Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Co vás zajímá: Záchranáři Karlovarského kraje se chystají na éru vrtulníků a umělé inteligence

Co vás zajímá: Záchranáři Karlovarského kraje se chystají na éru vrtulníků a umělé inteligence

12. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Záchranáři Karlovarského kraje se chystají na éru vrtulníků a umělé inteligence

Co vás zajímá: Záchranáři Karlovarského kraje se chystají na éru vrtulníků a umělé inteligence

12. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Člověčiny: Bolest: Nevyhnutelná součást lidského života

Člověčiny: Bolest: Nevyhnutelná součást lidského života

12. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Zdena Mašínová. Dvojí odboj za vlast a svobodu

Příběhy z kalendáře: Zdena Mašínová. Dvojí odboj za vlast a svobodu

12. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Trvanlivost kosmetiky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Trvanlivost kosmetiky

12. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Vlna: Kult štíhlosti na internetu. Vztah k tělu nenarušuje jen zakázaný SkinnyTok, tvrdí psychoterapeutka

Vlna: Kult štíhlosti na internetu. Vztah k tělu nenarušuje jen zakázaný SkinnyTok, tvrdí psychoterapeutka

12. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Obří sochy se opět objevily v centru Budějovic i na dalších místech. Umění ve městě už patří k létu

Zprávy z jižních Čech: Obří sochy se opět objevily v centru Budějovic i na dalších místech. Umění ve městě už patří k létu

12. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody O čem se mluví: S hejtmanem Ústeckého kraje o zdravotnictví, dopravě i turismu

O čem se mluví: S hejtmanem Ústeckého kraje o zdravotnictví, dopravě i turismu

12. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Značkový benzin a nafta jako mýtus? S odborníkem na palivo o tom, proč se vyplatí si připlatit

Značkový benzin a nafta jako mýtus? S odborníkem na palivo o tom, proč se vyplatí si připlatit

12. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Značkový benzin a nafta jako mýtus? S odborníkem na palivo o tom, proč se vyplatí si připlatit

Značkový benzin a nafta jako mýtus? S odborníkem na palivo o tom, proč se vyplatí si připlatit

12. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Projekty na zajištění pitné vody v sousedství dolu Turów na Frýdlantsku mají zpoždění

Zprávy pro Liberecký kraj: Projekty na zajištění pitné vody v sousedství dolu Turów na Frýdlantsku mají zpoždění

12. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody U kostela v Ostravě-Hrušově vznikla tradiční venkovská zahrada

U kostela v Ostravě-Hrušově vznikla tradiční venkovská zahrada

12. 6. 2025

8 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Začátkem října chce ústecké Kulturní středisko otevřít opravený divadelní sál v Domě kultury

Zprávy ze Severu: Začátkem října chce ústecké Kulturní středisko otevřít opravený divadelní sál v Domě kultury

12. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Staré Hrady jsou zajímavé tím, že jde o zámek i hrad současně. Prohlídku si užijí děti i dospělí

Host ve studiu: Staré Hrady jsou zajímavé tím, že jde o zámek i hrad současně. Prohlídku si užijí děti i dospělí

12. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: KODIS chystá na nádražích automaty na jízdenky, které dokážou spojit klienty s operátory

Zprávy ČRo Ostrava: KODIS chystá na nádražích automaty na jízdenky, které dokážou spojit klienty s operátory

12. 6. 2025

18 sec

Obrázek epizody On Air: Muži si pořád myslí, že to ženu vzruší. S autorem Zobrazeno o posílání d*ckpiců

On Air: Muži si pořád myslí, že to ženu vzruší. S autorem Zobrazeno o posílání d*ckpiců

12. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pojištění právní ochrany. Podobně jako nemovitost si můžete pojistit své právní problémy či spory

Radioporadna: Pojištění právní ochrany. Podobně jako nemovitost si můžete pojistit své právní problémy či spory

12. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Pojištění právní ochrany. Podobně jako nemovitost si můžete pojistit své právní problémy či spory

Pojištění právní ochrany. Podobně jako nemovitost si můžete pojistit své právní problémy či spory

12. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Alex a host: Mám rád svobodu, proto mám Frídu. Ale někdy to tak svobodné není, říká herec Martin Trnavský

Alex a host: Mám rád svobodu, proto mám Frídu. Ale někdy to tak svobodné není, říká herec Martin Trnavský

12. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kdy nejlépe sklízet bylinky a jak je uchovávat? Záleží na počasí, každý rok je to jinak

Hobby magazín: Kdy nejlépe sklízet bylinky a jak je uchovávat? Záleží na počasí, každý rok je to jinak

12. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Mám rád svobodu, proto mám Frídu. Ale někdy to tak svobodné není, říká herec Martin Trnavský

Alex a host: Mám rád svobodu, proto mám Frídu. Ale někdy to tak svobodné není, říká herec Martin Trnavský

12. 6. 2025

3 min

12. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Kdy nejlépe sklízet bylinky a jak je uchovávat? Záleží na počasí, každý rok je to jinak

Kdy nejlépe sklízet bylinky a jak je uchovávat? Záleží na počasí, každý rok je to jinak

12. 6. 2025

3 min

12. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kdy nejlépe sklízet bylinky a jak je uchovávat? Záleží na počasí, každý rok je to jinak

Hobby magazín: Kdy nejlépe sklízet bylinky a jak je uchovávat? Záleží na počasí, každý rok je to jinak

12. 6. 2025

3 min