Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Na Broumovsku letos zatím opustilo hnízda 10 narozených sokolích mláďat. Je to o 4 méně než loni

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Na Broumovsku letos zatím opustilo hnízda 10 narozených sokolích mláďat. Je to o 4 méně než loni

23. 6. 2025

26 sec

Obrázek epizody Planetárium: Kamo'oalewa a další kvazisatelity Země a marné pátrání po ztraceném Sámově hradu Wogastisburgu

Planetárium: Kamo'oalewa a další kvazisatelity Země a marné pátrání po ztraceném Sámově hradu Wogastisburgu

23. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody 122 | Přirozená komunikace psů | Lucie Přibylová

122 | Přirozená komunikace psů | Lucie Přibylová

23. 6. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Martina Adlerová: K čemu jsme vlastně na světě

Rozhlasový sloupek: Martina Adlerová: K čemu jsme vlastně na světě

23. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Audioknihy Radia Wave: Sára Zeithammerová: Svatebčanka

Audioknihy Radia Wave: Sára Zeithammerová: Svatebčanka

23. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Audioknihy Radia Wave: Dorota Ambrožová: Takto se čelí životu

Audioknihy Radia Wave: Dorota Ambrožová: Takto se čelí životu

23. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Audioknihy Radia Wave: Jan Kubelka: Tohle musí být ten den

Audioknihy Radia Wave: Jan Kubelka: Tohle musí být ten den

23. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Audioknihy Radia Wave: Anna Musilová: Ozvěny

Audioknihy Radia Wave: Anna Musilová: Ozvěny

23. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Audioknihy Radia Wave: Josef Kokta: Vejce

Audioknihy Radia Wave: Josef Kokta: Vejce

23. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Jihočeská vlastivěda: Slavný sýr Niva začal v jižních Čechách zrát díky ruskému kozákovi Andreji Charitonovi

Jihočeská vlastivěda: Slavný sýr Niva začal v jižních Čechách zrát díky ruskému kozákovi Andreji Charitonovi

23. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody „Odpuštění? Neudělala jsem to pro mámu, ale pro sebe, abych se uzdravila,“ říká Veronika Kašáková

„Odpuštění? Neudělala jsem to pro mámu, ale pro sebe, abych se uzdravila,“ říká Veronika Kašáková

23. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody #27 | WASD

#27 | WASD

23. 6. 2025

2 hod 1 min

Obrázek epizody „Odpuštění? Neudělala jsem to pro mámu, ale pro sebe, abych se uzdravila,“ říká Veronika Kašáková

„Odpuštění? Neudělala jsem to pro mámu, ale pro sebe, abych se uzdravila,“ říká Veronika Kašáková

23. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Talk to 28: Kristýna Sulková – Herní dabing CZ: jak se zrodil a kdo ho uchovává?

Talk to 28: Kristýna Sulková – Herní dabing CZ: jak se zrodil a kdo ho uchovává?

23. 6. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody #34 UFO update – Proč se najednou všechno odhaluje? 🛸

#34 UFO update – Proč se najednou všechno odhaluje? 🛸

22. 6. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Epizoda 33 - Dorry a Brogy

Epizoda 33 - Dorry a Brogy

22. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Bojs: Úspěch a strmý pád. Po konci kariéry jsem narazil na dno, říká fotbalista Vaněk

Bojs: Úspěch a strmý pád. Po konci kariéry jsem narazil na dno, říká fotbalista Vaněk

22. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Novinka v transplantaci jater. Metoda RAPID: od žijícího přibuzného dárce. Příběh otce a syna

Moci bez nemoci: Novinka v transplantaci jater. Metoda RAPID: od žijícího přibuzného dárce. Příběh otce a syna

22. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Z třezalky si můžete udělat výborný masážní olej, který je dobrý i na spáleniny od slunce

Co vás zajímá: Z třezalky si můžete udělat výborný masážní olej, který je dobrý i na spáleniny od slunce

22. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Z třezalky si můžete udělat výborný masážní olej, který je dobrý i na spáleniny od slunce

Co vás zajímá: Z třezalky si můžete udělat výborný masážní olej, který je dobrý i na spáleniny od slunce

22. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody S Bryanom Adamsom som bežala na jeho vlastný koncert! (ANDREA ŠTEFANČÍKOVÁ epizóda dvestoštyridsaťtretia)

S Bryanom Adamsom som bežala na jeho vlastný koncert! (ANDREA ŠTEFANČÍKOVÁ epizóda dvestoštyridsaťtretia)

22. 6. 2025

56 min

Obrázek epizody Můj kraj: Kašpar Šternberk, zakladatel Národního muzea

Můj kraj: Kašpar Šternberk, zakladatel Národního muzea

22. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Hergot!: Lidé jsou potřeba víc než chrámy. O evangelických stavbách s kunsthistoričkou Annou Boučkovou

Hergot!: Lidé jsou potřeba víc než chrámy. O evangelických stavbách s kunsthistoričkou Annou Boučkovou

22. 6. 2025

50 min

Obrázek epizody GameKec 12 díl - THE LAST OF US

GameKec 12 díl - THE LAST OF US

22. 6. 2025

1 hod 19 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Erich Maria Remarque. Román Na západní frontě klid změnil pohled na válku

Příběhy z kalendáře: Erich Maria Remarque. Román Na západní frontě klid změnil pohled na válku

22. 6. 2025

17 min