Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody E16 V čem je síla APC?

E16 V čem je síla APC?

31. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Ivan Mls: Zákon schválnosti

Rozhlasový sloupek: Ivan Mls: Zákon schválnosti

31. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody O trvalkových záhonech

O trvalkových záhonech

31. 3. 2025

17 min

Obrázek epizody Slovenský malíř a grafik Igor Piačka zve na svou prodejní výstavu v OC Europark Štěrhoboly

Slovenský malíř a grafik Igor Piačka zve na svou prodejní výstavu v OC Europark Štěrhoboly

31. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Povodněmi zničený most v Ostravici nahradí tubus, který záplavám lépe odolá

Zprávy ČRo Ostrava: Povodněmi zničený most v Ostravici nahradí tubus, který záplavám lépe odolá

31. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody DNEŠNÝ ÚTULOK JE PSÍ TINDER feat. O.Z. Pes v núdzi #EP57

DNEŠNÝ ÚTULOK JE PSÍ TINDER feat. O.Z. Pes v núdzi #EP57

31. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody „Jsem založením produkční, takže jsem zvyklá si vše zařídit,“ říká těhotná Hana Třeštíková

„Jsem založením produkční, takže jsem zvyklá si vše zařídit,“ říká těhotná Hana Třeštíková

31. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody #15 | SUPERMAN POKÉMONEM

#15 | SUPERMAN POKÉMONEM

31. 3. 2025

2 hod 11 min

Obrázek epizody Česká NEJ: František Josef I. se řadí mezi nejdéle vládnoucí panovníky. Na trůnu byl takřka 68 let

Česká NEJ: František Josef I. se řadí mezi nejdéle vládnoucí panovníky. Na trůnu byl takřka 68 let

8. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody Česká NEJ: František Josef I. se řadí mezi nejdéle vládnoucí panovníky. Na trůnu byl takřka 68 let

Česká NEJ: František Josef I. se řadí mezi nejdéle vládnoucí panovníky. Na trůnu byl takřka 68 let

8. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody „Jsem založením produkční, takže jsem zvyklá si vše zařídit,“ říká těhotná Hana Třeštíková

„Jsem založením produkční, takže jsem zvyklá si vše zařídit,“ říká těhotná Hana Třeštíková

31. 3. 2025

39 min

Obrázek epizody #54 #prosteja Daniela Franková o fitness, zpěvu a pečení

#54 #prosteja Daniela Franková o fitness, zpěvu a pečení

31. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Naviják #147 - Gary Rapley

Naviják #147 - Gary Rapley

30. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Chyť si ho a utekaj! (RASŤO ILIEV epizóda dvestotridsiataprvá)

Chyť si ho a utekaj! (RASŤO ILIEV epizóda dvestotridsiataprvá)

30. 3. 2025

55 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Začala sezóna medvědího česneku. Trhat se nesmí všude a hrozí záměna s jedovatým ocúnem

Zprávy ze Zlínského kraje: Začala sezóna medvědího česneku. Trhat se nesmí všude a hrozí záměna s jedovatým ocúnem

30. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Idiopatická plicní fibróza a novinková biologická antifibrotická léčba pohledem pacienta i lékaře

Moci bez nemoci: Idiopatická plicní fibróza a novinková biologická antifibrotická léčba pohledem pacienta i lékaře

30. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Epizoda 21 - Pravda o Nami

Epizoda 21 - Pravda o Nami

30. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Na Valše je nová Zajíčkova lesní stezka pro děti

Zprávy pro Plzeňský kraj: Na Valše je nová Zajíčkova lesní stezka pro děti

30. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody FANTASTICKÁ OSTAVA - FANTASTIČTÍ HOSTÉ, COSPLAY SOUTĚŽ, CENA VSTUPENEK

FANTASTICKÁ OSTAVA - FANTASTIČTÍ HOSTÉ, COSPLAY SOUTĚŽ, CENA VSTUPENEK

30. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody Historik a spisovatel Libor Dušek

Historik a spisovatel Libor Dušek

30. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody Můj kraj: Na svoje první vítězství nejsem pyšný, říká Miloslav Souček

Můj kraj: Na svoje první vítězství nejsem pyšný, říká Miloslav Souček

30. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Kavárna: Rozhovor s ředitelem Jihočeského muzea nejen o výstavách v Budějovicích, ale třeba také v Trocnově

Kavárna: Rozhovor s ředitelem Jihočeského muzea nejen o výstavách v Budějovicích, ale třeba také v Trocnově

30. 3. 2025

23 min

Obrázek epizody Hergot!: Ten farář je nějakej divnej.  Publicista Aleš Palán vydal knihu rozhovorů s duchovními

Hergot!: Ten farář je nějakej divnej. Publicista Aleš Palán vydal knihu rozhovorů s duchovními

30. 3. 2025

47 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Karel May. Autora Vinnetoua zatkli ve stodole u Děčína. Vydával se za majitele plantáží na Martiniku

Příběhy z kalendáře: Karel May. Autora Vinnetoua zatkli ve stodole u Děčína. Vydával se za majitele plantáží na Martiniku

30. 3. 2025

18 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Podpora mladých podnikatelů v Olomouckém kraji: Středoškoláci se setkali s odborníky

Zprávy ČRo Olomouc: Podpora mladých podnikatelů v Olomouckém kraji: Středoškoláci se setkali s odborníky

30. 3. 2025

2 min