Obrázek epizody „Pacienty učíme chodit na rozbitých chodníčcích a máme pro ně i funkční eskalátor“, říká Josef Hendrych, ředitel rehabilitačního ústavu v Kladrubech

„Pacienty učíme chodit na rozbitých chodníčcích a máme pro ně i funkční eskalátor“, říká Josef Hendrych, ředitel rehabilitačního ústavu v Kladrubech

18. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Jako když se Krteček staral o orla. Malá Jana babybox už viděla a všechno ví, kromě svého data naroz

Jako když se Krteček staral o orla. Malá Jana babybox už viděla a všechno ví, kromě svého data naroz

18. 4. 2024

20 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Na silnici z Vrchlabí do Špindlerova Mlýna počítejte se zdržením. Opravují se tu tři mosty současně

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Na silnici z Vrchlabí do Špindlerova Mlýna počítejte se zdržením. Opravují se tu tři mosty současně

18. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Další Hudba podle kalendáře připomene skladatele Václava Jana Tomáška

Další Hudba podle kalendáře připomene skladatele Václava Jana Tomáška

18. 4. 2024

5 min

Obrázek epizody #39: Hledání Eldorada a problém s hodnocením her

#39: Hledání Eldorada a problém s hodnocením her

18. 4. 2024

1 hod 10 min

Obrázek epizody Artróza

Artróza

18. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Michal Thomes: Rock for People má nejlepší festivalové publikum

Michal Thomes: Rock for People má nejlepší festivalové publikum

18. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody KAMILA BURÁŇOVÁ - Starám se o světové hvězdy na Rock for People

KAMILA BURÁŇOVÁ - Starám se o světové hvězdy na Rock for People

18. 4. 2024

57 min

Obrázek epizody #18 Zdrbla jsem knihu Džungloidní zahrady od Nezkrotné zahradnice (Radka Votavová)

#18 Zdrbla jsem knihu Džungloidní zahrady od Nezkrotné zahradnice (Radka Votavová)

18. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Babské rady: Křepelčí vajíčka jsou drobnější, ale obsahují víc vitamínu než ta slepičí. Využijte i skořápky

Babské rady: Křepelčí vajíčka jsou drobnější, ale obsahují víc vitamínu než ta slepičí. Využijte i skořápky

18. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody BREAKDOWN 146 pt.2 | YT: RFA, PML, PFL | HH: OKTAGON 55, PFL

BREAKDOWN 146 pt.2 | YT: RFA, PML, PFL | HH: OKTAGON 55, PFL

18. 4. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Malebný skanzen Veselý kopec známe z mnoha filmů. Točila se tu i pohádka Lotrando a Zubejda

Návraty do minulosti: Malebný skanzen Veselý kopec známe z mnoha filmů. Točila se tu i pohádka Lotrando a Zubejda

18. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Slovanská bankovní sekta SPD ROD

Slovanská bankovní sekta SPD ROD

18. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Buchty: Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení

Buchty: Stereotypizace, selektivní vnímání, nadměrná sebedůvěra – to všechno jsou chybky v myšlení

17. 4. 2024

36 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Režisér, houslista a herec Jiří Císler. Aby se vyhnul svatbě, předstíral smrt!

Příběhy z kalendáře: Režisér, houslista a herec Jiří Císler. Aby se vyhnul svatbě, předstíral smrt!

17. 4. 2024

20 min

Obrázek epizody Bourání: Předělat chatu nemusí být práce na celý život. Dá se to stihnout i za prázdniny

Bourání: Předělat chatu nemusí být práce na celý život. Dá se to stihnout i za prázdniny

17. 4. 2024

44 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Psaná a mluvená čeština

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Psaná a mluvená čeština

17. 4. 2024

34 min

Obrázek epizody Dan Materna o fotografii během devadesátek a duševní hygieně fotografa

Dan Materna o fotografii během devadesátek a duševní hygieně fotografa

17. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Pořád jsou nemocnice, kde vás vyhodí od rok a půl starého dítěte s tím, že „už je velkej“

Houpačky: Pořád jsou nemocnice, kde vás vyhodí od rok a půl starého dítěte s tím, že „už je velkej“

17. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Lit: Ke psaní haiku mě dovedla videohra. Crowdfundingová kampaň byla hrůza, říká básník Daniel Kopejska

Lit: Ke psaní haiku mě dovedla videohra. Crowdfundingová kampaň byla hrůza, říká básník Daniel Kopejska

17. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody ,,Zařval jsem a dom! a z lesa vylezli čtyři migranti" MIchal Bien v podcastu RYBOMÁNIE #48

,,Zařval jsem a dom! a z lesa vylezli čtyři migranti" MIchal Bien v podcastu RYBOMÁNIE #48

17. 4. 2024

1 hod 27 min

Obrázek epizody ,,Zařval jsem a dom! a z lesa vylezli čtyři migranti" MIchal Bien v podcastu RYBOMÁNIE #48

,,Zařval jsem a dom! a z lesa vylezli čtyři migranti" MIchal Bien v podcastu RYBOMÁNIE #48

17. 4. 2024

1 hod 27 min

17. 4. 2024

1 hod 27 min