Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Epizoda 5.9 - Šití bot na míru s Dareen

Epizoda 5.9 - Šití bot na míru s Dareen

30. 4. 2025

36 min

Obrázek epizody KDYŽ TRUCK ZAPOMENE ZATOČIT!! 🚛➡️💥 Letí jak šílenec!! 🤣🔥 | Semi Truck Obby

KDYŽ TRUCK ZAPOMENE ZATOČIT!! 🚛➡️💥 Letí jak šílenec!! 🤣🔥 | Semi Truck Obby

29. 4. 2025

30 min

Obrázek epizody Hodnotím vaše YouTube kanály a Roblox účty...😱😱

Hodnotím vaše YouTube kanály a Roblox účty...😱😱

29. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody 🟩💎 Ochutnávám oficiální MINECRAFT MENU v McDonald’s! 🍔🍟 | EXKLUZIVNÍ limitovaná edice k filmu 🎬🔥

🟩💎 Ochutnávám oficiální MINECRAFT MENU v McDonald’s! 🍔🍟 | EXKLUZIVNÍ limitovaná edice k filmu 🎬🔥

29. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Tajemný opuštěný dům u silnice!🚧🏚️Co jsme tam objevili?👀 (VLOG)

Tajemný opuštěný dům u silnice!🚧🏚️Co jsme tam objevili?👀 (VLOG)

29. 4. 2025

7 min

Obrázek epizody 🔥💻 TOTÁLNÍ LEVEL UP STUDIA! 🚀 MSI PRO MP251 Unboxing! 🤯✨

🔥💻 TOTÁLNÍ LEVEL UP STUDIA! 🚀 MSI PRO MP251 Unboxing! 🤯✨

29. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody 🚀🔥 První krok k EPICKÉMU SETUPU! 🎮 Moje 1 HERNÍ MECHANICKÁ KLÁVESNICE!

🚀🔥 První krok k EPICKÉMU SETUPU! 🎮 Moje 1 HERNÍ MECHANICKÁ KLÁVESNICE!

29. 4. 2025

7 min

Obrázek epizody ON MĚ NAJDE?! 😱😵 HOROROVÝ PANELÁK POKRAČUJE! (Epizoda 2) 🎮👻

ON MĚ NAJDE?! 😱😵 HOROROVÝ PANELÁK POKRAČUJE! (Epizoda 2) 🎮👻

29. 4. 2025

16 min

Obrázek epizody 🥛✨Tohle pití mě naprosto překvapilo! (Skořicové mléko) 😳😱

🥛✨Tohle pití mě naprosto překvapilo! (Skořicové mléko) 😳😱

29. 4. 2025

6 min

Obrázek epizody 😱🔥 Roblox, ale POD PÍSKEM JSEM NAŠEL NĚCO OBŘÍHO! 🚨💣💥 | Desert Detectors

😱🔥 Roblox, ale POD PÍSKEM JSEM NAŠEL NĚCO OBŘÍHO! 🚨💣💥 | Desert Detectors

29. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody 🔥😲 Reaguji na ÚSPĚCH mýho kámoše @Lokkineeeek ! 🎉✅

🔥😲 Reaguji na ÚSPĚCH mýho kámoše @Lokkineeeek ! 🎉✅

29. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody #50 Tereza vám zvěční psa navždy – štětcem i jehlou ❤️🐶

#50 Tereza vám zvěční psa navždy – štětcem i jehlou ❤️🐶

29. 4. 2025

13 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Obce bojují s nelegálně vyhozenými pneumatikami, občanům hrozí pokuta

Zprávy pro Plzeňský kraj: Obce bojují s nelegálně vyhozenými pneumatikami, občanům hrozí pokuta

29. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Speciál ČRo Plzeň: Co herec - to úplně jiný přístup, říká slovesný režisér. Pod jeho vedením vzniká rozhlasová četba

Speciál ČRo Plzeň: Co herec - to úplně jiný přístup, říká slovesný režisér. Pod jeho vedením vzniká rozhlasová četba

29. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody #341: Třikrát update

#341: Třikrát update

29. 4. 2025

58 min

Obrázek epizody Dopolední host: Ve vesmíru pořád něco lítá, ale my kvůli tomu ztrácíme čas, říká astronom Miloš Tichý

Dopolední host: Ve vesmíru pořád něco lítá, ale my kvůli tomu ztrácíme čas, říká astronom Miloš Tichý

29. 4. 2025

27 min

Obrázek epizody K věci: Josef Pátek hostem Tomáše Pancíře: Jak velká část středočeských silnic a mostů potřebuje opravy?

K věci: Josef Pátek hostem Tomáše Pancíře: Jak velká část středočeských silnic a mostů potřebuje opravy?

29. 4. 2025

12 min

Obrázek epizody #340: Stealth

#340: Stealth

29. 4. 2025

45 min

Obrázek epizody Šatníky: Máňu buď miluješ, nebo nenávidíš. S Tomášem Višňovským o módě podle života

Šatníky: Máňu buď miluješ, nebo nenávidíš. S Tomášem Višňovským o módě podle života

29. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Tradiční úklidová akce dobrovolníků v Kyjovském údolí vydala nečekané poklady

Zprávy ze Severu: Tradiční úklidová akce dobrovolníků v Kyjovském údolí vydala nečekané poklady

29. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Klatovské školy se během války proměnily v lazaret, pojmuly stovky raněných najednou

Zprávy pro Plzeňský kraj: Klatovské školy se během války proměnily v lazaret, pojmuly stovky raněných najednou

29. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Zip. Módní vynález, který změnil svět

Příběhy z kalendáře: Zip. Módní vynález, který změnil svět

29. 4. 2025

19 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Čarodějnické ohně v pohodě. Rady hasičů, jak si užít poslední dubnovou noc

Zprávy pro Liberecký kraj: Čarodějnické ohně v pohodě. Rady hasičů, jak si užít poslední dubnovou noc

29. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Omáčky na těstoviny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Omáčky na těstoviny

29. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chcete mít tropickou strelícii na své zahradě? Vypěstujte si ji podle rad zkušeného zahradníka

Hobby magazín: Chcete mít tropickou strelícii na své zahradě? Vypěstujte si ji podle rad zkušeného zahradníka

29. 4. 2025

3 min