Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Retro trolejbus jezdí o víkendech mezi hlavním nádražím a zoo v Jihlavě. Zájemce sveze zdarma

Zprávy z Vysočiny: Retro trolejbus jezdí o víkendech mezi hlavním nádražím a zoo v Jihlavě. Zájemce sveze zdarma

7. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Pozorovat život čápů mě nikdy neomrzí, prozrazuje ornitolog

Host Dopoledního expresu: Pozorovat život čápů mě nikdy neomrzí, prozrazuje ornitolog

7. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Pozorovat život čápů mě nikdy neomrzí, prozrazuje ornitolog

Pozorovat život čápů mě nikdy neomrzí, prozrazuje ornitolog

7. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Lidé z Dolní Dobrouče jedou do Itálie. Pivo a utopence naservírují Italům v lidových krojích

Radioporadna: Lidé z Dolní Dobrouče jedou do Itálie. Pivo a utopence naservírují Italům v lidových krojích

7. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: I léto může být vhodným časem pro hubnutí. Klíčové jsou bílkoviny a vláknina, připomíná poradkyně

Dobré dopoledne: I léto může být vhodným časem pro hubnutí. Klíčové jsou bílkoviny a vláknina, připomíná poradkyně

7. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Karolína Kachyňová: Film není pro mě. Svobodu jsem našla na YouTube

Blízká setkání: Karolína Kachyňová: Film není pro mě. Svobodu jsem našla na YouTube

7. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Prázdniny v botanické zahradě

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Prázdniny v botanické zahradě

7. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Téma: Prázdniny v botanické zahradě

Téma: Prázdniny v botanické zahradě

7. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Ve Zlíně začaly úpravy 45 křižovatek a přechodů. Magistrát za to dá 226 milionů korun

Zprávy ze Zlínského kraje: Ve Zlíně začaly úpravy 45 křižovatek a přechodů. Magistrát za to dá 226 milionů korun

7. 7. 2025

52 sec

Obrázek epizody Co říká Dakota Johnson o Karlových Varech a kolik vydělaly filmy se Scarlett Johanson

Co říká Dakota Johnson o Karlových Varech a kolik vydělaly filmy se Scarlett Johanson

7. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Co říká Dakota Johnson o Karlových Varech a kolik vydělaly filmy se Scarlett Johanson

Co říká Dakota Johnson o Karlových Varech a kolik vydělaly filmy se Scarlett Johanson

7. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Provoz parkovacího domu u krajského úřadu v Liberci omezí opravy

Zprávy pro Liberecký kraj: Provoz parkovacího domu u krajského úřadu v Liberci omezí opravy

7. 7. 2025

55 sec

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Housková křenová omáčka podle receptu z Chebska

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Housková křenová omáčka podle receptu z Chebska

7. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Vlakem Libereckým krajem: Historickou Kometou Vysokými Tatrami

Vlakem Libereckým krajem: Historickou Kometou Vysokými Tatrami

7. 7. 2025

10 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Ze železničního depa v Dolní Lipce bude drážní muzeum. Přestavba má stát čtvrt miliardy

Zprávy pro Pardubický kraj: Ze železničního depa v Dolní Lipce bude drážní muzeum. Přestavba má stát čtvrt miliardy

7. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Letní deště naplnily řeky vodou, u půjčovny lodí lidé bez předchozí rezervace většinou nepochodí

Zprávy pro Liberecký kraj: Letní deště naplnily řeky vodou, u půjčovny lodí lidé bez předchozí rezervace většinou nepochodí

7. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Krnovská radnice je přetížená obnovou po zářijových povodních

Zprávy ČRo Ostrava: Krnovská radnice je přetížená obnovou po zářijových povodních

7. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Jejich hudba je inspirovaná zážitky z cest po celém světě. Setkání s Vojtou Jandou a Myryth

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jejich hudba je inspirovaná zážitky z cest po celém světě. Setkání s Vojtou Jandou a Myryth

7. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Jejich hudba je inspirovaná zážitky z cest po celém světě. Setkání s Vojtou Jandou a Myryth

Jejich hudba je inspirovaná zážitky z cest po celém světě. Setkání s Vojtou Jandou a Myryth

7. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Náš host: Režisér Dužan Duong přibližuje vietnamskou komunitu ve filmu Letní škola, 2001

Náš host: Režisér Dužan Duong přibližuje vietnamskou komunitu ve filmu Letní škola, 2001

7. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Náš host: Režisér Dužan Duong přibližuje vietnamskou komunitu ve filmu Letní škola, 2001

Náš host: Režisér Dužan Duong přibližuje vietnamskou komunitu ve filmu Letní škola, 2001

7. 7. 2025

15 min

Obrázek epizody Film, který přežil okupaci. V Karlových Varech měl premiéru nový snímek režisérky Cherien Dabis

Film, který přežil okupaci. V Karlových Varech měl premiéru nový snímek režisérky Cherien Dabis

7. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Lodní okénka i světlovody do ponorek putovaly za války do Anglie ze Smrčné na Vysočině

Příběhy z Vysočiny: Lodní okénka i světlovody do ponorek putovaly za války do Anglie ze Smrčné na Vysočině

7. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Policisté uspořádali pro cyklisty preventivní akci v Plzni

Zprávy pro Plzeňský kraj: Policisté uspořádali pro cyklisty preventivní akci v Plzni

7. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody PETR TOMEČEK: Některé aerolinky ruší lety a spoléhají na to, že se cestující o kompenzace nepřihlásí

PETR TOMEČEK: Některé aerolinky ruší lety a spoléhají na to, že se cestující o kompenzace nepřihlásí

7. 7. 2025

42 min