Obrázek epizody Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Hraní pod širým nebem je výzva. Akustický diskomfort vyvažuje nádhera scenérií

Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Hraní pod širým nebem je výzva. Akustický diskomfort vyvažuje nádhera scenérií

11. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody 103 | Chovatelské kluby | Jarda Kratochvíl

103 | Chovatelské kluby | Jarda Kratochvíl

11. 9. 2024

57 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Sdílené elektrokoloběžky v Hradci Králové končí, není o ně velký zájem. Prim hrají sdílená kola

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Sdílené elektrokoloběžky v Hradci Králové končí, není o ně velký zájem. Prim hrají sdílená kola

11. 9. 2024

27 sec

Obrázek epizody BREAKDOWN #167 | OKTAGON 60, ONE, UFC, Clash of the Stars

BREAKDOWN #167 | OKTAGON 60, ONE, UFC, Clash of the Stars

11. 9. 2024

2 hod 24 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Kvůli tíživé robotě a osobní nesvobodě došla v roce 1680 sedlákům v Čechách trpělivost a povstali

Návraty do minulosti: Kvůli tíživé robotě a osobní nesvobodě došla v roce 1680 sedlákům v Čechách trpělivost a povstali

11. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody To nej z Expres Rána! Tech novinář Pavel Kasík nejen o iPhonu 16 a překvapivá fakta o popravách

To nej z Expres Rána! Tech novinář Pavel Kasík nejen o iPhonu 16 a překvapivá fakta o popravách

10. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Kapitán AIRBUS A310 u ČSA a A350 u FrenchBee - Michal Šášinka

Kapitán AIRBUS A310 u ČSA a A350 u FrenchBee - Michal Šášinka

10. 9. 2024

2 hod 49 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Jako dítě jsem často cítil úzkost. Tátu jsem kvůli válce i rok neviděl. Zrcadlo Adiho Hasanbašiće

Zrcadlo: Jako dítě jsem často cítil úzkost. Tátu jsem kvůli válce i rok neviděl. Zrcadlo Adiho Hasanbašiće

10. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Scrapbooking - tvořivé uchování nejen vzpomínek z dovolené

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Scrapbooking - tvořivé uchování nejen vzpomínek z dovolené

10. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Podhoubí: Emisní povolenky se rozšíří na dopravu a stavby. Z nich má vzniknout Sociální klimatický fond

Podhoubí: Emisní povolenky se rozšíří na dopravu a stavby. Z nich má vzniknout Sociální klimatický fond

10. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody #179 Práce veterinární sestry / anesteziologie - Denisa Lolo

#179 Práce veterinární sestry / anesteziologie - Denisa Lolo

10. 9. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody Radioporadna: Tichý zloděj kostí, druhá nejčastější choroba po cukrovce. Důležitý je včasný záchyt osteoporózy

Radioporadna: Tichý zloděj kostí, druhá nejčastější choroba po cukrovce. Důležitý je včasný záchyt osteoporózy

10. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Oblíbená cyklistika: Pokud přes sezónu hodně jezdíte, měli byste kolo kontrolovat. Na co dát pozor?

Hobby magazín: Oblíbená cyklistika: Pokud přes sezónu hodně jezdíte, měli byste kolo kontrolovat. Na co dát pozor?

10. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Hraní miluji, je to pro mě láska. A láska je hraní a všechno dohromady je to život, říká Štěpán Rak

Alex a host: Hraní miluji, je to pro mě láska. A láska je hraní a všechno dohromady je to život, říká Štěpán Rak

10. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Karbaš, Argaláš, Bér, Bém

O původu příjmení: Karbaš, Argaláš, Bér, Bém

10. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Za malé chyby velké tresty. Složitý vstup mladých z náhradní rodinné péče do samostatného života

Host ve studiu: Za malé chyby velké tresty. Složitý vstup mladých z náhradní rodinné péče do samostatného života

10. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Balanc: Geny vs. výchova. Proč se s léty více podobáme rodičům, i když nechceme?

Balanc: Geny vs. výchova. Proč se s léty více podobáme rodičům, i když nechceme?

10. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rostlina se umí bránit. Dobytku zhořkne, housenka ji nestráví, vysvětluje biochemik Jan Rezek

Blízká setkání: Rostlina se umí bránit. Dobytku zhořkne, housenka ji nestráví, vysvětluje biochemik Jan Rezek

10. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody 020: Jakub Přibyl o cestě od sportu na vrchol sommelierství a proč rozdával žluté karty

020: Jakub Přibyl o cestě od sportu na vrchol sommelierství a proč rozdával žluté karty

10. 9. 2024

59 min

Obrázek epizody Andullie: Jsem zvyklá si všechno vydřít, byl šok skončit v práci a živit se streamováním

Andullie: Jsem zvyklá si všechno vydřít, byl šok skončit v práci a živit se streamováním

10. 9. 2024

44 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Fotograf Jaroslav Klinský: Při pohledu shora si teprve uvědomíte, jak geniálně byl Hradec navržený

Host ve studiu: Fotograf Jaroslav Klinský: Při pohledu shora si teprve uvědomíte, jak geniálně byl Hradec navržený

10. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Korunovace „lišky ryšavé“ i tísnivá scéna s Heydrichem. Pátrání po replikách s filmovým archivem

Korunovace „lišky ryšavé“ i tísnivá scéna s Heydrichem. Pátrání po replikách s filmovým archivem

10. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Čtrnáctiletý Honza Hošák z Rychnova se stal v Číně šestým Spartanem na světě a nejlepším Evropanem

Host ve studiu: Čtrnáctiletý Honza Hošák z Rychnova se stal v Číně šestým Spartanem na světě a nejlepším Evropanem

10. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody „Dnes naposled, zítra už se nenapiju… Jenže ono to nešlo.“

„Dnes naposled, zítra už se nenapiju… Jenže ono to nešlo.“

10. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody 76. Motoplky: mistr světa Ervín Krajčovič mladší o závodění

76. Motoplky: mistr světa Ervín Krajčovič mladší o závodění

10. 9. 2024

55 min