Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kriminálka: Brusič nožů. Kriminalisté dopadli brutálního vraha, pomohl jim sníh

Kriminálka: Brusič nožů. Kriminalisté dopadli brutálního vraha, pomohl jim sníh

8. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody ,, U nás se kaprům stříhají ploutve, aby neměl 70 cm" - Martin Jandík v podcastu RYBOMÁNIE #67

,, U nás se kaprům stříhají ploutve, aby neměl 70 cm" - Martin Jandík v podcastu RYBOMÁNIE #67

8. 1. 2025

1 hod 32 min

Obrázek epizody ,, U nás se kaprům stříhají ploutve, aby neměl 70 cm" - Martin Jandík v podcastu RYBOMÁNIE #67

,, U nás se kaprům stříhají ploutve, aby neměl 70 cm" - Martin Jandík v podcastu RYBOMÁNIE #67

8. 1. 2025

1 hod 32 min

8. 1. 2025

1 hod 32 min

Obrázek epizody Lit: Jako učitel nemůžete držet krok s mladou generací, říká Stanislav Zajíček z Buchty čtou

Lit: Jako učitel nemůžete držet krok s mladou generací, říká Stanislav Zajíček z Buchty čtou

8. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Elvis Presley. Zpěvák, který se stal legendou

Příběhy z kalendáře: Elvis Presley. Zpěvák, který se stal legendou

8. 1. 2025

18 min

Obrázek epizody Houpačky: Rodiče kupují dětem barevné elektronické cigarety. Myslí si, že je to sladkost, říká adiktoložka

Houpačky: Rodiče kupují dětem barevné elektronické cigarety. Myslí si, že je to sladkost, říká adiktoložka

8. 1. 2025

27 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: V Praze začal svoz vánočních stromků. Nepřijdou ale nazmar, bude z nich štěpka, kompost nebo energie

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: V Praze začal svoz vánočních stromků. Nepřijdou ale nazmar, bude z nich štěpka, kompost nebo energie

8. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Kvůli krásnému snímku nelituje osmdesátník Leo Pfeiffer vstát ve tři ráno

Kvůli krásnému snímku nelituje osmdesátník Leo Pfeiffer vstát ve tři ráno

8. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Podloubím Valdštejnských domků

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Podloubím Valdštejnských domků

8. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Patní ostruha

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Patní ostruha

8. 1. 2025

31 min

Obrázek epizody Minuta pro zdraví: Přerušovaný půst od ledna

Minuta pro zdraví: Přerušovaný půst od ledna

8. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Na Střimické výsypce na Mostecku vznikne nový ptačí park, největší v Česku

Zprávy ze Severu: Na Střimické výsypce na Mostecku vznikne nový ptačí park, největší v Česku

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Ministerstvo dotace na opatření proti útokům vlků nechystá, farmářům přispěje Liberecký kraj

Zprávy pro Liberecký kraj: Ministerstvo dotace na opatření proti útokům vlků nechystá, farmářům přispěje Liberecký kraj

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: V Konici opraví hřbitov, dosud město do rekonstrukce investovat nemohlo. Proč se to změnilo?

Zprávy ČRo Olomouc: V Konici opraví hřbitov, dosud město do rekonstrukce investovat nemohlo. Proč se to změnilo?

8. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Spor o vlastnictví Dynama České Budějovice může fotbalový klub dokonce připravit o licenci

Zprávy z jižních Čech: Spor o vlastnictví Dynama České Budějovice může fotbalový klub dokonce připravit o licenci

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Kvůli krásnému snímku nelituje osmdesátník Leo Pfeiffer vstát ve tři ráno

Odpolední interview: Kvůli krásnému snímku nelituje osmdesátník Leo Pfeiffer vstát ve tři ráno

8. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Staroměstské nyní Benešovo náměstí

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Staroměstské nyní Benešovo náměstí

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Kostel mezi dvěma náměstími

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Kostel mezi dvěma náměstími

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Liberecká Stínadla kolem Opery

Putování Libereckým krajem s Markem Řeháčkem: Liberecká Stínadla kolem Opery

8. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

Alex a host: Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

8. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

Alex a host: Lidi neznají můj hlas. Když jsem mluvil normálně, ptali se, kdo to je, líčí imitátor Václav Faltus

8. 1. 2025

29 min

8. 1. 2025

29 min

Obrázek epizody Přerušovaný půst od ledna

Přerušovaný půst od ledna

8. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: V Háji u Duchcova na Teplicku otevřeli na několik týdnů kluziště

Zprávy ze Severu: V Háji u Duchcova na Teplicku otevřeli na několik týdnů kluziště

8. 1. 2025

1 min