Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Ostravská ústřední čistírna odpadních vod se půl roku po povodních vrací k běžnému režimu

Zprávy ČRo Ostrava: Ostravská ústřední čistírna odpadních vod se půl roku po povodních vrací k běžnému režimu

10. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Kvůli herectví jsem byl chvíli černá ovce rodiny, říká Zdeněk Žák

Alex a host: Kvůli herectví jsem byl chvíli černá ovce rodiny, říká Zdeněk Žák

10. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Někteří z ukrajinských uprchlíků dostanou možnost ucházet se o zvláštní dlouhodobý pobyt

Zprávy ze Severu: Někteří z ukrajinských uprchlíků dostanou možnost ucházet se o zvláštní dlouhodobý pobyt

10. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Sportovní ozvěny: Chytá ten, koho vybral hlavní trenér. I kdyby všichni nesouhlasili, prozrazuje kouč brankářů Motoru

Sportovní ozvěny: Chytá ten, koho vybral hlavní trenér. I kdyby všichni nesouhlasili, prozrazuje kouč brankářů Motoru

10. 3. 2025

6 min

Obrázek epizody Slejvák: Slováci umí, Star House čumí. České reality shows těm jejich nesahají ani po kotníky

Slejvák: Slováci umí, Star House čumí. České reality shows těm jejich nesahají ani po kotníky

10. 3. 2025

58 min

Obrázek epizody S2E27: Kulturen Eintopf - Civ 7, Karlovo KCD2, Lost Records

S2E27: Kulturen Eintopf - Civ 7, Karlovo KCD2, Lost Records

10. 3. 2025

2 hod 51 min

Obrázek epizody Radioporadna: Školní šikana. Pro řešení je důležitý otevřený vztah, důvěra a komunikace dítěte s rodiči i učitelem

Radioporadna: Školní šikana. Pro řešení je důležitý otevřený vztah, důvěra a komunikace dítěte s rodiči i učitelem

10. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Školní šikana. Pro řešení je důležitý otevřený vztah, důvěra a komunikace dítěte s rodiči i učitelem

Školní šikana. Pro řešení je důležitý otevřený vztah, důvěra a komunikace dítěte s rodiči i učitelem

10. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Vlna: Interrupce jsou mylně spojované s nezodpovědností, říká autorská dvojice série Přerušení

Vlna: Interrupce jsou mylně spojované s nezodpovědností, říká autorská dvojice série Přerušení

10. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Hřiště ve sklepě, umění na půdě. Písecká Sladovna chce v budoucnu využívat i dosud prázdné prostory

Zprávy z jižních Čech: Hřiště ve sklepě, umění na půdě. Písecká Sladovna chce v budoucnu využívat i dosud prázdné prostory

10. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Nábytková banka Ústeckého kraje má peníze na provoz jen do konce března

Zprávy ze Severu: Nábytková banka Ústeckého kraje má peníze na provoz jen do konce března

10. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Kvůli herectví jsem byl chvíli černá ovce rodiny, říká Zdeněk Žák

10. 3. 2025

30 min

10. 3. 2025

30 min

10. 3. 2025

30 min

10. 3. 2025

30 min

10. 3. 2025

30 min

10. 3. 2025

30 min

10. 3. 2025

30 min

10. 3. 2025

30 min

10. 3. 2025

30 min

10. 3. 2025

30 min

10. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Plná parkoviště u lyžařského střediska, prázdné ulice v centru Rokytnice nad Jizerou

Zprávy pro Liberecký kraj: Plná parkoviště u lyžařského střediska, prázdné ulice v centru Rokytnice nad Jizerou

10. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Epizoda 18 - Čtvrtý člen posádky

Epizoda 18 - Čtvrtý člen posádky

10. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Kuchyňské, lovecké i outdoorové. Černice hostily výstavu nožů

Zprávy pro Plzeňský kraj: Kuchyňské, lovecké i outdoorové. Černice hostily výstavu nožů

10. 3. 2025

2 min