Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host ve studiu: Rudník na Trutnovsku, obec s rozlohou téměř 43 km², žije bohatým kulturním a spolkovým životem

Host ve studiu: Rudník na Trutnovsku, obec s rozlohou téměř 43 km², žije bohatým kulturním a spolkovým životem

25. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody Kamila Vodochodská: Udržitelnost není samospasitelná nálepka. Oblékejme se s rozmyslem!

Kamila Vodochodská: Udržitelnost není samospasitelná nálepka. Oblékejme se s rozmyslem!

25. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Nový řidičský průkaz si od července nemusíte vyzvedávat na úřadě. Přijde vám i do výdejního boxu

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Nový řidičský průkaz si od července nemusíte vyzvedávat na úřadě. Přijde vám i do výdejního boxu

25. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Revitalizaci zámecké zahrady v Úsově na Šumpersku brzdí neznámá stavba pod povrchem

Zprávy ČRo Olomouc: Revitalizaci zámecké zahrady v Úsově na Šumpersku brzdí neznámá stavba pod povrchem

25. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: V tábořištích vrcholí přípravy. DDM Jihlava ve Smrčné finišuje s přípravami na léto

Zprávy z Vysočiny: V tábořištích vrcholí přípravy. DDM Jihlava ve Smrčné finišuje s přípravami na léto

25. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Radioporadna: Země rozhlednám zaslíbená. Máme jich u nás přes 400, včetně jednoho světového unikátu na Náchodsku

Radioporadna: Země rozhlednám zaslíbená. Máme jich u nás přes 400, včetně jednoho světového unikátu na Náchodsku

25. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Země rozhlednám zaslíbená. Máme jich u nás přes 400, včetně jednoho světového unikátu na Náchodsku

Země rozhlednám zaslíbená. Máme jich u nás přes 400, včetně jednoho světového unikátu na Náchodsku

25. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Eva Burešová otevřeně o šikaně, pomoci dětem, vlivu a spravedlnosti

Eva Burešová otevřeně o šikaně, pomoci dětem, vlivu a spravedlnosti

25. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Eva Burešová otevřeně o šikaně, pomoci dětem, vlivu a spravedlnosti

Na pohovce Jožky Kubáníka: Eva Burešová otevřeně o šikaně, pomoci dětem, vlivu a spravedlnosti

25. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Eva Burešová otevřeně o šikaně, pomoci dětem, vlivu a spravedlnosti

Na pohovce Jožky Kubáníka: Eva Burešová otevřeně o šikaně, pomoci dětem, vlivu a spravedlnosti

25. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Tomáš Klus: Když jsem na sebe vysypal všechny kostlivce, přestal jsem mít strach

Tomáš Klus: Když jsem na sebe vysypal všechny kostlivce, přestal jsem mít strach

25. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Lukavický dub vloni získal titul Strom roku. Za odměnu dostal facelift od arboristů

Zprávy pro Pardubický kraj: Lukavický dub vloni získal titul Strom roku. Za odměnu dostal facelift od arboristů

25. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: V Třinci řádí zloděj městské zeleně. Rostliny krade ve velkém přímo ze záhonů

Zprávy ČRo Ostrava: V Třinci řádí zloděj městské zeleně. Rostliny krade ve velkém přímo ze záhonů

25. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak uchovávat chleba? A proč je lepší péct ho v klasické troubě?

Radioporadna: Jak uchovávat chleba? A proč je lepší péct ho v klasické troubě?

25. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jak uchovávat chleba? A proč je lepší péct ho v klasické troubě? Radí chlebový someliér

Radioporadna: Jak uchovávat chleba? A proč je lepší péct ho v klasické troubě? Radí chlebový someliér

25. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody #18 | Kritika digitálních nomádů, eskapády na gynekologii v Portugalsku, surf campy a co chystáme dál

#18 | Kritika digitálních nomádů, eskapády na gynekologii v Portugalsku, surf campy a co chystáme dál

25. 6. 2025

1 hod 9 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Veronika Havlíková: Chtěla jsem žít v pravdě. Tak jsem napsala knihu o traumatu z dětství

Blízká setkání: Veronika Havlíková: Chtěla jsem žít v pravdě. Tak jsem napsala knihu o traumatu z dětství

25. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Veronika Havlíková: Chtěla jsem žít v pravdě. Tak jsem napsala knihu o svém dětství

Blízká setkání: Veronika Havlíková: Chtěla jsem žít v pravdě. Tak jsem napsala knihu o svém dětství

25. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Vysíláme živě z rekreačního areálu Kristýna u Hrádku nad Nisou

Host Dopoledne pod Ještědem: Vysíláme živě z rekreačního areálu Kristýna u Hrádku nad Nisou

25. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody Vysíláme živě z rekreačního areálu Kristýna u Hrádku nad Nisou

Vysíláme živě z rekreačního areálu Kristýna u Hrádku nad Nisou

25. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Dobré dopoledne živě ze Zoo Jihlava: Zvířata i zákulisí se Simonou Kubičkovou

Dobré dopoledne: Dobré dopoledne živě ze Zoo Jihlava: Zvířata i zákulisí se Simonou Kubičkovou

25. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Kdo se bere v Benátkách? A nový Squid Game již tento týden

Kdo se bere v Benátkách? A nový Squid Game již tento týden

25. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Jak zakončit školní rok adekvátně? Společně u zmrzliny, o vysvědčení si povídat, navrhuje poradkyně

Jak zakončit školní rok adekvátně? Společně u zmrzliny, o vysvědčení si povídat, navrhuje poradkyně

25. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zapečené brambory s fenyklem

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zapečené brambory s fenyklem

25. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Zichův rybník v Novém Městě čeká proměna. Město řeší desítky let starou ekologickou zátěž

Zprávy z Vysočiny: Zichův rybník v Novém Městě čeká proměna. Město řeší desítky let starou ekologickou zátěž

25. 6. 2025

2 min