Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #41: Itálie - 1.část - 11.díl MINISÉRIE O CESTOVÁNÍ

#41: Itálie - 1.část - 11.díl MINISÉRIE O CESTOVÁNÍ

1. 3. 2026

42 min

Obrázek epizody Nedělní káva: Dagmar Ruščáková: Škrtání

Nedělní káva: Dagmar Ruščáková: Škrtání

1. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Šatny hráčů i VIP skybox. Zájemci se mohli poprvé podívat do zákulisí plzeňského zimního stadionu

Zprávy pro Plzeňský kraj: Šatny hráčů i VIP skybox. Zájemci se mohli poprvé podívat do zákulisí plzeňského zimního stadionu

1. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Provoz ve zkušební době. Ekocentrum Vrátkov testuje novou kořenovou čističku odpadních vod

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Provoz ve zkušební době. Ekocentrum Vrátkov testuje novou kořenovou čističku odpadních vod

1. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 72: „Na začátku se nám kafe úplně spálilo. Těší nás, že většina zákazníků je přímo z našeho malého města,“ říkají zakladatelé rodinné pražírny L´Popel

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 72: „Na začátku se nám kafe úplně spálilo. Těší nás, že většina zákazníků je přímo z našeho malého města,“ říkají zakladatelé rodinné pražírny L´Popel

28. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Pot: Květiny jsou sexy. Barbora Lungová o zahradničení, nahotě i roli umělkyně

Pot: Květiny jsou sexy. Barbora Lungová o zahradničení, nahotě i roli umělkyně

28. 2. 2026

34 min

Obrázek epizody #9 - Co se děje kolem Kicku?

#9 - Co se děje kolem Kicku?

28. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Divák rozhoduje. Ostravské Národní divadlo uvádí hru o asistované sebevraždě, výsledek určí hlasová…

Zprávy ČRo Ostrava: Divák rozhoduje. Ostravské Národní divadlo uvádí hru o asistované sebevraždě, výsledek určí hlasová…

28. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Šarm: Tomáš Jeřábek: Má oblíbená činnost je spánek. To je můj jediný koníček protože na víc mi nezbývá čas

Šarm: Tomáš Jeřábek: Má oblíbená činnost je spánek. To je můj jediný koníček protože na víc mi nezbývá čas

28. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Šarm: Tomáš Jeřábek: Má oblíbená činnost je spánek. To je můj jediný koníček protože na víc mi nezbývá čas

Šarm: Tomáš Jeřábek: Má oblíbená činnost je spánek. To je můj jediný koníček protože na víc mi nezbývá čas

28. 2. 2026

25 min

28. 2. 2026

25 min

28. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Trocha teorie, spousta praxe a pak buřty. Okrašlovací spolek ve Vrchlabí pořádá kurz jarního řezu s…

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Trocha teorie, spousta praxe a pak buřty. Okrašlovací spolek ve Vrchlabí pořádá kurz jarního řezu s…

28. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Žárovky: Chytré domácnosti pohledem žen. Žárovky s Ninou Fárovou

Žárovky: Chytré domácnosti pohledem žen. Žárovky s Ninou Fárovou

28. 2. 2026

24 min

Obrázek epizody Jihočeši: Nedávali mu šanci, ale rodiče to nevzdali. Příběh Arnošta Petráčka ukazuje, že překážky lze překonat

Jihočeši: Nedávali mu šanci, ale rodiče to nevzdali. Příběh Arnošta Petráčka ukazuje, že překážky lze překonat

28. 2. 2026

26 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Čiperova vila otevřena pro veřejnost. Z bývalého sídla ředitele Baťových závodů se stalo kulturní c…

Zprávy ze Zlínského kraje: Čiperova vila otevřena pro veřejnost. Z bývalého sídla ředitele Baťových závodů se stalo kulturní c…

28. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Marcel Pagnol. Francouzský Ota Pavel točil filmy ve svém vlastním Hollywoodu

Příběhy z kalendáře: Marcel Pagnol. Francouzský Ota Pavel točil filmy ve svém vlastním Hollywoodu

28. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody Jihočeské odpoledne: Loučení, Kamila, Balíky, Picton, Na pláži a na lodi

Jihočeské odpoledne: Loučení, Kamila, Balíky, Picton, Na pláži a na lodi

28. 2. 2026

10 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Za umělce se nepovažuje, o práci řezbáře mluví s pokorou a nejraději má dřevo

Odpolední interview: Za umělce se nepovažuje, o práci řezbáře mluví s pokorou a nejraději má dřevo

28. 2. 2026

8 min

Obrázek epizody Za umělce se nepovažuje, o práci řezbáře mluví s pokorou a nejraději má dřevo

Za umělce se nepovažuje, o práci řezbáře mluví s pokorou a nejraději má dřevo

28. 2. 2026

8 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Lyže, nebo kolo? Neobvyklé počasí na Vysočině láká příznivce obou sportů

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Lyže, nebo kolo? Neobvyklé počasí na Vysočině láká příznivce obou sportů

28. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Místa v srdci: Místa v srdci akrobatického pilota Martina Šonky

Místa v srdci: Místa v srdci akrobatického pilota Martina Šonky

28. 2. 2026

5 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Cestování potrubím a strach z transfuze. Utopit dr. Mráčka se pokusí v Horáckém divadle v Jihlavě

Zprávy z Vysočiny: Cestování potrubím a strach z transfuze. Utopit dr. Mráčka se pokusí v Horáckém divadle v Jihlavě

28. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Na penízovce si pochutnáte. Lesklokorka je pro svou hořkost v běžné kuchyni nepoužitelná

Hobby magazín: Na penízovce si pochutnáte. Lesklokorka je pro svou hořkost v běžné kuchyni nepoužitelná

28. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Na penízovce si pochutnáte. Lesklokorka je pro svou hořkost v běžné kuchyni nepoužitelná

Hobby magazín: Na penízovce si pochutnáte. Lesklokorka je pro svou hořkost v běžné kuchyni nepoužitelná

28. 2. 2026

3 min