Obrázek epizody Návraty do minulosti: Jiří Raška vybojoval v roce 1968 vůbec první zlatou medaili ze zimních olympijských her

Návraty do minulosti: Jiří Raška vybojoval v roce 1968 vůbec první zlatou medaili ze zimních olympijských her

25. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody „Louku pro radost posečte klidně až v srpnu,“ radí Jana Bucharová

„Louku pro radost posečte klidně až v srpnu,“ radí Jana Bucharová

24. 6. 2024

10 min

Obrázek epizody TERAPIA ZVIERAŤOM / feat. ĽUBICA BÁTORYOVÁ #EP 38

TERAPIA ZVIERAŤOM / feat. ĽUBICA BÁTORYOVÁ #EP 38

24. 6. 2024

57 min

Obrázek epizody Zing Podcast #116: Shadow of the Erdtree a Nintendo Direct

Zing Podcast #116: Shadow of the Erdtree a Nintendo Direct

24. 6. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody S4E1 | Scorpion | Hesoyam Dungeons (Part 1)

S4E1 | Scorpion | Hesoyam Dungeons (Part 1)

24. 6. 2024

3 hod 40 min

Obrázek epizody #68 - Ve stínu Erdtree (Elden Ring DLC speciál)

#68 - Ve stínu Erdtree (Elden Ring DLC speciál)

24. 6. 2024

50 min

Obrázek epizody Vlna: Vlk se nažral a koza zůstala celá. Jak Česko pojalo status umělce?

Vlna: Vlk se nažral a koza zůstala celá. Jak Česko pojalo status umělce?

24. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: František Kupka. Světově uznávaným umělcem se stal až po své smrti

Příběhy z kalendáře: František Kupka. Světově uznávaným umělcem se stal až po své smrti

24. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Předseda Ovocnářské unie: Obchodníky nezajímá odolnost, ale krása. Přitom důležitá má být kvalita

Radioporadna: Předseda Ovocnářské unie: Obchodníky nezajímá odolnost, ale krása. Přitom důležitá má být kvalita

24. 6. 2024

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Letní nástrahy pro naše uši, krk a nos

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Letní nástrahy pro naše uši, krk a nos

24. 6. 2024

35 min

Obrázek epizody Z novoveské rozhledny v Jeseníkách za dobré viditelnosti dohlédnete prý až k Tatrám

Z novoveské rozhledny v Jeseníkách za dobré viditelnosti dohlédnete prý až k Tatrám

24. 6. 2024

12 min

Obrázek epizody Hergot!: Byl Ježíš trans? O queer teologii s docentem Jiřím Pavlíkem

Hergot!: Byl Ježíš trans? O queer teologii s docentem Jiřím Pavlíkem

24. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Je to natolik „divný“ jazyk, že jsem ho chtěla vystudovat, směje se překladatelka z portugalštiny

Host ve studiu: Je to natolik „divný“ jazyk, že jsem ho chtěla vystudovat, směje se překladatelka z portugalštiny

24. 6. 2024

11 min

Obrázek epizody Alex a host: V hokeji jsem rybníkář, ve fotbale trávníkář, směje se herec Pavel Nečas

Alex a host: V hokeji jsem rybníkář, ve fotbale trávníkář, směje se herec Pavel Nečas

24. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Chystáte se do Tater? Národní park má nový návštěvní řád, přináší omezení i výhody

Chystáte se do Tater? Národní park má nový návštěvní řád, přináší omezení i výhody

24. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Kryštof Mucha a Karel Och o zákulisí letošního ročníku karlovarského filmového festivalu

Kryštof Mucha a Karel Och o zákulisí letošního ročníku karlovarského filmového festivalu

24. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Výlety: Kolem Olomouce stávaly malé předsunuté pevnosti. V té u Křelova je dnes několik expozic a restaurace

Výlety: Kolem Olomouce stávaly malé předsunuté pevnosti. V té u Křelova je dnes několik expozic a restaurace

24. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Elektromobily: Má to smysl?

Elektromobily: Má to smysl?

24. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Cypzirsch, Antošovský

O původu příjmení: Cypzirsch, Antošovský

24. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody Redaktoři i očití svědkové. Jak Jiří Mádl připravoval film Vlny?

Redaktoři i očití svědkové. Jak Jiří Mádl připravoval film Vlny?

24. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem mlsná koza, která ráda jí. Tím to celé začalo, vzpomíná výživová koučka Kristýna Ostratická

Blízká setkání: Jsem mlsná koza, která ráda jí. Tím to celé začalo, vzpomíná výživová koučka Kristýna Ostratická

24. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Celiakie neznamená jen dietu. Vyrovnat se s nemocí dětem pomůže fígl s panenkou

Celiakie neznamená jen dietu. Vyrovnat se s nemocí dětem pomůže fígl s panenkou

24. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Zuzana Bílková pracuje s materiálem, který hřeje i chladí

Zuzana Bílková pracuje s materiálem, který hřeje i chladí

24. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Epizoda 18: Děti na palubě 2

Epizoda 18: Děti na palubě 2

24. 6. 2024

58 min

Obrázek epizody Buchty: Penelopiáda Margaret Atwoodové ukazuje, že Odysseova verze slavné story je jen jednou z možností

Buchty: Penelopiáda Margaret Atwoodové ukazuje, že Odysseova verze slavné story je jen jednou z možností

24. 6. 2024

53 min