Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Legendární komik Vlasta Burian zažil vrcholy i pády. Když mu zakázali vystupovat, škrábal brambory

Příběhy z kalendáře: Legendární komik Vlasta Burian zažil vrcholy i pády. Když mu zakázali vystupovat, škrábal brambory

9. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Počasí komplikuje opravy žluté stezky v údolí Bílé Opavy

Zprávy ČRo Ostrava: Počasí komplikuje opravy žluté stezky v údolí Bílé Opavy

9. 4. 2025

13 sec

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Smysl pro humor - klíč k dobrým vztahům

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Smysl pro humor - klíč k dobrým vztahům

9. 4. 2025

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Nastoupit do Rangers pro mě byla výzva, ale vůbec jsem neváhala, říká Iva Hajnová

Alex a host: Nastoupit do Rangers pro mě byla výzva, ale vůbec jsem neváhala, říká Iva Hajnová

9. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Nastoupit do Rangers pro mě byla výzva, ale vůbec jsem neváhala, říká Iva Hajnová

Alex a host: Nastoupit do Rangers pro mě byla výzva, ale vůbec jsem neváhala, říká Iva Hajnová

9. 4. 2025

24 min

9. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Úředníci z ústeckého magistrátu vyrazili na kontroly domů v problémových oblastech města

Zprávy ze Severu: Úředníci z ústeckého magistrátu vyrazili na kontroly domů v problémových oblastech města

9. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Výlety: Jeskyně Kostelíček v Šemánovickém dole na Kokořínsku bývala díky skalnímu převisu dokonalou skrýší

Výlety: Jeskyně Kostelíček v Šemánovickém dole na Kokořínsku bývala díky skalnímu převisu dokonalou skrýší

9. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: Jeskyně Kostelíček v Šemánovickém dole na Kokořínsku bývala díky skalnímu převisu dokonalou skrýší

Výlety: Jeskyně Kostelíček v Šemánovickém dole na Kokořínsku bývala díky skalnímu převisu dokonalou skrýší

9. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Plněné vepřové rolky s celerovým pyré. Netradiční kombinace chutí, která vás ale zaručeně nadchne

Vaříme s Habadějem: Plněné vepřové rolky s celerovým pyré. Netradiční kombinace chutí, která vás ale zaručeně nadchne

9. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Zoo Hluboká začala chovat koně Převalského. Stádo vytvoří tři klisny a jeden hřebec

Zprávy z jižních Čech: Zoo Hluboká začala chovat koně Převalského. Stádo vytvoří tři klisny a jeden hřebec

9. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody V Českém Těšíně senioři testují pomůcky vyrobené právě jim na míru

V Českém Těšíně senioři testují pomůcky vyrobené právě jim na míru

9. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Věděli jste, že pálení klestí je teď zakázané? Zjistěte, jak správně nakládat s biologickým odpadem

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Věděli jste, že pálení klestí je teď zakázané? Zjistěte, jak správně nakládat s biologickým odpadem

9. 4. 2025

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jakub Štáfek: Když všichni říkají, že něco nejde, tak vím, že to jde. Jdu hlavou proti zdi

Blízká setkání: Jakub Štáfek: Když všichni říkají, že něco nejde, tak vím, že to jde. Jdu hlavou proti zdi

9. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Botiček dáváme méně a věnujeme se závažnějším přestupkům, tvrdí ředitel budějovické městské policie

Přímá řeč: Botiček dáváme méně a věnujeme se závažnějším přestupkům, tvrdí ředitel budějovické městské policie

9. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Zbrojovky shánějí kvůli navyšující se výrobě nové zaměstnance. Oslovují i středoškoláky

Zprávy ČRo Ostrava: Zbrojovky shánějí kvůli navyšující se výrobě nové zaměstnance. Oslovují i středoškoláky

9. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Na Hané vrcholí jarní setba. Už za necelý měsíc začnou zemědělci se sklizní žita

Zprávy ČRo Olomouc: Na Hané vrcholí jarní setba. Už za necelý měsíc začnou zemědělci se sklizní žita

9. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Z fary sociální byty: Farníci z Jaroměřic a Myslibořic pomáhají rodinám

Zprávy z Vysočiny: Z fary sociální byty: Farníci z Jaroměřic a Myslibořic pomáhají rodinám

9. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Máme nastavenou toleranci, abychom nevypadali jako radar v Dubici, říká policista u Speed Marathonu

Zprávy pro Liberecký kraj: Máme nastavenou toleranci, abychom nevypadali jako radar v Dubici, říká policista u Speed Marathonu

9. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Přemístit, nebo zachovat? Pardubice debatovaly o osudu sochy rudoarmějce

Zprávy pro Pardubický kraj: Přemístit, nebo zachovat? Pardubice debatovaly o osudu sochy rudoarmějce

9. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Rychlotest rakoviny slinivky nebo rozpoznávač léčiv. EXPO představí nápady z českých vysokých škol

Rychlotest rakoviny slinivky nebo rozpoznávač léčiv. EXPO představí nápady z českých vysokých škol

9. 4. 2025

2 min

9. 4. 2025

24 min

9. 4. 2025

24 min

9. 4. 2025

24 min

9. 4. 2025

24 min