Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Už kvetou lísky? Jehnědy určují ideální čas na postřik broskvoní

Radioporadna: Už kvetou lísky? Jehnědy určují ideální čas na postřik broskvoní

24. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Už kvetou lísky? Jehnědy určují ideální čas na postřik broskvoní

Už kvetou lísky? Jehnědy určují ideální čas na postřik broskvoní

24. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Šest výjimečných hudebních zážitků. Projekt Vysočina sobě přináší do regionu díla hudebních mistrů

Dobré dopoledne: Šest výjimečných hudebních zážitků. Projekt Vysočina sobě přináší do regionu díla hudebních mistrů

24. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody „Nemusím pracovat od rána do noci.“ Docentka z Ukrajiny v Česku uklízela, dnes je psycholožkou

„Nemusím pracovat od rána do noci.“ Docentka z Ukrajiny v Česku uklízela, dnes je psycholožkou

24. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Suchej únor na věčné časy

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Suchej únor na věčné časy

24. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Téma: Suchej únor na věčné časy

Téma: Suchej únor na věčné časy

24. 2. 2026

18 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Jablečník

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Jablečník

24. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: ‚Jde hlavně o sluníčko‘. Sdílená kola letošní zimu na Vysočině lákala méně lidí. Firmy se těší na j…

Zprávy z Vysočiny: ‚Jde hlavně o sluníčko‘. Sdílená kola letošní zimu na Vysočině lákala méně lidí. Firmy se těší na j…

24. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Od pátrání po kořenech rodu k práci kronikářky. Láska k historii přivedla badatelku k službě obci

Příběhy z Vysočiny: Od pátrání po kořenech rodu k práci kronikářky. Láska k historii přivedla badatelku k službě obci

24. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: ‚Mám ráda knedlíky a svíčkovou.‘ Ukrajinci na Západočeské univerzitě studují i pracují

Zprávy pro Plzeňský kraj: ‚Mám ráda knedlíky a svíčkovou.‘ Ukrajinci na Západočeské univerzitě studují i pracují

24. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Felix Slováček: Jsem zlaté vejce bulváru

Felix Slováček: Jsem zlaté vejce bulváru

24. 2. 2026

43 min

Obrázek epizody Okolo češtiny: Sebevědomí, sebedůvěra, sebereflexe aneb přes 450 nových slov se základem „sebe“ za 15 let

Okolo češtiny: Sebevědomí, sebedůvěra, sebereflexe aneb přes 450 nových slov se základem „sebe“ za 15 let

24. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Národní parky čekají výrazné rozpočtové škrty. Ministerstvo životního prostředí jim dá méně peněz

Zprávy ze Severu: Národní parky čekají výrazné rozpočtové škrty. Ministerstvo životního prostředí jim dá méně peněz

24. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký kraj koupí hotel a vysílač Ještěd za 185 milionů korun. Schválili to krajští zastupitelé

Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký kraj koupí hotel a vysílač Ještěd za 185 milionů korun. Schválili to krajští zastupitelé

24. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Moravskoslezská Technotrasa se rozrostla o další zastávku

Moravskoslezská Technotrasa se rozrostla o další zastávku

24. 2. 2026

9 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Moravskoslezská Technotrasa se rozrostla o další zastávku

Křížem krajem: Moravskoslezská Technotrasa se rozrostla o další zastávku

24. 2. 2026

9 min

Obrázek epizody Kuchařské čarování: Recepty z Postní kuchyně, příruční kuchařské knihy vydané před 120 roky

Kuchařské čarování: Recepty z Postní kuchyně, příruční kuchařské knihy vydané před 120 roky

24. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Fotograf Michal Kučera zažívá velké dobrodružství. Nikdy neví, co na snímku bude

Středočeské příběhy: Fotograf Michal Kučera zažívá velké dobrodružství. Nikdy neví, co na snímku bude

24. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Ze země jsem neodešel dobrovolně, chránil jsem svoje děti, říká Syřan žijící v Jablonci nad Nisou

Vybrali jsme pro vás: Ze země jsem neodešel dobrovolně, chránil jsem svoje děti, říká Syřan žijící v Jablonci nad Nisou

24. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody S Honzou Modrákem o konci Phila Spencera ve vedení Xboxu a zavření studia Bluepoint Games

S Honzou Modrákem o konci Phila Spencera ve vedení Xboxu a zavření studia Bluepoint Games

24. 2. 2026

23 min

Obrázek epizody Máme hosty: Proti válce písní. Sbor Sonjašnyk přináší k výročí nový song s klipem

Máme hosty: Proti válce písní. Sbor Sonjašnyk přináší k výročí nový song s klipem

24. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Do Lipna teče odpadní voda z obnažených rour, nejvíc ve Frymburku. Inspekce bude hledat zdroj zneči…

Zprávy z jižních Čech: Do Lipna teče odpadní voda z obnažených rour, nejvíc ve Frymburku. Inspekce bude hledat zdroj zneči…

24. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Bezpečnostní analytik Smetana: Starý řád skončil a nový se tvoří. Jaký bude, záleží i na Evropě

Jak to vidí...: Bezpečnostní analytik Smetana: Starý řád skončil a nový se tvoří. Jaký bude, záleží i na Evropě

24. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Rodina na prach: Ségra s bráchou nechápali, co dělám. Jaké jsou sourozenecké vztahy v dysfunkčních rodinách?

Rodina na prach: Ségra s bráchou nechápali, co dělám. Jaké jsou sourozenecké vztahy v dysfunkčních rodinách?

24. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Pro děti družina, pro dospělé kulturní místo. Olomouc za 63 milionů korun zrekonstruovala budovu uč…

Zprávy ČRo Olomouc: Pro děti družina, pro dospělé kulturní místo. Olomouc za 63 milionů korun zrekonstruovala budovu uč…

24. 2. 2026

1 min