Obrázek epizody Hobby magazín: Růže nemá trny, ale ostny. Rozdíl mezi nimi je podstatný

Hobby magazín: Růže nemá trny, ale ostny. Rozdíl mezi nimi je podstatný

10. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Růže nemá trny, ale ostny. Rozdíl mezi nimi je podstatný

10. 12. 2024

3 min

10. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Alex a host: Divadlo jsem milovala, ale psaní mě přitáhlo ještě víc, říká spisovatelka Eva Hudečková

Alex a host: Divadlo jsem milovala, ale psaní mě přitáhlo ještě víc, říká spisovatelka Eva Hudečková

10. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody #35 Co dostal můj pes k narozeninám? #Woody4roky 😂🎂

#35 Co dostal můj pes k narozeninám? #Woody4roky 😂🎂

10. 12. 2024

20 min

10. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Adventní koncerty vokálního souboru Gentlemen Singers jako světová premiéra českých koled s violou

Host ve studiu: Adventní koncerty vokálního souboru Gentlemen Singers jako světová premiéra českých koled s violou

10. 12. 2024

9 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Drholec, Szpuk, Sembol

O původu příjmení: Drholec, Szpuk, Sembol

10. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Casablanca: V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

Casablanca: V Dánsku mi lidi přestali říkat, že jsem blázen. Cyklocestovatel přejel Evropu z jihu na sever

10. 12. 2024

41 min

Obrázek epizody Kořeny: Od Baťových propagačních snímků k filmovým klasikám: Příběh zlínských ateliérů

Kořeny: Od Baťových propagačních snímků k filmovým klasikám: Příběh zlínských ateliérů

10. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Balanc: I když se z psychoterapeuta stane kámoš, neměl by s vámi chodit na pivo

Balanc: I když se z psychoterapeuta stane kámoš, neměl by s vámi chodit na pivo

10. 12. 2024

32 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Zhruba za rok by podle železničářů mohla začít soutěž na podobu nového nádraží v Ústí nad Labem

Zprávy ze Severu: Zhruba za rok by podle železničářů mohla začít soutěž na podobu nového nádraží v Ústí nad Labem

10. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec David Suchařípa: Když jdeš svým tužbám naproti, máš to snažší, než když sedíš doma a čekáš

Blízká setkání: Herec David Suchařípa: Když jdeš svým tužbám naproti, máš to snažší, než když sedíš doma a čekáš

10. 12. 2024

30 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Petr Hladík: Nákupní seznam

Rozhlasový sloupek: Petr Hladík: Nákupní seznam

10. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Nachtfahrer #16 - Sorry jako, BROCAST, končící Supra, tipy na dárky, Batmobil na prodej

Nachtfahrer #16 - Sorry jako, BROCAST, končící Supra, tipy na dárky, Batmobil na prodej

10. 12. 2024

1 hod 35 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Část obyvatel Tuklat na Kolínsku odmítá stavbu domova pro seniory. Jednání budou pokračovat v lednu

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Část obyvatel Tuklat na Kolínsku odmítá stavbu domova pro seniory. Jednání budou pokračovat v lednu

10. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Markéta Hejkalová: Papírky

Rozhlasový sloupek: Markéta Hejkalová: Papírky

10. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Olomouc plánuje zvýšit poplatek za odpad o 60 korun, důvodem jsou vyšší náklady a daňové výpadky

Zprávy ČRo Olomouc: Olomouc plánuje zvýšit poplatek za odpad o 60 korun, důvodem jsou vyšší náklady a daňové výpadky

10. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Od tragické střelby v ostravské fakultní nemocnici uplynulo pět let

Zprávy ČRo Ostrava: Od tragické střelby v ostravské fakultní nemocnici uplynulo pět let

10. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Kořeny: Svatomartinská vína nemají dlouhou tradici, v předvánočním čase jsou ale velmi oblíbená

Kořeny: Svatomartinská vína nemají dlouhou tradici, v předvánočním čase jsou ale velmi oblíbená

10. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je dramaturg mezinárodního hudebního festivalu Pražské jaro Josef Třeštík

Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je dramaturg mezinárodního hudebního festivalu Pražské jaro Josef Třeštík

10. 12. 2024

33 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Je až neuvěřitelné, na co se lidé ptají, glosuje chomutovská sociální pracovnice

Host Dopoledního expresu: Je až neuvěřitelné, na co se lidé ptají, glosuje chomutovská sociální pracovnice

10. 12. 2024

15 min

Obrázek epizody Je až neuvěřitelné, na co se lidé ptají, glosuje chomutovská sociální pracovnice

Je až neuvěřitelné, na co se lidé ptají, glosuje chomutovská sociální pracovnice

10. 12. 2024

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vyzkoušejte bramborový salát na růžovo. S červenou řepou chutná skvěle!

Radioporadna: Vyzkoušejte bramborový salát na růžovo. S červenou řepou chutná skvěle!

10. 12. 2024

19 min

Obrázek epizody Petr Kreisenger: jednatel společnosti Městské lesy Česká Lípa spol

Petr Kreisenger: jednatel společnosti Městské lesy Česká Lípa spol

10. 12. 2024

18 min