Obrázek epizody Frýdeckomístecká ADRA slaví 20 let. Položila základy dobrovolnictví i sociálních šatníků

Frýdeckomístecká ADRA slaví 20 let. Položila základy dobrovolnictví i sociálních šatníků

10. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody Nejen kanadské, ale i kamčatské a indiánské borůvky můžeme pěstovat na zahradě

Nejen kanadské, ale i kamčatské a indiánské borůvky můžeme pěstovat na zahradě

10. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Celiakie. Jak se projevuje a v čem všem najdeme lepek?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Celiakie. Jak se projevuje a v čem všem najdeme lepek?

10. 5. 2024

11 min

Obrázek epizody MS 2015 lidi pobláznilo. Hokejisté vzpomínají na skvělou atmosféru navzdory „bramborové“ medaili

MS 2015 lidi pobláznilo. Hokejisté vzpomínají na skvělou atmosféru navzdory „bramborové“ medaili

10. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Náchodská charita doplnila sklad Potravinové banky. Věcí pro potřebné je tak v současnosti dostatek

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Náchodská charita doplnila sklad Potravinové banky. Věcí pro potřebné je tak v současnosti dostatek

10. 5. 2024

13 sec

Obrázek epizody Co když si jednou nevyčistíme zuby?

Co když si jednou nevyčistíme zuby?

10. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Gerontoložka: Pokud naše populace zestárne úspěšně, problém to nebude. Péči o zdraví ale podceňujeme

Jak to vidí...: Gerontoložka: Pokud naše populace zestárne úspěšně, problém to nebude. Péči o zdraví ale podceňujeme

10. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Trutnov poprvé zavádí regulaci a na některých veřejných místech zakazuje konzumaci alkoholu

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Trutnov poprvé zavádí regulaci a na některých veřejných místech zakazuje konzumaci alkoholu

10. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Dojmy - Assassin's Creed: Brotherhood of Venice | 3000,- za deskovku bez plastových figurek?!

Dojmy - Assassin's Creed: Brotherhood of Venice | 3000,- za deskovku bez plastových figurek?!

10. 5. 2024

39 min

Obrázek epizody Klavírista Ivo Kahánek představuje program svého recitál v rámci cyklu Hybatelé rezonance 13.5.2024

Klavírista Ivo Kahánek představuje program svého recitál v rámci cyklu Hybatelé rezonance 13.5.2024

10. 5. 2024

6 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Dívčím gymnáziem Minerva prošlo velké množství význačných žen české vědy i kultury

Návraty do minulosti: Dívčím gymnáziem Minerva prošlo velké množství význačných žen české vědy i kultury

10. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Vedoucí lékař Českého národního registru dárců dřeně Pavel Jindra: Pokora je pro lékaře důležitější než talent a píle.

Vedoucí lékař Českého národního registru dárců dřeně Pavel Jindra: Pokora je pro lékaře důležitější než talent a píle.

9. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Laterna magika. Synonymum pro první multimediální divadlo na světě

Příběhy z kalendáře: Laterna magika. Synonymum pro první multimediální divadlo na světě

9. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Mobilita - Jak na ni  | MP76 | Petr Štefan a Tomáš Merhout

Mobilita - Jak na ni | MP76 | Petr Štefan a Tomáš Merhout

9. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Slavnosti svátku matek na zámku v Holovousích = oslava mateřské lásky. Charitativní akce pro všechny

Host ve studiu: Slavnosti svátku matek na zámku v Holovousích = oslava mateřské lásky. Charitativní akce pro všechny

9. 5. 2024

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: To nejím, to mě nadýmá

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: To nejím, to mě nadýmá

9. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Výlety: Na Hradčanském náměstí najdete kromě Pražského hradu i řadu skvostných historických paláců

Výlety: Na Hradčanském náměstí najdete kromě Pražského hradu i řadu skvostných historických paláců

9. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak karvinský zámek k minci přišel. Povídání s kastelánem nejen o novinkách na zámku Fryštát

Jak karvinský zámek k minci přišel. Povídání s kastelánem nejen o novinkách na zámku Fryštát

9. 5. 2024

9 min

Obrázek epizody Ivan Hlas: Ne vším, čím jsem byl, jsem byl rád

Ivan Hlas: Ne vším, čím jsem byl, jsem byl rád

9. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Varta, Taraba, Mička

O původu příjmení: Varta, Taraba, Mička

9. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Anděl strážný aneb SOS tlačítko a tísňová péče. To je nepřetržitá pomoc lidem v celé České republice

Radioporadna: Anděl strážný aneb SOS tlačítko a tísňová péče. To je nepřetržitá pomoc lidem v celé České republice

9. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Před 50 lety byl zahájen provoz pražského metra. Pásku stříhal Gustáv Husák na Kačerově

Před 50 lety byl zahájen provoz pražského metra. Pásku stříhal Gustáv Husák na Kačerově

9. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

Blízká setkání: Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

9. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je skladatel Adam Hájossy Dedič

Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je skladatel Adam Hájossy Dedič

9. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Vlna: Pokud chce člověk dělat módu v Česku, tak to musí milovat, myslí si designér Tomáš Němec

Vlna: Pokud chce člověk dělat módu v Česku, tak to musí milovat, myslí si designér Tomáš Němec

9. 5. 2024

25 min