Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S1E9 | Díra Boss Fight | Hesoyam Wizards | (Part 1)

S1E9 | Díra Boss Fight | Hesoyam Wizards | (Part 1)

25. 6. 2025

2 hod 18 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Archeologický výzkum komplikuje stavbu obchvatu u Přeštic

Zprávy pro Plzeňský kraj: Archeologický výzkum komplikuje stavbu obchvatu u Přeštic

25. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Každý může být hybatel. I ten, kdo nedělá nic! Honza Delong, Kamil Kavka, Lucie Králíková a Kateřina Šedá

Každý může být hybatel. I ten, kdo nedělá nic! Honza Delong, Kamil Kavka, Lucie Králíková a Kateřina Šedá

25. 6. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Kriminálka: Sadista na útěku. Kamarád z Instagramu ji napadl jako v severské krimi. Dopadla ho mordparta z Plzně

Kriminálka: Sadista na útěku. Kamarád z Instagramu ji napadl jako v severské krimi. Dopadla ho mordparta z Plzně

25. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody #7 Jaroslav Vaněk: Na periferii je zubař spíš řemeslník. Tady se jede na výkon

#7 Jaroslav Vaněk: Na periferii je zubař spíš řemeslník. Tady se jede na výkon

25. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Antoni Gaudí. Jeho životním dílem se stala katedrála Sagrada Familia

Příběhy z kalendáře: Antoni Gaudí. Jeho životním dílem se stala katedrála Sagrada Familia

25. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: „Zbytečnost? Moc knížek, oblečení a ručník.“ Balíme na dovolenou s influencerkou Anetou Chroustovou

Káva o čtvrté: „Zbytečnost? Moc knížek, oblečení a ručník.“ Balíme na dovolenou s influencerkou Anetou Chroustovou

25. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Balíme na dovolenou s influencerkou Anetou Chroustovou

Káva o čtvrté: Balíme na dovolenou s influencerkou Anetou Chroustovou

25. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Ostravská univerzita chce na Černé louce postavit vlastní školu pro děti z okolí

Zprávy ČRo Ostrava: Ostravská univerzita chce na Černé louce postavit vlastní školu pro děti z okolí

25. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Balíme na dovolenou

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Balíme na dovolenou

25. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Hudba, která léčí. Onkologie (o)žije zní pod okny Onkologické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc

Zprávy ČRo Olomouc: Hudba, která léčí. Onkologie (o)žije zní pod okny Onkologické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc

25. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Po uzavření estakády stoupl provoz v ústeckém Mojžíři podle starostky Neštěmic až desetinásobně

Zprávy ze Severu: Po uzavření estakády stoupl provoz v ústeckém Mojžíři podle starostky Neštěmic až desetinásobně

25. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Dlouholetý železničář, člen muzejního týmu, senior roku. To je Josef Juřeník

Odpolední interview: Dlouholetý železničář, člen muzejního týmu, senior roku. To je Josef Juřeník

25. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody Dlouholetý železničář, člen muzejního týmu, senior roku. To je Josef Juřeník

Dlouholetý železničář, člen muzejního týmu, senior roku. To je Josef Juřeník

25. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody Bourání: Pracovali klidně zadarmo. Martina Hrabová o spolupracovnících Le Corbusiera

Bourání: Pracovali klidně zadarmo. Martina Hrabová o spolupracovnících Le Corbusiera

25. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Na jeden den vědcem: Děti si zkoušejí vědu v laboratořích Jihočeské univerzity

Zprávy z jižních Čech: Na jeden den vědcem: Děti si zkoušejí vědu v laboratořích Jihočeské univerzity

25. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Pod peticí proti těžbě živce u Borovan už je přes 2200 podpisů

Přímá řeč: Pod peticí proti těžbě živce u Borovan už je přes 2200 podpisů

25. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Dobrovolný svazek obcí EKOD na Českolipsku nakoupí tisíce vratných kelímků, bude tak méně odpadu

Zprávy pro Liberecký kraj: Dobrovolný svazek obcí EKOD na Českolipsku nakoupí tisíce vratných kelímků, bude tak méně odpadu

25. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Za uplácení celníků dostal šéf lihové mafie Radek Březina 14 let vězení a propadnutí majetku

Zprávy ze Zlínského kraje: Za uplácení celníků dostal šéf lihové mafie Radek Březina 14 let vězení a propadnutí majetku

25. 6. 2025

16 sec

Obrázek epizody Houpačky: K porodu nosím větší tašku než matky. Ženy potřebují bezpečí a kontinuitu, říká dula Barbora

Houpačky: K porodu nosím větší tašku než matky. Ženy potřebují bezpečí a kontinuitu, říká dula Barbora

25. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Mám styl Marcelky z Podbořan, ráda zkouším nové věci, směje se Marcela Březinová

Alex a host: Mám styl Marcelky z Podbořan, ráda zkouším nové věci, směje se Marcela Březinová

25. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Mám styl Marcelky z Podbořan, ráda zkouším nové věci, směje se Marcela Březinová

Alex a host: Mám styl Marcelky z Podbořan, ráda zkouším nové věci, směje se Marcela Březinová

25. 6. 2025

26 min

25. 6. 2025

26 min

25. 6. 2025

26 min

25. 6. 2025

26 min