Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Kolik se ve městech Královéhradeckého kraje platí za nájem v obecních bytech? Rozdíly jsou velké

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Kolik se ve městech Královéhradeckého kraje platí za nájem v obecních bytech? Rozdíly jsou velké

13. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Tři králové už obešli celé Česko. 200 koledníků vyrazilo také od kostela svatého Václava v Dobrušce

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Tři králové už obešli celé Česko. 200 koledníků vyrazilo také od kostela svatého Václava v Dobrušce

13. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Kostel sv. Jindřicha v Petřvaldu u Karviné je postavený podle předlohy stojící v Miláně

Křížem krajem: Kostel sv. Jindřicha v Petřvaldu u Karviné je postavený podle předlohy stojící v Miláně

13. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody Kostel sv. Jindřicha v Petřvaldu u Karviné je postavený podle předlohy stojící v Miláně

Kostel sv. Jindřicha v Petřvaldu u Karviné je postavený podle předlohy stojící v Miláně

13. 1. 2025

7 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Do domova pro seniory na dobu určitou. Krátkodobé pobyty v zařízení mohou pomoci pečujícím rodinám

Zprávy z jižních Čech: Do domova pro seniory na dobu určitou. Krátkodobé pobyty v zařízení mohou pomoci pečujícím rodinám

13. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Když máte koutky nahoru, všechno jde líp, říká flašinetář a loutkoherec Jan Kostroun

Středočeské příběhy: Když máte koutky nahoru, všechno jde líp, říká flašinetář a loutkoherec Jan Kostroun

13. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody S1 Ep270: Dodge Part III: How The Caravan Led To The Viper

S1 Ep270: Dodge Part III: How The Caravan Led To The Viper

13. 1. 2025

57 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Čeká nás politicky emotivní rok. Petr Pavel bude balancovat na laně

Jak to vidí...: Politolog Just: Čeká nás politicky emotivní rok. Petr Pavel bude balancovat na laně

13. 1. 2025

26 min

Obrázek epizody Epizoda 37: Kotvení kotva-břeh

Epizoda 37: Kotvení kotva-břeh

13. 1. 2025

42 min

Obrázek epizody Planetárium: Na hostině s Karlem IV., se vzpomínkou na historika Františka Šmahela - a kosmické plány soukromníků

Planetárium: Na hostině s Karlem IV., se vzpomínkou na historika Františka Šmahela - a kosmické plány soukromníků

13. 1. 2025

41 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Cestování je pro mě důležité jako dýchání! S Martinou Merisi pěšky nejen přes úžasné pohoří Pamír

Na cestách s Petrem Voldánem: Cestování je pro mě důležité jako dýchání! S Martinou Merisi pěšky nejen přes úžasné pohoří Pamír

13. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Cestování je pro mě důležité jako dýchání! S Martinou Merisi pěšky nejen přes úžasné pohoří Pamír

Na cestách s Petrem Voldánem: Cestování je pro mě důležité jako dýchání! S Martinou Merisi pěšky nejen přes úžasné pohoří Pamír

13. 1. 2025

36 min

13. 1. 2025

36 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Jičín i letos nabízí lidem službu sdílených kol. Loni na nich lidé po městě najeli 63 000 kilometrů

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Jičín i letos nabízí lidem službu sdílených kol. Loni na nich lidé po městě najeli 63 000 kilometrů

13. 1. 2025

23 sec

Obrázek epizody Dokonalé odmaštění beze šmouh

Dokonalé odmaštění beze šmouh

13. 1. 2025

12 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Martina Adlerová: Děkuji, netančím

Rozhlasový sloupek: Martina Adlerová: Děkuji, netančím

13. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Dva futuristické koncepty od Hondy, nové Porsche 911 a test Škody Enyaq

Dva futuristické koncepty od Hondy, nové Porsche 911 a test Škody Enyaq

13. 1. 2025

15 min

Obrázek epizody Makovičky: Jak se staví sněhulák?

Makovičky: Jak se staví sněhulák?

13. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Dovolená podle šipky

Jardo, řekni fór: Dovolená podle šipky

13. 1. 2025

34 sec

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Česká komora architektů nabízí bezplatnou pomoc s obnovou po povodních

Zprávy ČRo Ostrava: Česká komora architektů nabízí bezplatnou pomoc s obnovou po povodních

13. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody #5 | HRY, FILMY, PRACHY

#5 | HRY, FILMY, PRACHY

13. 1. 2025

1 hod 57 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Průmyslová škola v Třebíči spustila unikátní bezpečnostní systém proti útočníkům

Zprávy z Vysočiny: Průmyslová škola v Třebíči spustila unikátní bezpečnostní systém proti útočníkům

13. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Broumovský klášter má řadu zajímavostí. Najdete tu kopii Turínského plátna či rozlehlá sklepení

Návraty do minulosti: Broumovský klášter má řadu zajímavostí. Najdete tu kopii Turínského plátna či rozlehlá sklepení

13. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Broumovský klášter má řadu zajímavostí. Najdete tu kopii Turínského plátna či rozlehlá sklepení

Návraty do minulosti: Broumovský klášter má řadu zajímavostí. Najdete tu kopii Turínského plátna či rozlehlá sklepení

13. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody „Nevnímám, že mě lidé znají, udržuji se v osobní bublině a anonymitě,“ říká Marta Dancingerová

„Nevnímám, že mě lidé znají, udržuji se v osobní bublině a anonymitě,“ říká Marta Dancingerová

13. 1. 2025

38 min