Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Robert Altman. Jeho nejznámějším dílem je protiválečný snímek M.A.S.H.

Příběhy z kalendáře: Robert Altman. Jeho nejznámějším dílem je protiválečný snímek M.A.S.H.

20. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody MUDr. Blaha: Léky na snížení hladiny cholesterolu jsou jeden z největších výdobytků moderní medicíny

MUDr. Blaha: Léky na snížení hladiny cholesterolu jsou jeden z největších výdobytků moderní medicíny

20. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: MUDr. Blaha: Léky na snížení hladiny cholesterolu jsou jeden z největších výdobytků moderní medicíny

Radioporadna: MUDr. Blaha: Léky na snížení hladiny cholesterolu jsou jeden z největších výdobytků moderní medicíny

20. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Domácí hospicová péče: Když domov zůstává posledním přáním

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Domácí hospicová péče: Když domov zůstává posledním přáním

20. 11. 2024

36 min

Obrázek epizody Zing Podcast #128: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Zing Podcast #128: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

20. 11. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Bourání: Co dělá útulnost? Kožešiny ani svícínky to nejsou, říkají architekti Štěpán Abt a Ďuro Smolen

Bourání: Co dělá útulnost? Kožešiny ani svícínky to nejsou, říkají architekti Štěpán Abt a Ďuro Smolen

20. 11. 2024

40 min

Obrázek epizody Vlastní toxické vztahy i nešťastné manželství její matky Nadi Urbánkové vedly k napsání knihy

Vlastní toxické vztahy i nešťastné manželství její matky Nadi Urbánkové vedly k napsání knihy

20. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Alex a host: Soutěž Na lovu mi přinesla novou chuť do života. Rád lidem něco předávám, říká Jiří Martínek

Alex a host: Soutěž Na lovu mi přinesla novou chuť do života. Rád lidem něco předávám, říká Jiří Martínek

20. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Purgel/Purger, Padek

O původu příjmení: Purgel/Purger, Padek

20. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Někdo vás pochválí, jiný řekne, že to děláte špatně. Je to všude stejné, usmívá se starosta Chotěvic

Host ve studiu: Někdo vás pochválí, jiný řekne, že to děláte špatně. Je to všude stejné, usmívá se starosta Chotěvic

20. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Lososová frittata se špenátem. Krásné jídlo, které vás na talíři nezklame svojí chutí ani barevností

Lososová frittata se špenátem. Krásné jídlo, které vás na talíři nezklame svojí chutí ani barevností

20. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Lososová frittata se špenátem. Krásné jídlo, které vás na talíři nezklame svojí chutí ani barevností

Vaříme s Habadějem: Lososová frittata se špenátem. Krásné jídlo, které vás na talíři nezklame svojí chutí ani barevností

20. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Polední Pauza S04E01 - Dojmy Albi Game Day 2024

Polední Pauza S04E01 - Dojmy Albi Game Day 2024

20. 11. 2024

1 hod

Obrázek epizody Kryštof Mucha zve na Variace 2024 v Karlových Varech

Kryštof Mucha zve na Variace 2024 v Karlových Varech

20. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody Znáte sirob? Zdravé sladidlo z cukrové řepy je skvělé do buchet i do rajské

Znáte sirob? Zdravé sladidlo z cukrové řepy je skvělé do buchet i do rajské

20. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Věra Martinová: Kytaru si beru i na dovolenou, bez ní jsem nervózní

Věra Martinová: Kytaru si beru i na dovolenou, bez ní jsem nervózní

20. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Balanc: Další krok pro online dating: AI dohazovači nebo rozšířená realita

Balanc: Další krok pro online dating: AI dohazovači nebo rozšířená realita

20. 11. 2024

35 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Smiling String Orchestra při ZUŠ Střezina v Hradci Králové slaví své 10. narozeniny velkým koncertem

Host ve studiu: Smiling String Orchestra při ZUŠ Střezina v Hradci Králové slaví své 10. narozeniny velkým koncertem

20. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Vysíláme živě z Centra Toptec - Ústavu fyziky plazmatu AV ČR

Vysíláme živě z Centra Toptec - Ústavu fyziky plazmatu AV ČR

20. 11. 2024

18 min

Obrázek epizody AI: Revoluce, která právě začíná

AI: Revoluce, která právě začíná

20. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Lit: Kniha, která začíná citátem Smacka. Je to ujetý, říká o své próze Lover/Fighter autorka

Lit: Kniha, která začíná citátem Smacka. Je to ujetý, říká o své próze Lover/Fighter autorka

20. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Marek a Tomáš Vaněčkovi se našli ve skákání přes švihadlo. Skákání je dokonce i živí

Marek a Tomáš Vaněčkovi se našli ve skákání přes švihadlo. Skákání je dokonce i živí

20. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Pozor na vánoční podvody! Sebastian a Mirai jsou kámoši? A Bezzubka miří znovu do kin

Pozor na vánoční podvody! Sebastian a Mirai jsou kámoši? A Bezzubka miří znovu do kin

20. 11. 2024

17 min

Obrázek epizody Chci pracovat pro lidi a kvalitně investovat, inspiroval mě můj předchůdce, říká nejmladší starosta

Chci pracovat pro lidi a kvalitně investovat, inspiroval mě můj předchůdce, říká nejmladší starosta

20. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Obce a města v Královéhradeckém kraji se obávají plánovaného zálohování nápojových obalů

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Obce a města v Královéhradeckém kraji se obávají plánovaného zálohování nápojových obalů

20. 11. 2024

16 sec