Obrázek epizody Mormon Martin Pilka a Morava Academy

Mormon Martin Pilka a Morava Academy

25. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Zing Podcast #129: TGA nominace, Farming Simulator 25 a Life is Strange

Zing Podcast #129: TGA nominace, Farming Simulator 25 a Life is Strange

25. 11. 2024

1 hod 28 min

Obrázek epizody FENKA OD POSLEDNÉHO VYŠETRENIA PRIBRALA POLOVICU PSA #EP49

FENKA OD POSLEDNÉHO VYŠETRENIA PRIBRALA POLOVICU PSA #EP49

25. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Lootborg #2 - Rozuzlení našeho dobrodružství v Mörk Borg: Rotblack Sludge

Lootborg #2 - Rozuzlení našeho dobrodružství v Mörk Borg: Rotblack Sludge

25. 11. 2024

3 hod 14 min

Obrázek epizody S2E13: Podzimní hororové běsnění

S2E13: Podzimní hororové běsnění

25. 11. 2024

1 hod 52 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Gérard Philipe. Babička Fanfána Tulipána byla Češka

Příběhy z kalendáře: Gérard Philipe. Babička Fanfána Tulipána byla Češka

25. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Silné kosti: Prevence a péče při osteoporóze

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Silné kosti: Prevence a péče při osteoporóze

25. 11. 2024

33 min

Obrázek epizody Casablanca: Istanbul má obrovské kouzlo. Cestování mi dává šanci bořit stereotypy, vypráví Sarah Abulkasim

Casablanca: Istanbul má obrovské kouzlo. Cestování mi dává šanci bořit stereotypy, vypráví Sarah Abulkasim

25. 11. 2024

46 min

Obrázek epizody Vlna: Můj cíl je zlepšit stav planety. Osmnáctiletá česká vědkyně vyvíjí nový typ rybářských sítí

Vlna: Můj cíl je zlepšit stav planety. Osmnáctiletá česká vědkyně vyvíjí nový typ rybářských sítí

25. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Umělá inteligence a její využití v medicíně a endoskopii. Umí detekovat polyp a také ho klasifikovat

Umělá inteligence a její využití v medicíně a endoskopii. Umí detekovat polyp a také ho klasifikovat

25. 11. 2024

22 min

Obrázek epizody Radioporadna: Umělá inteligence a její využití v medicíně a endoskopii. Umí detekovat polyp a také ho klasifikovat

Radioporadna: Umělá inteligence a její využití v medicíně a endoskopii. Umí detekovat polyp a také ho klasifikovat

25. 11. 2024

22 min

Obrázek epizody Tradiční technologie průmyslového smaltu se snaží zachránit spolek ve Frýdku-Místku

Tradiční technologie průmyslového smaltu se snaží zachránit spolek ve Frýdku-Místku

25. 11. 2024

12 min

Obrázek epizody Alex a host: Problémy řeším pravidlem pěti minut, říká moderátor Karel Voříšek

Alex a host: Problémy řeším pravidlem pěti minut, říká moderátor Karel Voříšek

25. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Spolupráce, to je motto Vánočních trhů v Hradci králové. Dělejme to společně, děláme to pro sebe

Host ve studiu: Spolupráce, to je motto Vánočních trhů v Hradci králové. Dělejme to společně, děláme to pro sebe

25. 11. 2024

10 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Říkali mi, že to je těžké povolání. Ale já si tvrdohlavě šel za svým, usmívá se herec Daniel Krečmar

Host ve studiu: Říkali mi, že to je těžké povolání. Ale já si tvrdohlavě šel za svým, usmívá se herec Daniel Krečmar

25. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Už není toho dechu. Fotokniha s krkonošským horalem Zdeňkem Jiřičkou, připomínka poctivého života

Host ve studiu: Už není toho dechu. Fotokniha s krkonošským horalem Zdeňkem Jiřičkou, připomínka poctivého života

25. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Minář, Buřival, Ries, Brostík

O původu příjmení: Minář, Buřival, Ries, Brostík

25. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Radkin Honzák o své nové knize: Je to o mé cestě psychiatrií a co jsem na ní potkal i nepotkal

Blízká setkání: Radkin Honzák o své nové knize: Je to o mé cestě psychiatrií a co jsem na ní potkal i nepotkal

25. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Anglická kapela, založená ovšem pod Orlickými horami u Rychnova nad Kněžnou. Jak se to přihodí?

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Anglická kapela, založená ovšem pod Orlickými horami u Rychnova nad Kněžnou. Jak se to přihodí?

25. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hradecký hokejový klub se rozhodl pomáhat s osvětou proti domácímu násilí a způsobům zneužívání

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hradecký hokejový klub se rozhodl pomáhat s osvětou proti domácímu násilí a způsobům zneužívání

25. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Mořidlo je pro přípravu zvěřiny nezbytné. V nové kuchařce najdete tipy na podzimní hostinu

Mořidlo je pro přípravu zvěřiny nezbytné. V nové kuchařce najdete tipy na podzimní hostinu

25. 11. 2024

18 min

Obrázek epizody Paní Evu dojal dárek z Českého rozhlasu. Poslechla si svůj hlas redaktorky před 56 lety

Paní Evu dojal dárek z Českého rozhlasu. Poslechla si svůj hlas redaktorky před 56 lety

25. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Jan Tkáč je softwarový architekt a muž s bohatou fantazií, který napsal knihu o beskydských dracích

Jan Tkáč je softwarový architekt a muž s bohatou fantazií, který napsal knihu o beskydských dracích

25. 11. 2024

21 min

Obrázek epizody Chtěli se Slováci zase připojit k Česku? A vědci se domnívají, že vztek si nelze vybít. Jak se ho tedy zbavit?

Chtěli se Slováci zase připojit k Česku? A vědci se domnívají, že vztek si nelze vybít. Jak se ho tedy zbavit?

25. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Pivománie #55

Pivománie #55

25. 11. 2024

2 min