Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Nekonečné seriály přináší herci benefity pro divadlo. Já se jich nezdráhám, říká Vlasta Žehrová

Alex a host: Nekonečné seriály přináší herci benefity pro divadlo. Já se jich nezdráhám, říká Vlasta Žehrová

7. 5. 2025

26 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Výbuch otřásl panelovým domem v Ostravě, 40 lidí utrpělo lehké zranění

Zprávy ČRo Ostrava: Výbuch otřásl panelovým domem v Ostravě, 40 lidí utrpělo lehké zranění

7. 5. 2025

13 sec

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Motorkáři letos v Olomouci nezahájí sezonu tradičně na Horním náměstí

Zprávy ČRo Olomouc: Motorkáři letos v Olomouci nezahájí sezonu tradičně na Horním náměstí

7. 5. 2025

42 sec

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Vysočina se připravuje na rozšíření Dukovan. Silnice, mosty i tunely za miliardy

Zprávy z Vysočiny: Vysočina se připravuje na rozšíření Dukovan. Silnice, mosty i tunely za miliardy

7. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: V Ústí nad Labem padly první pokuty za nevhodné chování na provizorní lávce přes Labe

Zprávy ze Severu: V Ústí nad Labem padly první pokuty za nevhodné chování na provizorní lávce přes Labe

7. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Výlety: Váté písky u Bzence jsou ojedinělou přírodní lokalitou bohatou na suchomilné rostliny i živočichy

Výlety: Váté písky u Bzence jsou ojedinělou přírodní lokalitou bohatou na suchomilné rostliny i živočichy

7. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: Váté písky u Bzence jsou ojedinělou přírodní lokalitou bohatou na suchomilné rostliny i živočichy

Výlety: Váté písky u Bzence jsou ojedinělou přírodní lokalitou bohatou na suchomilné rostliny i živočichy

7. 5. 2025

3 min

7. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Uplynulo 80 let od konce druhé světové války v Evropě. Jak probíhalo osvobození Olomouce?

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Uplynulo 80 let od konce druhé světové války v Evropě. Jak probíhalo osvobození Olomouce?

7. 5. 2025

19 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Strážníci v Mostě začnou od června hlídkovat na mosteckém jezeře v motorovém člunu

Zprávy ze Severu: Strážníci v Mostě začnou od června hlídkovat na mosteckém jezeře v motorovém člunu

7. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Technické služby v Olomouci omylem pokácely 70 let starou zdravou sakuru. Město chystá nápravu

Zprávy ČRo Olomouc: Technické služby v Olomouci omylem pokácely 70 let starou zdravou sakuru. Město chystá nápravu

7. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Nový dokument Valašské Lidice - Konec války na Zlínsku připomíná osudy obětí z obcí na Valašsku

Zprávy ze Zlínského kraje: Nový dokument Valašské Lidice - Konec války na Zlínsku připomíná osudy obětí z obcí na Valašsku

7. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Spalinovou cestu by měl kontrolovat kominík jednou za rok, ale čištěna by měla být minimálně třikrát

Radioporadna: Spalinovou cestu by měl kontrolovat kominík jednou za rok, ale čištěna by měla být minimálně třikrát

7. 5. 2025

19 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Byla zahájena volba nového papeže. O konkláve s plzeňským biskupem

Zprávy pro Plzeňský kraj: Byla zahájena volba nového papeže. O konkláve s plzeňským biskupem

7. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Dřevěná lávka se po opravě vrací na původní místo u Sokolského ostrova v Českých Budějovicích

Zprávy z jižních Čech: Dřevěná lávka se po opravě vrací na původní místo u Sokolského ostrova v Českých Budějovicích

7. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Obec Čtveřín žádá Správu železnic o přehodnocení trasy plánované rychlodráhy mezi Libercem a Prahou

Zprávy pro Liberecký kraj: Obec Čtveřín žádá Správu železnic o přehodnocení trasy plánované rychlodráhy mezi Libercem a Prahou

7. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: U Opatovic začala stavba logistické haly, kterou lidé v referendu odmítli

Zprávy pro Pardubický kraj: U Opatovic začala stavba logistické haly, kterou lidé v referendu odmítli

7. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Nekonečné seriály přináší herci benefity pro divadlo. Já se jich nezdráhám, říká Vlasta Žehrová

Alex a host: Nekonečné seriály přináší herci benefity pro divadlo. Já se jich nezdráhám, říká Vlasta Žehrová

7. 5. 2025

26 min

7. 5. 2025

26 min

7. 5. 2025

26 min

7. 5. 2025

26 min

7. 5. 2025

26 min

7. 5. 2025

26 min

7. 5. 2025

26 min

7. 5. 2025

26 min