10. 2025

1 hod 37 min

Obrázek epizody PočúvAI: Zuckerberg sa vyhráža zamestnancom: Nahradí vás umelá inteligencia

PočúvAI: Zuckerberg sa vyhráža zamestnancom: Nahradí vás umelá inteligencia

30. 10. 2025

33 min

Obrázek epizody #19 Namiesto darčeka vyhadzov, Slováci v popredí a prostredníky v Nitre?

#19 Namiesto darčeka vyhadzov, Slováci v popredí a prostredníky v Nitre?

30. 10. 2025

52 min

Obrázek epizody Herečka Lenka Schreiberová: Na Vánoce nemusí být všechno dokonalé. Svátky přijdou tak jako tak

Herečka Lenka Schreiberová: Na Vánoce nemusí být všechno dokonalé. Svátky přijdou tak jako tak

30. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Václav Šanda: Hrát v Činoherním klubu je pro mě splněný sen. Je to malé divadlo, ale jedno z nejlepších

Václav Šanda: Hrát v Činoherním klubu je pro mě splněný sen. Je to malé divadlo, ale jedno z nejlepších

30. 10. 2025

15 min

Obrázek epizody Fight Club #748

Fight Club #748

30. 10. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Marian Vojtko: Byly časy, kdy jsem neměl ani na rohlík. Dnes za tu zkušenost děkuju.

Marian Vojtko: Byly časy, kdy jsem neměl ani na rohlík. Dnes za tu zkušenost děkuju.

30. 10. 2025

44 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Střelci, novoty vás nelákají. Osvědčené praktiky jsou jistější

HOROSKOPY: Střelci, novoty vás nelákají. Osvědčené praktiky jsou jistější

30. 10. 2025

2 min

Obrázek epizody Co Češi nejvíc nesnáší ve skupinových chatech?

Co Češi nejvíc nesnáší ve skupinových chatech?

30. 10. 2025

16 min

Obrázek epizody The Tallest Thing in Marrakesh

The Tallest Thing in Marrakesh

30. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Oni si myslia, že sme tu všetci sprostí? Robia z ľudí hlupákov, ale o tom ako štát funguje nevedia nič, kritizuje vládu primátor Rybníček

Oni si myslia, že sme tu všetci sprostí? Robia z ľudí hlupákov, ale o tom ako štát funguje nevedia nič, kritizuje vládu primátor Rybníček

30. 10. 2025

55 min

Obrázek epizody Host: Paulie Garand

Host: Paulie Garand

29. 10. 2025

28 min

Obrázek epizody Buchty: Může sumec sežrat dítě? Není to potvrzeno ani vyloučeno

Buchty: Může sumec sežrat dítě? Není to potvrzeno ani vyloučeno

29. 10. 2025

39 min

Obrázek epizody Je to 7 let... Co dělám teď a jaké mám plány? l Jirka Král

Je to 7 let... Co dělám teď a jaké mám plány? l Jirka Král