Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Vypukla turistická sezóna, Rabí vítá návštěvníky na populárním prohlídkovém okruhu

Zprávy pro Plzeňský kraj: Vypukla turistická sezóna, Rabí vítá návštěvníky na populárním prohlídkovém okruhu

7. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Henry Ford. Průkopník motorismu a pásové výroby

Příběhy z kalendáře: Henry Ford. Průkopník motorismu a pásové výroby

7. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Pacientky liberecké dětské psychiatrie chystaly vraždu. Některé teď stojí  před soudem

Zprávy pro Liberecký kraj: Pacientky liberecké dětské psychiatrie chystaly vraždu. Některé teď stojí před soudem

7. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Všechny hotely v Budějovicích mají kvůli mistrovství světa plno, akce přináší i dopravní omezení

Zprávy z jižních Čech: Všechny hotely v Budějovicích mají kvůli mistrovství světa plno, akce přináší i dopravní omezení

7. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Slejvák: Ceny Anděl se nepovedly, osm moderátorů je moc. Udílení zachraňoval Mikýř

Slejvák: Ceny Anděl se nepovedly, osm moderátorů je moc. Udílení zachraňoval Mikýř

7. 4. 2025

38 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: V Ústí nad Labem se zřejmě od roku 2026 zvedne daň z nemovitosti pro některé domy

Zprávy ze Severu: V Ústí nad Labem se zřejmě od roku 2026 zvedne daň z nemovitosti pro některé domy

7. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Začaly zápisy do prvních tříd. Ve škole se snaží, aby děti událost vnímaly jako slavnost

Zprávy ČRo Ostrava: Začaly zápisy do prvních tříd. Ve škole se snaží, aby děti událost vnímaly jako slavnost

7. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Účesy inspirované diamantem nebo tancem flamenco. Budoucí kadeřnice soutěžily

Zprávy pro Liberecký kraj: Účesy inspirované diamantem nebo tancem flamenco. Budoucí kadeřnice soutěžily

7. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Vlna: HHC nahradily další kanabinoidy. Kratom stále v šedé zóně. Dospívající je třeba chránit prevencí

Vlna: HHC nahradily další kanabinoidy. Kratom stále v šedé zóně. Dospívající je třeba chránit prevencí

7. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Koblovský zahradník Kristián Korner rád cestuje po exotických zemích

Odpolední interview: Koblovský zahradník Kristián Korner rád cestuje po exotických zemích

7. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody Koblovský zahradník Kristián Korner rád cestuje po exotických zemích

Koblovský zahradník Kristián Korner rád cestuje po exotických zemích

7. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody S02E30: cRPG Kronika druhá: Obsidian Entertainment

S02E30: cRPG Kronika druhá: Obsidian Entertainment

7. 4. 2025

2 hod 17 min

Obrázek epizody Co to znamená bazální metabolismus?

Co to znamená bazální metabolismus?

7. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Co má cukrovka s cukrem?

Co má cukrovka s cukrem?

7. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Atrakce v lomu ve Stolanech dostane skluzavku a nové schodiště

Zprávy pro Pardubický kraj: Atrakce v lomu ve Stolanech dostane skluzavku a nové schodiště

7. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Sportovní ozvěny: Atmosféra je úžasná od první minuty, říká hokejistka Denisa Křížová o mistrovství v Budějovicích

Sportovní ozvěny: Atmosféra je úžasná od první minuty, říká hokejistka Denisa Křížová o mistrovství v Budějovicích

7. 4. 2025

6 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Vizovice mají nové webové stránky, kde uživatelům radí umělá inteligence

Zprávy ze Zlínského kraje: Vizovice mají nové webové stránky, kde uživatelům radí umělá inteligence

7. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak jíst, aby tělo i mysl zůstaly dlouho v kondici? Potraviny + stravovací strategie na dlouhověkost

Radioporadna: Jak jíst, aby tělo i mysl zůstaly dlouho v kondici? Potraviny + stravovací strategie na dlouhověkost

7. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Stav jihočeských cyklostezek kontrolují dobrovolní auditoři. Některé nedostatky rovnou sami opraví

Zprávy z jižních Čech: Stav jihočeských cyklostezek kontrolují dobrovolní auditoři. Některé nedostatky rovnou sami opraví

7. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Díky komiksům mě nazývali inženýr rychlošípáckých věd, říká režisér a scenárista Otakáro Schmidt

Alex a host: Díky komiksům mě nazývali inženýr rychlošípáckých věd, říká režisér a scenárista Otakáro Schmidt

7. 4. 2025

28 min

Obrázek epizody Alex a host: Díky komiksům mě nazývali inženýr rychlošípáckých věd, říká režisér a scenárista Otakáro Schmidt

Alex a host: Díky komiksům mě nazývali inženýr rychlošípáckých věd, říká režisér a scenárista Otakáro Schmidt

7. 4. 2025

28 min

7. 4. 2025

28 min

7. 4. 2025

28 min

7. 4. 2025

28 min

7. 4. 2025

28 min