Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Diana. Princezna z Walesu, ale také „princezna lidských srdcí“

Příběhy z kalendáře: Diana. Princezna z Walesu, ale také „princezna lidských srdcí“

1. 7. 2026

19 min

Obrázek epizody Buchty: Tantra není jen o pelešení se, ale hlavně o duchovní cestě

Buchty: Tantra není jen o pelešení se, ale hlavně o duchovní cestě

1. 7. 2026

40 min

Obrázek epizody Řidič autobusu Jakub: Ze zastávek se už nesmí odjíždět dřív, nejdůležitější je umět předvídat

Řidič autobusu Jakub: Ze zastávek se už nesmí odjíždět dřív, nejdůležitější je umět předvídat

1. 7. 2026

35 min

Obrázek epizody Hell is Us | SEŠN #26

Hell is Us | SEŠN #26

1. 7. 2026

29 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Kde se ekologie vyplácí

Host Dopoledne pod Ještědem: Kde se ekologie vyplácí

1. 7. 2026

18 min

Obrázek epizody Kde se ekologie vyplácí

Kde se ekologie vyplácí

1. 7. 2026

18 min

Obrázek epizody Náš host: Spisovatelky potřebují být v kontaktu, nápady si opravdu nekrademe, říká Jana Poncarová

Náš host: Spisovatelky potřebují být v kontaktu, nápady si opravdu nekrademe, říká Jana Poncarová

1. 7. 2026

12 min

Obrázek epizody Náš host: Spisovatelky potřebují být v kontaktu, nápady si opravdu nekrademe, říká Jana Poncarová

Náš host: Spisovatelky potřebují být v kontaktu, nápady si opravdu nekrademe, říká Jana Poncarová

1. 7. 2026

12 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Chrudimští výsadkáři dostanou 46 bojových vozidel. Vláda USA jim je daruje za českou pomoc Ukrajině

Zprávy pro Pardubický kraj: Chrudimští výsadkáři dostanou 46 bojových vozidel. Vláda USA jim je daruje za českou pomoc Ukrajině

1. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Předseda KČT Pavel Přílepek: Když turista znejistí, uklidní ho volavka nebo útěchová značka

Blízká setkání: Předseda KČT Pavel Přílepek: Když turista znejistí, uklidní ho volavka nebo útěchová značka

1. 7. 2026

34 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nová Zelená úsporám

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nová Zelená úsporám

1. 7. 2026

34 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Třídění na vlastní pěst. Frýdlantský výběžek zavedl na svoz odpadu systém door-to-door

Zprávy pro Liberecký kraj: Třídění na vlastní pěst. Frýdlantský výběžek zavedl na svoz odpadu systém door-to-door

1. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Velkolepá Valdštejnova lipová alej v Jičíně nemá svým stářím, rozsahem a zachovalostí u nás obdobu

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Velkolepá Valdštejnova lipová alej v Jičíně nemá svým stářím, rozsahem a zachovalostí u nás obdobu

1. 7. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Nový systém odbavování jízdenek v hromadné dopravě na Mostecku. S obsluhou pomohou revizoři

Zprávy ze Severu: Nový systém odbavování jízdenek v hromadné dopravě na Mostecku. S obsluhou pomohou revizoři

1. 7. 2026

2 min

Obrázek epizody Slejvák: Světem hýbou mačkací knedlíčky. Máte už i vy ten svůj?

Slejvák: Světem hýbou mačkací knedlíčky. Máte už i vy ten svůj?

1. 7. 2026

55 min

Obrázek epizody Alex a host: Pavel Šporcl: K typickému šátku jsem při hraní rocku oblékl i ponožky a tričko s lebkou

Alex a host: Pavel Šporcl: K typickému šátku jsem při hraní rocku oblékl i ponožky a tričko s lebkou

1. 7. 2026

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Pavel Šporcl: K typickému šátku jsem při hraní rocku oblékl i ponožky a tričko s lebkou

Alex a host: Pavel Šporcl: K typickému šátku jsem při hraní rocku oblékl i ponožky a tričko s lebkou

1. 7. 2026

26 min

1. 7. 2026

26 min

1. 7. 2026

26 min

1. 7. 2026

26 min

1. 7. 2026

26 min

1. 7. 2026

26 min

1. 7. 2026

26 min

1. 7. 2026

26 min

1. 7. 2026

26 min