Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Do textů mi mluvil každý, to je taková lidová tvořivost interpretů, usmívá se Michael Prostějovský

Alex a host: Do textů mi mluvil každý, to je taková lidová tvořivost interpretů, usmívá se Michael Prostějovský

28. 5. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Do textů mi mluvil každý, to je taková lidová tvořivost interpretů, usmívá se Michael Prostějovský

Alex a host: Do textů mi mluvil každý, to je taková lidová tvořivost interpretů, usmívá se Michael Prostějovský

28. 5. 2025

27 min

28. 5. 2025

27 min

28. 5. 2025

27 min

28. 5. 2025

27 min

28. 5. 2025

27 min

28. 5. 2025

27 min

28. 5. 2025

27 min

28. 5. 2025

27 min

Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Online podvody využívají samotu a touhu po lásce

Balanc: Moderní láska: Online podvody využívají samotu a touhu po lásce

28. 5. 2025

37 min

Obrázek epizody Houpačky: Po porodu mi trvalo dlouho, než jsem se na sebe přestala zlobit, říká herečka Marie Doležalová

Houpačky: Po porodu mi trvalo dlouho, než jsem se na sebe přestala zlobit, říká herečka Marie Doležalová

28. 5. 2025

32 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Rozhledna na Velkém Kosíři asi půjde k zemi. Zástupci Mikroregionu Kosířsko doporučili její demontáž

Zprávy ČRo Olomouc: Rozhledna na Velkém Kosíři asi půjde k zemi. Zástupci Mikroregionu Kosířsko doporučili její demontáž

28. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: V Letohradu končí po 12 letech celková výměna střešní krytiny zámku

Zprávy pro Pardubický kraj: V Letohradu končí po 12 letech celková výměna střešní krytiny zámku

28. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Tereza Schindlerová cestuje za babku do ciziny a na vlastní pěst s dětmi: S vědomím, že je možné vše

Radioporadna: Tereza Schindlerová cestuje za babku do ciziny a na vlastní pěst s dětmi: S vědomím, že je možné vše

28. 5. 2025

22 min

Obrázek epizody Tereza Schindlerová cestuje za babku do ciziny a na vlastní pěst s dětmi: S vědomím, že je možné vše

Tereza Schindlerová cestuje za babku do ciziny a na vlastní pěst s dětmi: S vědomím, že je možné vše

28. 5. 2025

22 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Revma, nebo „regma“?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Revma, nebo „regma“?

28. 5. 2025

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kardiochirurg Benedík: Tváříme se, jak jsme skvělí. Při operaci chlopně je ve vás ale malá dušička

Blízká setkání: Kardiochirurg Benedík: Tváříme se, jak jsme skvělí. Při operaci chlopně je ve vás ale malá dušička

28. 5. 2025

33 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Skiareál v Zadní Telnici na Ústecku je na prodej

Zprávy ze Severu: Skiareál v Zadní Telnici na Ústecku je na prodej

28. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Polední Pauza S05E02 - ROZHOVOR Michal Peichl (Pink Trubadour)

Polední Pauza S05E02 - ROZHOVOR Michal Peichl (Pink Trubadour)

28. 5. 2025

39 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Chceme, aby se u nás lidem dobře žilo. Podporujeme místní spolky, říká starosta Kopidlna Karel Žižka

Host ve studiu: Chceme, aby se u nás lidem dobře žilo. Podporujeme místní spolky, říká starosta Kopidlna Karel Žižka

28. 5. 2025

10 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Zuzana Maléřová: I dnes si myslím, že život je kulatý

Na pohovce Jožky Kubáníka: Zuzana Maléřová: I dnes si myslím, že život je kulatý

28. 5. 2025

35 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Zuzana Maléřová: I dnes si myslím, že život je kulatý

Na pohovce Jožky Kubáníka: Zuzana Maléřová: I dnes si myslím, že život je kulatý

28. 5. 2025

35 min

Obrázek epizody Zuzana Maléřová: I dnes si myslím, že život je kulatý

Zuzana Maléřová: I dnes si myslím, že život je kulatý

28. 5. 2025

35 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: V přerovské místní části Předmostí dokončují nové sportoviště. Sloužit bude školákům i veřejnosti

Zprávy ČRo Olomouc: V přerovské místní části Předmostí dokončují nové sportoviště. Sloužit bude školákům i veřejnosti

28. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Slévárna Kovosvitu v Sezimově Ústí ukončila výrobu, zaměstnanci zřejmě už nedostanou výplaty

Zprávy z jižních Čech: Slévárna Kovosvitu v Sezimově Ústí ukončila výrobu, zaměstnanci zřejmě už nedostanou výplaty

28. 5. 2025

22 sec