Obrázek epizody Krkonoše nejsou jen Sněžka a pramen Labe. Objevte krásy méně známých oblastí hor

Krkonoše nejsou jen Sněžka a pramen Labe. Objevte krásy méně známých oblastí hor

24. 7. 2024

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 770 let od první písemné zmínky o Náchodě. My ale slavíme 365 dní v roce, říká starosta Jan Birke

Host ve studiu: 770 let od první písemné zmínky o Náchodě. My ale slavíme 365 dní v roce, říká starosta Jan Birke

24. 7. 2024

11 min

Obrázek epizody Letní minietiketa: Chování v MHD na cestě z koupaliště

Letní minietiketa: Chování v MHD na cestě z koupaliště

24. 7. 2024

59 sec

Obrázek epizody Zakládal hnutí Brontosaurus. Tramp a botanik Jiří Gill i ve svých 88 letech cestuje po celém světě

Zakládal hnutí Brontosaurus. Tramp a botanik Jiří Gill i ve svých 88 letech cestuje po celém světě

24. 7. 2024

21 min

Obrázek epizody Streaming tipy - červenec 2024

Streaming tipy - červenec 2024

24. 7. 2024

4 min

Obrázek epizody S Bavorovskou hospodyňkou o letních tradicích a návštěva u včelařky

S Bavorovskou hospodyňkou o letních tradicích a návštěva u včelařky

24. 7. 2024

24 min

Obrázek epizody Výlety: Velká Javořina je nejvyšší horou Bílých Karpat. Na jejím vrcholu se setkávají Češi a Slováci

Výlety: Velká Javořina je nejvyšší horou Bílých Karpat. Na jejím vrcholu se setkávají Češi a Slováci

24. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody VOJTA HLAVENKA (ELONGA): Podnikat jsem začal ve 14 letech, ale tajil jsem to skoro dva roky

VOJTA HLAVENKA (ELONGA): Podnikat jsem začal ve 14 letech, ale tajil jsem to skoro dva roky

24. 7. 2024

34 min

Obrázek epizody „Překvapil mě exkluzivní servis,“ přiznává šermíř Jurka. Jak vypadá český dům v olympijské vesnici?

„Překvapil mě exkluzivní servis,“ přiznává šermíř Jurka. Jak vypadá český dům v olympijské vesnici?

24. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Překvapil mě exkluzivní servis, přiznává šermíř Jurka. Jak vypadá český dům v olympijské vesnici?

Překvapil mě exkluzivní servis, přiznává šermíř Jurka. Jak vypadá český dům v olympijské vesnici?

24. 7. 2024

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jaroslav Němec přinesl do rozhlasu nejsmradlavější jídlo světa. Hrozilo vystěhování celé budovy

Host ve studiu: Jaroslav Němec přinesl do rozhlasu nejsmradlavější jídlo světa. Hrozilo vystěhování celé budovy

24. 7. 2024

7 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Papírové noviny jsou pro mnohé součást rituálu. Stále více lidí ale preferuje online

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Papírové noviny jsou pro mnohé součást rituálu. Stále více lidí ale preferuje online

24. 7. 2024

26 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Život je hra, tak ji hraj naplno! Veselé pozdravení z Diatábora v Českém ráji pro děti s cukrovkou

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Život je hra, tak ji hraj naplno! Veselé pozdravení z Diatábora v Českém ráji pro děti s cukrovkou

24. 7. 2024

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Výnosy obilovin v Královéhradeckém kraji jsou zatím nižší než vloni, sklizena je asi čtvrtina ploch

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Výnosy obilovin v Královéhradeckém kraji jsou zatím nižší než vloni, sklizena je asi čtvrtina ploch

24. 7. 2024

27 sec

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Požár bytu v Jičíně měl tragické následky, jeden člověk zemřel. Odhadovaná škoda je 2 miliony korun

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Požár bytu v Jičíně měl tragické následky, jeden člověk zemřel. Odhadovaná škoda je 2 miliony korun

24. 7. 2024

8 sec

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Malebný zámek Červená Lhota je vyhledávaným cílem filmařů. Původně měl prý bílou barvu

Návraty do minulosti: Malebný zámek Červená Lhota je vyhledávaným cílem filmařů. Původně měl prý bílou barvu

24. 7. 2024

1 min

Obrázek epizody Maharishi Mahesh Yogi: Guru, vědec, podvodník

Maharishi Mahesh Yogi: Guru, vědec, podvodník

24. 7. 2024

56 min

Obrázek epizody #71 - Clickolding a Dungeony z Hinterbergu

#71 - Clickolding a Dungeony z Hinterbergu

23. 7. 2024

1 hod 54 min

Obrázek epizody 93. díl - Strašidelná místa Slovenska

93. díl - Strašidelná místa Slovenska

23. 7. 2024

29 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Divadlo je místem setkávání – s díly, s lidmi i se sebou samými. Zrcadlo Anny Stránské

Zrcadlo: Divadlo je místem setkávání – s díly, s lidmi i se sebou samými. Zrcadlo Anny Stránské

23. 7. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Götz George. Herec, který vysvlékl uhlazené detektivy z obleku

Příběhy z kalendáře: Götz George. Herec, který vysvlékl uhlazené detektivy z obleku

23. 7. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zvyky a zlozvyky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zvyky a zlozvyky

23. 7. 2024

32 min

Obrázek epizody Letní minietiketa: Do jídelny v plavkách

Letní minietiketa: Do jídelny v plavkách

23. 7. 2024

1 min

Obrázek epizody Letní minietiketa: Děti u bazénu

Letní minietiketa: Děti u bazénu