Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak si poradit s plísní na chalupě? Najděte příčinu a při likvidaci používejte ochranné pomůcky

Hobby magazín: Jak si poradit s plísní na chalupě? Najděte příčinu a při likvidaci používejte ochranné pomůcky

7. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Z laboratoře do života. Univerzita Pardubice prakticky překlápí nápady vědců

Máme hosty: Z laboratoře do života. Univerzita Pardubice prakticky překlápí nápady vědců

7. 4. 2025

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Stát nehospodaří účelně. Jednodušší než náprava je ale osočit NKÚ z neznalosti

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Stát nehospodaří účelně. Jednodušší než náprava je ale osočit NKÚ z neznalosti

7. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Křížem krážem republikou podle map aneb Putování po Via Czechia s cestovatelem Janem Hockem

Na cestách s Petrem Voldánem: Křížem krážem republikou podle map aneb Putování po Via Czechia s cestovatelem Janem Hockem

7. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Nově upravenou hlavní prohlídkovou trasu má hrad Rožmberk. Vypráví příběhy členů rodu Buquoy

Zprávy z jižních Čech: Nově upravenou hlavní prohlídkovou trasu má hrad Rožmberk. Vypráví příběhy členů rodu Buquoy

7. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Pro žáky devátých tříd nastane v pátek den D. Na přijímačky se chystají i v ZŠ Broumovská

Zprávy pro Liberecký kraj: Pro žáky devátých tříd nastane v pátek den D. Na přijímačky se chystají i v ZŠ Broumovská

7. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Epizoda 49: Dá se jachtingem uživit? Díl první.

Epizoda 49: Dá se jachtingem uživit? Díl první.

7. 4. 2025

1 hod

Obrázek epizody Planetárium: Lidé z Ranisu a Zlatého koně: nejstarší moderní Středoevropané a výlet na Saharu, když nebyla pouští

Planetárium: Lidé z Ranisu a Zlatého koně: nejstarší moderní Středoevropané a výlet na Saharu, když nebyla pouští

7. 4. 2025

41 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Kdo by se chtěl vydat na Svatojakubskou pouť do Santiaga de Compostela, může začít třeba v Broumově

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Kdo by se chtěl vydat na Svatojakubskou pouť do Santiaga de Compostela, může začít třeba v Broumově

7. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Havířov žije stolním tenisem. Ve městě začal turnaj světového poháru

Zprávy ČRo Ostrava: Havířov žije stolním tenisem. Ve městě začal turnaj světového poháru

7. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody E17 Jediný správný postup Tepování!

E17 Jediný správný postup Tepování!

7. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Kateřina Bolechová: Zájezd s Boženou

Rozhlasový sloupek: Kateřina Bolechová: Zájezd s Boženou

7. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Bylo mi blbě, na životě jsem neviděla nic pozitivního. Dnes vstávám s radostí, říká Olga Studničková Šípková

Bylo mi blbě, na životě jsem neviděla nic pozitivního. Dnes vstávám s radostí, říká Olga Studničková Šípková

7. 4. 2025

50 min

Obrázek epizody #16 | NOVEJ DRAHEJ MARIO

#16 | NOVEJ DRAHEJ MARIO

7. 4. 2025

2 hod 3 min

Obrázek epizody Bylo mi blbě, na životě jsem neviděla nic pozitivního. Dnes vstávám s radostí, říká Olga Studničková Šípková

Bylo mi blbě, na životě jsem neviděla nic pozitivního. Dnes vstávám s radostí, říká Olga Studničková Šípková

7. 4. 2025

50 min

Obrázek epizody Wolfcast 116: Počítače a vesmír 5 – NASA Deep Space Network (závěrečný díl série)

Wolfcast 116: Počítače a vesmír 5 – NASA Deep Space Network (závěrečný díl série)

7. 4. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Statečná, inspirující, nezapomenutelná. Vzpomínáme na Annu Julii Slováčkovou

Blízká setkání: Statečná, inspirující, nezapomenutelná. Vzpomínáme na Annu Julii Slováčkovou

6. 4. 2025

29 min

Obrázek epizody Taste of Prague Podcast, Ep. 103, o Mallorce

Taste of Prague Podcast, Ep. 103, o Mallorce

6. 4. 2025

55 min

Obrázek epizody #29 Vatikán - strážce víry, nebo centrum největší světové konspirace?

#29 Vatikán - strážce víry, nebo centrum největší světové konspirace?

6. 4. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Kdo vlastně jsem, aneb něco více o mně

Kdo vlastně jsem, aneb něco více o mně

6. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Kalibry, Chlast & chlebíčky #1 - Bucherer, předražené F1 a koňské maso ....

Kalibry, Chlast & chlebíčky #1 - Bucherer, předražené F1 a koňské maso ....

6. 4. 2025

1 hod 45 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Na kefírovou pavučinkovou buchtu od Simony Prokešové stačí pár základních surovin. A je bez cukru

Pochoutkový rok: Na kefírovou pavučinkovou buchtu od Simony Prokešové stačí pár základních surovin. A je bez cukru

6. 4. 2025

7 min

Obrázek epizody Úvodní epizoda

Úvodní epizoda

6. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody Epizoda 22 - Poslední Slza

Epizoda 22 - Poslední Slza

6. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Pochlap se: S OTCI A SYNY: Nikdo nechce traumata přenášet na děti, jsou to nezahojitelný rány, říká Prachař

Pochlap se: S OTCI A SYNY: Nikdo nechce traumata přenášet na děti, jsou to nezahojitelný rány, říká Prachař

6. 4. 2025

37 min