Obrázek epizody Studovna: Jak na předsevzetí? Klíčová je dlouhodobá motivace a vize, radí Denisa Dědičová

Studovna: Jak na předsevzetí? Klíčová je dlouhodobá motivace a vize, radí Denisa Dědičová

19. 12. 2024

22 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Cestovatel a etnograf Miloslav Stingl. Ovládal 17 jazyků a v zahraničí strávil celkem 19 let

Příběhy z kalendáře: Cestovatel a etnograf Miloslav Stingl. Ovládal 17 jazyků a v zahraničí strávil celkem 19 let

19. 12. 2024

20 min

Obrázek epizody Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů: Zatočit s nemocemi i bolestí. S chirurgem Tomášem Šebkem o různých podobách medicíny

Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů: Zatočit s nemocemi i bolestí. S chirurgem Tomášem Šebkem o různých podobách medicíny

19. 12. 2024

25 min

Obrázek epizody Jak rozvíjet své fyzické a duševní schopnosti pomocí vědomých změn v životním stylu

Jak rozvíjet své fyzické a duševní schopnosti pomocí vědomých změn v životním stylu

19. 12. 2024

1 hod 55 min

Obrázek epizody Martin Vaculík a Radek Pokorný z Engine Prague podruhé. Tentokráte o vozech Porsche

Martin Vaculík a Radek Pokorný z Engine Prague podruhé. Tentokráte o vozech Porsche

19. 12. 2024

1 hod 19 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký magistrát bude při stavbě nové tramvajové trati do Rochlice pokračovat podle nové varianty

Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký magistrát bude při stavbě nové tramvajové trati do Rochlice pokračovat podle nové varianty

19. 12. 2024

2 min

Obrázek epizody Vlna: Uzdravit se může trvat roky, říká norská psychiatrička k výročí tragédie na Filozofické fakultě

Vlna: Uzdravit se může trvat roky, říká norská psychiatrička k výročí tragédie na Filozofické fakultě

19. 12. 2024

26 min

Obrázek epizody O čem se mluví: Z dětství vzpomínáme na tuhé a dlouhé zimy. Co se s nimi stalo? Odpovídá meteorolog

O čem se mluví: Z dětství vzpomínáme na tuhé a dlouhé zimy. Co se s nimi stalo? Odpovídá meteorolog

19. 12. 2024

17 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Opavská knihovna láká na výstavu papírových rozkládacích betlémů

Odpolední interview: Opavská knihovna láká na výstavu papírových rozkládacích betlémů

19. 12. 2024

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ryby v zimě

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ryby v zimě

19. 12. 2024

28 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Tipy na víkend: Betlémské světlo, Turnaj legend, koncert na Mouřenci i v klášteře Kladruby

Zprávy pro Plzeňský kraj: Tipy na víkend: Betlémské světlo, Turnaj legend, koncert na Mouřenci i v klášteře Kladruby

19. 12. 2024

1 min

Obrázek epizody Opavská knihovna láká na výstavu papírových rozkládacích betlémů

Opavská knihovna láká na výstavu papírových rozkládacích betlémů

19. 12. 2024

9 min

Obrázek epizody Vodoměr ve venkovní šachtě před mrazy zabezpečte. Pokud zmrzne a praskne, připlatíte si

Vodoměr ve venkovní šachtě před mrazy zabezpečte. Pokud zmrzne a praskne, připlatíte si

19. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Vlna: Budějovice budou Evropským městem kultury. Občané se obávají o osud zdejší prestižní galerie

Vlna: Budějovice budou Evropským městem kultury. Občané se obávají o osud zdejší prestižní galerie

19. 12. 2024

33 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vodoměr ve venkovní šachtě před mrazy zabezpečte. Pokud zmrzne a praskne, připlatíte si

Hobby magazín: Vodoměr ve venkovní šachtě před mrazy zabezpečte. Pokud zmrzne a praskne, připlatíte si

19. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Nabídka hrát v Blue Effectu padla u řízku. Málem mi vypadl příbor z ruky, vzpomíná Lešek Semelka

Alex a host: Nabídka hrát v Blue Effectu padla u řízku. Málem mi vypadl příbor z ruky, vzpomíná Lešek Semelka

19. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Výlety: Na zámku ve Žďáru nad Sázavou si můžete projít světelný adventní kalendář. Nejkrásnější je potmě

Výlety: Na zámku ve Žďáru nad Sázavou si můžete projít světelný adventní kalendář. Nejkrásnější je potmě

19. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Vodoměr ve venkovní šachtě před mrazy zabezpečte. Pokud zmrzne a praskne, připlatíte si

Hobby magazín: Vodoměr ve venkovní šachtě před mrazy zabezpečte. Pokud zmrzne a praskne, připlatíte si

19. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Nabídka hrát v Blue Effectu padla u řízku. Málem mi vypadl příbor z ruky, vzpomíná Lešek Semelka

Alex a host: Nabídka hrát v Blue Effectu padla u řízku. Málem mi vypadl příbor z ruky, vzpomíná Lešek Semelka

19. 12. 2024

28 min

19. 12. 2024

28 min

19. 12. 2024

28 min

19. 12. 2024

3 min

Obrázek epizody Výlety: Na zámku ve Žďáru nad Sázavou si můžete projít světelný adventní kalendář. Nejkrásnější je potmě

Výlety: Na zámku ve Žďáru nad Sázavou si můžete projít světelný adventní kalendář. Nejkrásnější je potmě

19. 12. 2024

3 min

19. 12. 2024

28 min

19. 12. 2024

3 min