Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fotograf Formule 1 Jiří Křenek: K F1 jsem se dostal vlastně náhodou. Při focení mi pomáhá i průprava z hokeje

Fotograf Formule 1 Jiří Křenek: K F1 jsem se dostal vlastně náhodou. Při focení mi pomáhá i průprava z hokeje

14. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody Harry Styles do Vegas nejede. Ve videohře Roblox se hraje o milion dolarů. Tipy na podcasty o seriálech.

Harry Styles do Vegas nejede. Ve videohře Roblox se hraje o milion dolarů. Tipy na podcasty o seriálech.

14. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Konec lyžařské sezóny na Vysočině. V provozu zůstávají poslední sjezdovky

Zprávy z Vysočiny: Konec lyžařské sezóny na Vysočině. V provozu zůstávají poslední sjezdovky

14. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Už 150 let zní z koncertních pódií Smetanův Vyšehrad

Už 150 let zní z koncertních pódií Smetanův Vyšehrad

14. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Marie Febrová učí děti už přes půl století. Její práci ocenil i ministr školství

Host Českého rozhlasu Ostrava: Marie Febrová učí děti už přes půl století. Její práci ocenil i ministr školství

14. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Marie Febrová učí děti už přes půl století. Její práci ocenil i ministr školství

Marie Febrová učí děti už přes půl století. Její práci ocenil i ministr školství

14. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Jak hnojit pokojové rostliny od jara do podzimu? Stačí jednou a máte vystaráno

Zahrádkářské tipy: Jak hnojit pokojové rostliny od jara do podzimu? Stačí jednou a máte vystaráno

14. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Oběti holocaustu mají ve Velkém Meziříčí svůj památník. Najdeme ho na internetu

Příběhy z Vysočiny: Oběti holocaustu mají ve Velkém Meziříčí svůj památník. Najdeme ho na internetu

14. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak hnojit pokojové rostliny od jara do podzimu? Stačí jednou a máte vystaráno

Jak hnojit pokojové rostliny od jara do podzimu? Stačí jednou a máte vystaráno

14. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Většina lyžařských areálů v Beskydech ukončila sezónu

Zprávy ČRo Ostrava: Většina lyžařských areálů v Beskydech ukončila sezónu

14. 3. 2025

18 sec

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: V Domově pro seniory v Uherském Hradišti mají nového „parťáka“. Nepohladí, ale rozhodně pobaví

Zprávy ze Zlínského kraje: V Domově pro seniory v Uherském Hradišti mají nového „parťáka“. Nepohladí, ale rozhodně pobaví

14. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Děkuju tam nahoru.“ Hit Michala Davida Pár přátel nazpíval Billy Idol jako hymnu americké charity

Blízká setkání: „Děkuju tam nahoru.“ Hit Michala Davida Pár přátel nazpíval Billy Idol jako hymnu americké charity

14. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody GS Talks #49 Michal Malátný: Býval jsem pankáč s batohem, dneska se rád hezky obléknu

GS Talks #49 Michal Malátný: Býval jsem pankáč s batohem, dneska se rád hezky obléknu

14. 3. 2025

57 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: V Teplicích budou kastrovat volně žijící kočky. Má to zastavit množení toulavých koček

Zprávy ze Severu: V Teplicích budou kastrovat volně žijící kočky. Má to zastavit množení toulavých koček

14. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Koberce bílých kvítků sněženek pokryly okolí Sedlnic na Novojičínsku

Křížem krajem: Koberce bílých kvítků sněženek pokryly okolí Sedlnic na Novojičínsku

14. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Koberce bílých kvítků sněženek pokryly okolí Sedlnic na Novojičínsku

Koberce bílých kvítků sněženek pokryly okolí Sedlnic na Novojičínsku

14. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jan Vala: Po vyhazovu z televize jsem skončil v JZD

Zálety Aleny Zárybnické: Jan Vala: Po vyhazovu z televize jsem skončil v JZD

14. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jan Vala: Po vyhazovu z televize jsem skončil v JZD

14. 3. 2025

24 min

14. 3. 2025

24 min

14. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Sůl v potravinách. Kdo by si její konzumaci měl hlídat?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Sůl v potravinách. Kdo by si její konzumaci měl hlídat?

14. 3. 2025

11 min

Obrázek epizody Zelené světy: Zkušenosti pěstitelky rajčat, která už vyzkoušela 700 různých odrůd, a další užitečné rady

Zelené světy: Zkušenosti pěstitelky rajčat, která už vyzkoušela 700 různých odrůd, a další užitečné rady

14. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Zkušenosti pěstitelky rajčat, která už vyzkoušela 700 různých odrůd, a další užitečné rady

Zkušenosti pěstitelky rajčat, která už vyzkoušela 700 různých odrůd, a další užitečné rady

14. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Přijet, ukázat show a být nejlepší! Jak vzpomíná Jágr na zápasy v extralize během výluky NHL?

Přijet, ukázat show a být nejlepší! Jak vzpomíná Jágr na zápasy v extralize během výluky NHL?

14. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Vítkovičtí hokejisté prohráli v Karlových Varech a sezóna pro ně skončila

Zprávy ČRo Ostrava: Vítkovičtí hokejisté prohráli v Karlových Varech a sezóna pro ně skončila

14. 3. 2025

2 min