Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: Prověřte si důkladně překupníka, od kterého kupujete kuřice. Zkrácené zobáky by vás měly varovat

Hobby magazín: Prověřte si důkladně překupníka, od kterého kupujete kuřice. Zkrácené zobáky by vás měly varovat

5. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Prověřte si důkladně překupníka, od kterého kupujete kuřice. Zkrácené zobáky by vás měly varovat

Hobby magazín: Prověřte si důkladně překupníka, od kterého kupujete kuřice. Zkrácené zobáky by vás měly varovat

5. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Měl jsem svůj svět. Myslím, že Milan Knížák mohl být lépe využit, říká o sobě kontroverzní umělec

Alex a host: Měl jsem svůj svět. Myslím, že Milan Knížák mohl být lépe využit, říká o sobě kontroverzní umělec

5. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Měl jsem svůj svět. Myslím, že Milan Knížák mohl být lépe využit, říká o sobě kontroverzní umělec

Alex a host: Měl jsem svůj svět. Myslím, že Milan Knížák mohl být lépe využit, říká o sobě kontroverzní umělec

5. 6. 2025

27 min

5. 6. 2025

2 min

5. 6. 2025

27 min

5. 6. 2025

2 min

5. 6. 2025

2 min

5. 6. 2025

27 min

5. 6. 2025

2 min

5. 6. 2025

27 min

5. 6. 2025

2 min

5. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Prověřte si důkladně překupníka, od kterého kupujete kuřice. Zkrácené zobáky by vás měly varovat

Prověřte si důkladně překupníka, od kterého kupujete kuřice. Zkrácené zobáky by vás měly varovat

5. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Milion od tabákových firem na úklid nedopalků. Pardubice si chválí projekt Nevajgluj

Zprávy pro Pardubický kraj: Milion od tabákových firem na úklid nedopalků. Pardubice si chválí projekt Nevajgluj

5. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Územní rozvoj ve Zlínském kraji

Zprávy ze Zlínského kraje: Územní rozvoj ve Zlínském kraji

5. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: S oceňování regionálních potravin začal Liberecký kraj jako první, teď ceny rozdával už po šestnácté

Zprávy pro Liberecký kraj: S oceňování regionálních potravin začal Liberecký kraj jako první, teď ceny rozdával už po šestnácté

5. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Doprava ve Zlínském kraji

Zprávy ze Zlínského kraje: Doprava ve Zlínském kraji

5. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Zdravotnictví ve Zlínském kraji

Zprávy ze Zlínského kraje: Zdravotnictví ve Zlínském kraji

5. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Kunějovice mají velký zájem o větrné elektrárny, realizaci brzdí distribuční síť

Zprávy pro Plzeňský kraj: Kunějovice mají velký zájem o větrné elektrárny, realizaci brzdí distribuční síť

5. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Oslavy půlkulatin Jitky Zelenkové: Nejraději slavím koncerty. Chci si to užít společně s publikem

Blízká setkání: Oslavy půlkulatin Jitky Zelenkové: Nejraději slavím koncerty. Chci si to užít společně s publikem

5. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Fabrika už stojí pevně, vyhráno ještě není. Záchrana jizerskohorské kulturní památky pokračuje

Vybrali jsme pro vás: Fabrika už stojí pevně, vyhráno ještě není. Záchrana jizerskohorské kulturní památky pokračuje

5. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Na Vysočině začaly samosběry jahod. U České Bělé se první den sešly stovky lidí

Zprávy z Vysočiny: Na Vysočině začaly samosběry jahod. U České Bělé se první den sešly stovky lidí

5. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Jaká budoucnost čeká Statenice? Před chystaným referendem se místní sešli na debatě s odborníky

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Jaká budoucnost čeká Statenice? Před chystaným referendem se místní sešli na debatě s odborníky

5. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Dobré odpoledne z Českých Budějovic: S holemi od smetáku došla Dagmar Javoříková do Santiaga. Fotografie z cesty vystavuje v rozhlase

Dobré odpoledne z Českých Budějovic: S holemi od smetáku došla Dagmar Javoříková do Santiaga. Fotografie z cesty vystavuje v rozhlase

5. 6. 2025

4 min