Obrázek epizody Vlna: Od lidí v nejhorších podmínkách chceme nejlepší výkony. Filmaři mluví o zkušenostech romských rodin

Vlna: Od lidí v nejhorších podmínkách chceme nejlepší výkony. Filmaři mluví o zkušenostech romských rodin

28. 11. 2024

37 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Malíře a folkloristu Antoniho Szpyrce připomíná výstava na jablunkovské radnici

Odpolední interview: Malíře a folkloristu Antoniho Szpyrce připomíná výstava na jablunkovské radnici

28. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody Malíře a folkloristu Antoniho Szpyrce připomíná výstava na jablunkovské radnici

Malíře a folkloristu Antoniho Szpyrce připomíná výstava na jablunkovské radnici

28. 11. 2024

9 min

Obrázek epizody On Air: Každý extrém je špatný. Komedie Provinilá potěšení si střílí z minimalismu i nákupního fetiše

On Air: Každý extrém je špatný. Komedie Provinilá potěšení si střílí z minimalismu i nákupního fetiše

28. 11. 2024

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kvalitní keramické koule přežijí zimu v zahradě. Odklidit je třeba pítka pro ptáky

Hobby magazín: Kvalitní keramické koule přežijí zimu v zahradě. Odklidit je třeba pítka pro ptáky

28. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Výlety: Od kostela sv. Šimona a Judy v Lipové na Šluknovsku obnovili historickou Kostelní stezku

Výlety: Od kostela sv. Šimona a Judy v Lipové na Šluknovsku obnovili historickou Kostelní stezku

28. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kvalitní keramické koule přežijí zimu v zahradě. Odklidit je třeba pítka pro ptáky

Hobby magazín: Kvalitní keramické koule přežijí zimu v zahradě. Odklidit je třeba pítka pro ptáky

28. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Výlety: Od kostela sv. Šimona a Judy v Lipové na Šluknovsku obnovili historickou Kostelní stezku

Výlety: Od kostela sv. Šimona a Judy v Lipové na Šluknovsku obnovili historickou Kostelní stezku

28. 11. 2024

3 min

28. 11. 2024

2 min

28. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: V Libavé mají problémy s pitnou vodou, je v ní nadlimitní množství uranu. Jak to vedení obce řeší?

Zprávy ČRo Olomouc: V Libavé mají problémy s pitnou vodou, je v ní nadlimitní množství uranu. Jak to vedení obce řeší?

28. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Minol, Papala

O původu příjmení: Minol, Papala

28. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody Kvalitní keramické koule přežijí zimu v zahradě. Odklidit je třeba pítka pro ptáky

Kvalitní keramické koule přežijí zimu v zahradě. Odklidit je třeba pítka pro ptáky

28. 11. 2024

2 min

28. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Nikdy jsem nezažil jednoduchý Dakar. Vždycky je tam něco extrémního, říká Aleš Loprais

Alex a host: Nikdy jsem nezažil jednoduchý Dakar. Vždycky je tam něco extrémního, říká Aleš Loprais

28. 11. 2024

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Nikdy jsem nezažil jednoduchý Dakar. Vždycky je tam něco extrémního, říká Aleš Loprais

Alex a host: Nikdy jsem nezažil jednoduchý Dakar. Vždycky je tam něco extrémního, říká Aleš Loprais

28. 11. 2024

26 min

28. 11. 2024

3 min

28. 11. 2024

26 min

28. 11. 2024

26 min

28. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody SPECIÁL: Vy ještě nemáte nakoupené hry pod stromeček?

SPECIÁL: Vy ještě nemáte nakoupené hry pod stromeček?

28. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jitka Ježková je nadšená z načítání audioknih. „Je to více tvůrčí než dabing“

Blízká setkání: Herečka Jitka Ježková je nadšená z načítání audioknih. „Je to více tvůrčí než dabing“

28. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Složky StB o pedofilní sektě Děti Boží v ČSSR

Složky StB o pedofilní sektě Děti Boží v ČSSR

28. 11. 2024

6 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pedagogická fakulta UHK už 60 let vysílá do českých škol učitele, kteří žáky inspirují a motivují

Host ve studiu: Pedagogická fakulta UHK už 60 let vysílá do českých škol učitele, kteří žáky inspirují a motivují

28. 11. 2024

11 min

Obrázek epizody Tomáš Hejtmánek představuje díla připravená v Arthouse Hejtmánek na aukci 4. 12.2024

Tomáš Hejtmánek představuje díla připravená v Arthouse Hejtmánek na aukci 4. 12.2024

28. 11. 2024

6 min