Obrázek epizody TOP 5 - Oblíbené hry nových inkvizitorů (Zetko, Kristýna, Tomáš)

TOP 5 - Oblíbené hry nových inkvizitorů (Zetko, Kristýna, Tomáš)

14. 11. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody Slast: Jak mění intimitu represe? Sociologický pohled na vztahy v ženské věznici s Kateřinou Nedbálkovou

Slast: Jak mění intimitu represe? Sociologický pohled na vztahy v ženské věznici s Kateřinou Nedbálkovou

14. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Směsí západní klasické hudby a brazilských lidových písní a rytmů je hudba Heitora Villa-Lobose

Směsí západní klasické hudby a brazilských lidových písní a rytmů je hudba Heitora Villa-Lobose

14. 11. 2024

6 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je operní režisérka Veronika Kos Loulová

Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je operní režisérka Veronika Kos Loulová

14. 11. 2024

35 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Víš, co nosíš? Výstava ve Dvoře Králové ukazuje, jak se postavit k odvrácené tváři výroby oblečení

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Víš, co nosíš? Výstava ve Dvoře Králové ukazuje, jak se postavit k odvrácené tváři výroby oblečení

14. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expert Lizec: Loajalita především. Elon Musk dostal za podporu Trumpa v kampani nové ministerstvo

Jak to vidí...: Expert Lizec: Loajalita především. Elon Musk dostal za podporu Trumpa v kampani nové ministerstvo

14. 11. 2024

24 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Čisté u Horek se žáci připojili ke světovému Dni laskavosti. Navštívili a potěšili osamělé seniory

Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Čisté u Horek se žáci připojili ke světovému Dni laskavosti. Navštívili a potěšili osamělé seniory

14. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody Farmářka a Živnostník roku 2024 Anna Hones: Z dovolené jsem telefonovala s krávou.

Farmářka a Živnostník roku 2024 Anna Hones: Z dovolené jsem telefonovala s krávou.

14. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Trosky vyvřely z nitra země v třetihorách. Dva lávové sopouchy připomínají čertí rohy

Trosky vyvřely z nitra země v třetihorách. Dva lávové sopouchy připomínají čertí rohy

14. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody Babské rady: Vejce nebo použité čajové sáčky jako hnojivo pro pokojovky? Proč by ne! Dejte na babské rady

Babské rady: Vejce nebo použité čajové sáčky jako hnojivo pro pokojovky? Proč by ne! Dejte na babské rady

14. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Trosky vyvřely z nitra země v třetihorách. Dva lávové sopouchy připomínají čertí rohy

Návraty do minulosti: Trosky vyvřely z nitra země v třetihorách. Dva lávové sopouchy připomínají čertí rohy

14. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody 48. Ať vzkvétá lokální ekonomika a místní komunity - Naďa Johanisová

48. Ať vzkvétá lokální ekonomika a místní komunity - Naďa Johanisová

13. 11. 2024

35 min

Obrázek epizody Tolkienův hyper-reálný život

Tolkienův hyper-reálný život

13. 11. 2024

25 min

Obrázek epizody #29 Trendy v domácím osvětlení host Daniel Navrátil z firmy Danlux

#29 Trendy v domácím osvětlení host Daniel Navrátil z firmy Danlux

13. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Buchty: Smrdí u vás v práci někdo? Personalista to za vás nevyřeší, ale umožní vám o tom mluvit

Buchty: Smrdí u vás v práci někdo? Personalista to za vás nevyřeší, ale umožní vám o tom mluvit

13. 11. 2024

43 min

Obrázek epizody Allatra se rozpadá: Svědectví

Allatra se rozpadá: Svědectví

13. 11. 2024

29 min

Obrázek epizody Kriminálka: Trojka. Plzeňská kriminálka na stopě vraha, který dlouho žil dvojí život

Kriminálka: Trojka. Plzeňská kriminálka na stopě vraha, který dlouho žil dvojí život

13. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Houpačky: Než se řízneš, zavolej. Puzení ublížit si trvá dvacet minut, říká Kateřina Lišková z Linky bezpečí

Houpačky: Než se řízneš, zavolej. Puzení ublížit si trvá dvacet minut, říká Kateřina Lišková z Linky bezpečí

13. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Allatra o mě složila píseň!

Allatra o mě složila píseň!

13. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cesta ponožek světem módy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cesta ponožek světem módy

13. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Lit: Nejhorší drogy? Alkohol a léky, shodují se autoři knihy Drogy v dobách totality

Lit: Nejhorší drogy? Alkohol a léky, shodují se autoři knihy Drogy v dobách totality

13. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody ,,Chytla mi baterka na lodi v plavební komoře" - Martin Štěpnička v podcastu RYBOMÁNIE #63

,,Chytla mi baterka na lodi v plavební komoře" - Martin Štěpnička v podcastu RYBOMÁNIE #63

13. 11. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody ,,Chytla mi baterka na lodi v plavební komoře" - Martin Štěpnička v podcastu RYBOMÁNIE #63

,,Chytla mi baterka na lodi v plavební komoře" - Martin Štěpnička v podcastu RYBOMÁNIE #63

13. 11. 2024

1 hod 9 min

13. 11. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Pod rukama řezbáře Jiřího Halouzky ožívají duchové, pohádkové bytosti i zvířata

Pod rukama řezbáře Jiřího Halouzky ožívají duchové, pohádkové bytosti i zvířata

13. 11. 2024

10 min