Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Neudělejte chybu hned na začátku – jak správně na okrasné trávy

Neudělejte chybu hned na začátku – jak správně na okrasné trávy

14. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Prořezání švestky v únoru spadá do kategorie mýty a pověst

Hobby magazín: Prořezání švestky v únoru spadá do kategorie mýty a pověst

14. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hradec Králové se chystá na 2. etapu oprav křižovatky Mileta, která přinese nová dopravní omezení

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hradec Králové se chystá na 2. etapu oprav křižovatky Mileta, která přinese nová dopravní omezení

14. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: V Bělotínské ulici v Hranicích začíná oprava mostu, práce potrvají do listopadu

Zprávy ČRo Olomouc: V Bělotínské ulici v Hranicích začíná oprava mostu, práce potrvají do listopadu

14. 4. 2025

14 sec

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubický vinařský půlmaraton trhne rekord. Přiběhne i zástup Keňanů

Máme hosty: Pardubický vinařský půlmaraton trhne rekord. Přiběhne i zástup Keňanů

14. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ladislav Rubáček vyrábí okouzlující dřevěné lampy: Budu rád, když pro mne dílna zůstane relaxem

Host ve studiu: Ladislav Rubáček vyrábí okouzlující dřevěné lampy: Budu rád, když pro mne dílna zůstane relaxem

14. 4. 2025

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Petr Just: S blížícími se volbami atmosféra zhoustne. U nevinného škádlení nezůstane

Jak to vidí...: Politolog Petr Just: S blížícími se volbami atmosféra zhoustne. U nevinného škádlení nezůstane

14. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: V malé obci Borovnička začal fungovat první bezobslužný obchod s potravinami na Trutnovsku

Zprávy pro Královéhradecký kraj: V malé obci Borovnička začal fungovat první bezobslužný obchod s potravinami na Trutnovsku

14. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Krnov instaluje na své budovy fotovoltaické elektrárny, první z nich už napájí radnici

Zprávy ČRo Ostrava: Krnov instaluje na své budovy fotovoltaické elektrárny, první z nich už napájí radnici

14. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody #17 | MILIÓNY

#17 | MILIÓNY

14. 4. 2025

2 hod 0 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Rybáři na Pardubicku mají povolení střílet kormorány, chybí jim ale myslivci

Zprávy pro Pardubický kraj: Rybáři na Pardubicku mají povolení střílet kormorány, chybí jim ale myslivci

14. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Výběr z rozhovorů uplynulých dní:  Jak se žije v Kořenově, z Kittelova domu na silnice a hematologii

Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Jak se žije v Kořenově, z Kittelova domu na silnice a hematologii

14. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody Epizoda 50: Dá se jachtingem vydělávat/uživit? Díl druhý. Pozvánka do HeroHero

Epizoda 50: Dá se jachtingem vydělávat/uživit? Díl druhý. Pozvánka do HeroHero

14. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Od malička to Martina Dolečka z Letohradu táhlo k vodě aneb S mořeplavcem kolem světa

Na cestách s Petrem Voldánem: Od malička to Martina Dolečka z Letohradu táhlo k vodě aneb S mořeplavcem kolem světa

14. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Jan Flaška: Technologická závist jako diagnóza

Rozhlasový sloupek: Jan Flaška: Technologická závist jako diagnóza

14. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Bývalí vojáci zahraničních misí OSN se sešli v Českém Krumlově, kde kdysi absolvovali výcvik

Zprávy z jižních Čech: Bývalí vojáci zahraničních misí OSN se sešli v Českém Krumlově, kde kdysi absolvovali výcvik

14. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Herečka Kristýna Frejová: Mívala jsem v sobě chaos a nejistotu. Ze tmy jsem vyšla silnější a pevnější

Herečka Kristýna Frejová: Mívala jsem v sobě chaos a nejistotu. Ze tmy jsem vyšla silnější a pevnější

14. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody Herečka Kristýna Frejová: Mívala jsem v sobě chaos a nejistotu. Ze tmy jsem vyšla silnější a pevnější

Herečka Kristýna Frejová: Mívala jsem v sobě chaos a nejistotu. Ze tmy jsem vyšla silnější a pevnější

14. 4. 2025

46 min

Obrázek epizody Česká NEJ: Největší mechanický betlém je na jihu Čech. Vidět tu můžete i biblické výjevy jako obřezání Ježíška

Česká NEJ: Největší mechanický betlém je na jihu Čech. Vidět tu můžete i biblické výjevy jako obřezání Ježíška

22. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody Retro noty 115: Indiana Jones

Retro noty 115: Indiana Jones

14. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Speciál ČRo Plzeň: Rozhlas obohacuje. I proto je administrátor IT už tři dekády na stejné pracovní pozici

Speciál ČRo Plzeň: Rozhlas obohacuje. I proto je administrátor IT už tři dekády na stejné pracovní pozici

13. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Epizoda 23 - Chobotnice, Rejnok a Čichavec

Epizoda 23 - Chobotnice, Rejnok a Čichavec

13. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Horolezkyně a skialpinistka Lenka Erlebachová

Horolezkyně a skialpinistka Lenka Erlebachová

13. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody EVA "RONNE" LASSLER - GAMEBOOK JE JAKO PC HRA, ZTRÁTA V LABYRINTU, STARŠÍ GENERACE GB

EVA "RONNE" LASSLER - GAMEBOOK JE JAKO PC HRA, ZTRÁTA V LABYRINTU, STARŠÍ GENERACE GB

13. 4. 2025

1 hod

Obrázek epizody Českem bleskem: Karlovarské Vřídlo s teplotou kolem 73 °C je nejteplejším pramenem v Česku

Českem bleskem: Karlovarské Vřídlo s teplotou kolem 73 °C je nejteplejším pramenem v Česku

13. 4. 2025

1 min