Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Marika Šoposká: Barvu vlasů mám vždy podle role. Kdybych si měla vybrat, tak jsem blond

Marika Šoposká: Barvu vlasů mám vždy podle role. Kdybych si měla vybrat, tak jsem blond

15. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Co o Vás vypovídá to, jakou máte rádi zmrzlinu

Co o Vás vypovídá to, jakou máte rádi zmrzlinu

15. 9. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Jakub zažil Highland Games ve Skotsku

Jakub zažil Highland Games ve Skotsku

15. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Jakou zahraniční kuchyni mají Češi nejradši?

Jakou zahraniční kuchyni mají Češi nejradši?

15. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody 1 - 20230915 6 óra

1 - 20230915 6 óra

15. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody 2 - Május 17-én rendezik meg a Hungarian Darts Show-t a fővárosban - vendégünk Dr Kiss Gergely

2 - Május 17-én rendezik meg a Hungarian Darts Show-t a fővárosban - vendégünk Dr Kiss Gergely

15. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody 3 - Létezik egy Martin Scorsese-film Robert De Niróval, Brad Pitt-tel és Leonardo DiCaprióval

3 - Létezik egy Martin Scorsese-film Robert De Niróval, Brad Pitt-tel és Leonardo DiCaprióval

15. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody 4 - Ők voltak a legfurcsább játékosaink a héten

4 - Ők voltak a legfurcsább játékosaink a héten

15. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody 5 - Megerőszakolta a hozzá betörő késes rablót egy ausztrál férfi

5 - Megerőszakolta a hozzá betörő késes rablót egy ausztrál férfi

15. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody 6 - A Dallas Bobbyjával forgat gombfociőrültekről szóló filmet Scherer Péter Vácon

6 - A Dallas Bobbyjával forgat gombfociőrültekről szóló filmet Scherer Péter Vácon

15. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Tak to slepici přejeme hodně zdraví

Tak to slepici přejeme hodně zdraví

15. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Sex skončí. Dostal se do oblasti zájmových činností

Sex skončí. Dostal se do oblasti zájmových činností

15. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Páteční ranní šou Fajn Radia

Páteční ranní šou Fajn Radia

15. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Za mladé Japonce randí rodiče a lékařky operují lépe než doktoři. To jsou nej zprávy týdne

Za mladé Japonce randí rodiče a lékařky operují lépe než doktoři. To jsou nej zprávy týdne

15. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Nástupkyně Dády Patrasové o vztazích: Klukům jsem se nelíbila, říká Karolina Neuvirthová Gudasová

Nástupkyně Dády Patrasové o vztazích: Klukům jsem se nelíbila, říká Karolina Neuvirthová Gudasová

15. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Zastavme korupciu: Suja žije z platu poslanca a Mazurek spláca hypotéku. Aj tak im ostáva „balík“

Zastavme korupciu: Suja žije z platu poslanca a Mazurek spláca hypotéku. Aj tak im ostáva „balík“

15. 9. 2023

1 hod

Obrázek epizody Když už jsem neměl peníze na nájem, přišly první nečekané peníze od YouTube, říká Petr Lexa

Když už jsem neměl peníze na nájem, přišly první nečekané peníze od YouTube, říká Petr Lexa

15. 9. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Podpultovky: Jaké menu bychom připravili v Prostřenu? ft. Kaadell

Podpultovky: Jaké menu bychom připravili v Prostřenu? ft. Kaadell

15. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Zklamu. Je to jen otázka času.

Zklamu. Je to jen otázka času.

15. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody 46 SPANKING| Žena není řízek, nepotřebuje vyklepat. Jak se dělá spanking?

46 SPANKING| Žena není řízek, nepotřebuje vyklepat. Jak se dělá spanking?

15. 9. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Býci, budete vnímat všechny podněty, včetně lásky. Svobodní jedinci odhalí identitu tajného ctitele

HOROSKOPY: Býci, budete vnímat všechny podněty, včetně lásky. Svobodní jedinci odhalí identitu tajného ctitele

15. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Bitka o voliča

Bitka o voliča

15. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Lukášov ČIERNY DEŇ #157

Lukášov ČIERNY DEŇ #157

15. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Zdeněk Zajíček: Potřebujeme, aby investoři neodcházeli jinam

Zdeněk Zajíček: Potřebujeme, aby investoři neodcházeli jinam

14. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Jakou má Tomášova máma zkušenost s UFO?

Jakou má Tomášova máma zkušenost s UFO?

14. 9. 2023

1 min