Obrázek epizody Právě jsem se vrátil z USA a je tam extrémně draze. Volby rozhodne ekonomika, říká Martin Kovář

Právě jsem se vrátil z USA a je tam extrémně draze. Volby rozhodne ekonomika, říká Martin Kovář

5. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody I v pozdním podzimu je co vysazovat. Listopad je vhodný na výsadbu ovocných stromů nebo česneku

I v pozdním podzimu je co vysazovat. Listopad je vhodný na výsadbu ovocných stromů nebo česneku

5. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: I v pozdním podzimu je co vysazovat. Listopad je vhodný na výsadbu ovocných stromů nebo česneku

Hobby magazín: I v pozdním podzimu je co vysazovat. Listopad je vhodný na výsadbu ovocných stromů nebo česneku

5. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Šteif, Macko, Letošník

O původu příjmení: Šteif, Macko, Letošník

5. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Estetické tejpování je populární metoda neinvazivního omlazení, doporučuje expertka v péči o pleť

Radioporadna: Estetické tejpování je populární metoda neinvazivního omlazení, doporučuje expertka v péči o pleť

5. 11. 2024

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Pollertová-Trojanová: Život mě naučil s věcmi nebojovat, ale přijímat je. Deprese už nemám

Blízká setkání: Herečka Pollertová-Trojanová: Život mě naučil s věcmi nebojovat, ale přijímat je. Deprese už nemám

5. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je dirigent Václav Dlask

Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je dirigent Václav Dlask

5. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Borohrádek leží na silnici spojující Rychnovsko s Holickem. Trápí nás zvýšená doprava, říká starosta

Host ve studiu: Borohrádek leží na silnici spojující Rychnovsko s Holickem. Trápí nás zvýšená doprava, říká starosta

5. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody „Chytrá domácnost může být i hloupá. Je potřeba najít správný balanc,“ říká Jaroslav Zeman ze společnosti Somfy

„Chytrá domácnost může být i hloupá. Je potřeba najít správný balanc,“ říká Jaroslav Zeman ze společnosti Somfy

5. 11. 2024

13 min

Obrázek epizody Kolébka Trumpova byznysu mu politicky nakloněná není. V New Yorku dostane po volbách trest za podvod

Kolébka Trumpova byznysu mu politicky nakloněná není. V New Yorku dostane po volbách trest za podvod

5. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Podzimní virózy a chřipky jsou opět na vzestupu. Nejlepší je nezanedbat prevenci, radí lékárník

Podzimní virózy a chřipky jsou opět na vzestupu. Nejlepší je nezanedbat prevenci, radí lékárník

5. 11. 2024

16 min

Obrázek epizody Bonbónový svět se dělí na cucače a drtiče. Vyzkoušejte domácí recept na dropsy

Bonbónový svět se dělí na cucače a drtiče. Vyzkoušejte domácí recept na dropsy

5. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: MUDr. Lenka Vavřičková se ve volném čase věnuje canisterapii: Psi vás umí přivést na jiné myšlenky

Zprávy pro Královéhradecký kraj: MUDr. Lenka Vavřičková se ve volném čase věnuje canisterapii: Psi vás umí přivést na jiné myšlenky

5. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Pro Olivii Rodrigo je létání do vesmíru red flag a hvězdy si neví rady s prezidentskými volbami v USA. Bude to těsné i kvůli Plutu a Blížencům

Pro Olivii Rodrigo je létání do vesmíru red flag a hvězdy si neví rady s prezidentskými volbami v USA. Bude to těsné i kvůli Plutu a Blížencům

5. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog k americkým volbám: Málo témat a opakující se argumenty. Kampaň byla energická a agresivní

Jak to vidí...: Politolog k americkým volbám: Málo témat a opakující se argumenty. Kampaň byla energická a agresivní

5. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody Slast: Když mě chtěl udělat taky, byla jsem překvapená

Slast: Když mě chtěl udělat taky, byla jsem překvapená

5. 11. 2024

42 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Řízení Královéhradeckého kraje převzalo nové vedení, hejtmanem byl zvolen Petr Koleta z hnutí ANO

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Řízení Královéhradeckého kraje převzalo nové vedení, hejtmanem byl zvolen Petr Koleta z hnutí ANO

5. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Vedení Žacléře uvolní z městského rozpočtu 20 milionů korun na modernizaci fotbalového stadionu

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Vedení Žacléře uvolní z městského rozpočtu 20 milionů korun na modernizaci fotbalového stadionu

5. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody Ladislav Horák zve na koncerty 12. ročníku festivalu Kultura v srdci Prahy

Ladislav Horák zve na koncerty 12. ročníku festivalu Kultura v srdci Prahy

5. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody Sezeni 98 - Jsou černokněžníci v JaD cool jako Warloci?

Sezeni 98 - Jsou černokněžníci v JaD cool jako Warloci?

5. 11. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody 112 - Zaklínač - Krev elfů 1.

112 - Zaklínač - Krev elfů 1.

5. 11. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Počátek vlády Jana Lucemburského bylo nejstabilnější v jeho životě. Pak opouštěl království i Elišku

Návraty do minulosti: Počátek vlády Jana Lucemburského bylo nejstabilnější v jeho životě. Pak opouštěl království i Elišku

5. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody Co je to Egregor podle sekty Allatra? (reupload)

Co je to Egregor podle sekty Allatra? (reupload)

5. 11. 2024

15 min

Obrázek epizody Allatra: Svědectví Nebeského ptáčka (reupload)

Allatra: Svědectví Nebeského ptáčka (reupload)

5. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Kult korejské bohyně Matky (Zahng Gil-jah)

Kult korejské bohyně Matky (Zahng Gil-jah)

5. 11. 2024

24 min