Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Jan Kubiš byl jako malý kluk lotr. Násilí ale nesnášel a mezi dětmi byl oblíbený

Příběhy z Vysočiny: Jan Kubiš byl jako malý kluk lotr. Násilí ale nesnášel a mezi dětmi byl oblíbený

17. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Sociální antropolog a pedagog Adam Horálek cestuje se studenty po světě, sám třeba na Kilimandžáro

Na cestách s Petrem Voldánem: Sociální antropolog a pedagog Adam Horálek cestuje se studenty po světě, sám třeba na Kilimandžáro

17. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Sociální antropolog a pedagog Adam Horálek cestuje se studenty po světě, sám třeba na Kilimandžáro

Na cestách s Petrem Voldánem: Sociální antropolog a pedagog Adam Horálek cestuje se studenty po světě, sám třeba na Kilimandžáro

17. 2. 2025

34 min

17. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem pravdoláskař a jsem na to hrdý, říká architekt David Vávra

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem pravdoláskař a jsem na to hrdý, říká architekt David Vávra

17. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Tvorbu výtvarníka Petra Sůsy objevíte na několika místech Sedlčan i v pelhřimovském Muzeu rekordů

Středočeské příběhy: Tvorbu výtvarníka Petra Sůsy objevíte na několika místech Sedlčan i v pelhřimovském Muzeu rekordů

17. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Olomoucká radnice chystá změny v parkování. Plánuje pilotní zónu i prodloužení placeného stání

Zprávy ČRo Olomouc: Olomoucká radnice chystá změny v parkování. Plánuje pilotní zónu i prodloužení placeného stání

17. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Na březích Ohře u Loun žijí bobři. Jejich činnost monitorují a kontrolují technici Povodí Ohře

Zprávy ze Severu: Na březích Ohře u Loun žijí bobři. Jejich činnost monitorují a kontrolují technici Povodí Ohře

17. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Plavce v libereckém bazénu nahradili dělníci se sbíječkami. Bourají a připravují obnovu sportoviště

Zprávy pro Liberecký kraj: Plavce v libereckém bazénu nahradili dělníci se sbíječkami. Bourají a připravují obnovu sportoviště

17. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Za dva týdny jarních prázdnin pomáhala Horská služba v České republice už u zhruba 1 600 úrazů

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Za dva týdny jarních prázdnin pomáhala Horská služba v České republice už u zhruba 1 600 úrazů

17. 2. 2025

16 sec

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Vedení Teplic bude řešit strategii pro bezdomovce a vyhláškou o zákazu pití alkoholu na veřejnosti

Zprávy ze Severu: Vedení Teplic bude řešit strategii pro bezdomovce a vyhláškou o zákazu pití alkoholu na veřejnosti

17. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody GS Talks #47 Hynek Čermák: Opravdový chlap je citlivý, miluje a když upadne, pokusí se znovu vstát

GS Talks #47 Hynek Čermák: Opravdový chlap je citlivý, miluje a když upadne, pokusí se znovu vstát

17. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Změna prodeje jízdenek na hradeckou městskou dopravu. Končí prodej v infocentru a v aplikaci HopOn

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Změna prodeje jízdenek na hradeckou městskou dopravu. Končí prodej v infocentru a v aplikaci HopOn

17. 2. 2025

24 sec

Obrázek epizody Otužilci si na Valentýna dali v Bystřici sraz a ponořili se do Hluchové

Otužilci si na Valentýna dali v Bystřici sraz a ponořili se do Hluchové

17. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Otužilci si na Valentýna dali v Bystřici sraz a ponořili se do Hluchové

Křížem krajem: Otužilci si na Valentýna dali v Bystřici sraz a ponořili se do Hluchové

17. 2. 2025

8 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jsem pravdoláskař a jsem na to hrdý, říká architekt David Vávra

Zálety Aleny Zárybnické: Jsem pravdoláskař a jsem na to hrdý, říká architekt David Vávra

17. 2. 2025

26 min

17. 2. 2025

26 min

17. 2. 2025

26 min

Obrázek epizody S1 Ep275: Volvo Pt. I: Safety, Reliability & Innovation

S1 Ep275: Volvo Pt. I: Safety, Reliability & Innovation

17. 2. 2025

53 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Silnice z Těšovic do Prachatic je znovu ve hře. Má zklidnit dopravu, v cestě ale stojí Kralova vila

Zprávy z jižních Čech: Silnice z Těšovic do Prachatic je znovu ve hře. Má zklidnit dopravu, v cestě ale stojí Kralova vila

17. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka Hejlová: Jako SPD. Piráti v kampani napadají církev. A také za pomoci umělé inteligence

Jak to vidí...: Expertka Hejlová: Jako SPD. Piráti v kampani napadají církev. A také za pomoci umělé inteligence

17. 2. 2025

25 min

Obrázek epizody #326: Aréna 4 - Motor

#326: Aréna 4 - Motor

17. 2. 2025

54 min

Obrázek epizody Epizoda 42: Proplouváme komorou plavební

Epizoda 42: Proplouváme komorou plavební

17. 2. 2025

55 min

Obrázek epizody Planetárium: Zájmové chovy živočichů, biologické invaze a listování Sahagúnovou historií předkolumbovského Mexika

Planetárium: Zájmové chovy živočichů, biologické invaze a listování Sahagúnovou historií předkolumbovského Mexika

17. 2. 2025

39 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Na Ostravsku narůstá počet požárů fotovoltaických elektráren

Zprávy ČRo Ostrava: Na Ostravsku narůstá počet požárů fotovoltaických elektráren

17. 2. 2025

19 sec