Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Podhoubí: Spory: Zdroje energie jsou jako lidi – nejsou ideální

Podhoubí: Spory: Zdroje energie jsou jako lidi – nejsou ideální

6. 5. 2025

45 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Do děčínské zoo dorazila z Brna medvědice Irina. Bude dělat společnost Brunovi

Zprávy ze Severu: Do děčínské zoo dorazila z Brna medvědice Irina. Bude dělat společnost Brunovi

6. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Hasiči našli v Moravskoslezském kraji desítky ulic, kterými by při zásahu jejich auta neprojela

Zprávy ČRo Ostrava: Hasiči našli v Moravskoslezském kraji desítky ulic, kterými by při zásahu jejich auta neprojela

6. 5. 2025

20 sec

Obrázek epizody Alex a host: Od svých kolegyň se mám stále co učit. Jsou to navíc moji strážní andělé, říká Štefan Margita

Alex a host: Od svých kolegyň se mám stále co učit. Jsou to navíc moji strážní andělé, říká Štefan Margita

6. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Hrob pomáhá lidem se zeleným odpadem. Nabízí jim hnědé popelnice i likvidaci ořezaných větví

Zprávy ze Severu: Hrob pomáhá lidem se zeleným odpadem. Nabízí jim hnědé popelnice i likvidaci ořezaných větví

6. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký kraj hledá firmu na stavbu centrálního depozitáře v Českém Dubu

Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký kraj hledá firmu na stavbu centrálního depozitáře v Českém Dubu

6. 5. 2025

49 sec

Obrázek epizody Dobré odpoledne z Českých Budějovic: Zánik židovské komunity v Českých Budějovicích a transport Akb

Dobré odpoledne z Českých Budějovic: Zánik židovské komunity v Českých Budějovicích a transport Akb

6. 5. 2025

5 min

Obrázek epizody Výlety: České muzeum hudby představuje i nezvyklé hudební nástroje. Skleněnou harmoniku, těremin či šedifon

Výlety: České muzeum hudby představuje i nezvyklé hudební nástroje. Skleněnou harmoniku, těremin či šedifon

6. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: V Olomouckém kraji přibylo respiračních nemocí. Nejvíce nemocných je momentálně na Prostějovsku

Zprávy ČRo Olomouc: V Olomouckém kraji přibylo respiračních nemocí. Nejvíce nemocných je momentálně na Prostějovsku

6. 5. 2025

16 sec

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Původně jsme chtěli jen předělat regály… V Kamenickém Šenově otevřeli přestavěnou městskou knihovnu

Zprávy pro Liberecký kraj: Původně jsme chtěli jen předělat regály… V Kamenickém Šenově otevřeli přestavěnou městskou knihovnu

6. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Bourání: Jeden pokoj pro čtyři děti. Tak žijí architekti Sodomkovi. Skromnost radí i svým klientům

Bourání: Jeden pokoj pro čtyři děti. Tak žijí architekti Sodomkovi. Skromnost radí i svým klientům

6. 5. 2025

37 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Plovárna ve Skutči zůstane i letos bez vody. Koupaliště čeká na velkou opravu

Zprávy pro Pardubický kraj: Plovárna ve Skutči zůstane i letos bez vody. Koupaliště čeká na velkou opravu

6. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Díky, Ameriko! Slavnosti svobody vyvrcholily pietním aktem. Účastnil se prezident i belgický král

Zprávy pro Plzeňský kraj: Díky, Ameriko! Slavnosti svobody vyvrcholily pietním aktem. Účastnil se prezident i belgický král

6. 5. 2025

5 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Dopravní hřiště v Českých Budějovicích je nyní volně přístupné. Město navíc přidalo nové prvky

Zprávy z jižních Čech: Dopravní hřiště v Českých Budějovicích je nyní volně přístupné. Město navíc přidalo nové prvky

6. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody ANIFILM 2025: Liberec je opět festivalovým městem, letošním tématem je sci-fi

ANIFILM 2025: Liberec je opět festivalovým městem, letošním tématem je sci-fi

6. 5. 2025

15 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Vývoji dětského mozku a formování osobnosti prospívá umělecká tvorba, říkal psychiatr Cyril Höschl

Zdravíčko: Vývoji dětského mozku a formování osobnosti prospívá umělecká tvorba, říkal psychiatr Cyril Höschl

6. 5. 2025

30 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: V centru Českých Budějovic uniká plyn, hasiči evakuovali lidi z několika budov

Zprávy z jižních Čech: V centru Českých Budějovic uniká plyn, hasiči evakuovali lidi z několika budov

6. 5. 2025

12 sec

Obrázek epizody Alex a host: Od svých kolegyň se mám stále co učit. Jsou to navíc moji strážní andělé, říká Štefan Margita

Alex a host: Od svých kolegyň se mám stále co učit. Jsou to navíc moji strážní andělé, říká Štefan Margita

6. 5. 2025

3 min

6. 5. 2025

3 min

6. 5. 2025

3 min

6. 5. 2025

3 min

6. 5. 2025

3 min

6. 5. 2025

3 min

6. 5. 2025

3 min

6. 5. 2025

3 min