Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Fotografové a modelky tvořili pod vodou. Soutěžící měli dvě hodiny na přípravu snímků

Zprávy pro Plzeňský kraj: Fotografové a modelky tvořili pod vodou. Soutěžící měli dvě hodiny na přípravu snímků

18. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: V Setkání u mikrofonu jsme navštívili Etiopii. Pozvání do pořadu přijal hydrogeolog Jiří Šíma

Setkání u mikrofonu: V Setkání u mikrofonu jsme navštívili Etiopii. Pozvání do pořadu přijal hydrogeolog Jiří Šíma

18. 1. 2026

24 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Basbarytonista Theodor Šimáček kráčí v šlépějích svých předků

Odpolední interview: Basbarytonista Theodor Šimáček kráčí v šlépějích svých předků

18. 1. 2026

11 min

Obrázek epizody Basbarytonista Theodor Šimáček kráčí v šlépějích svých předků

Basbarytonista Theodor Šimáček kráčí v šlépějích svých předků

18. 1. 2026

11 min

Obrázek epizody Jihočeské nebe: Na kosmodromu Bajkonur došlo k nehodě. Rakety s lidskou posádkou nyní nemohou startovat

Jihočeské nebe: Na kosmodromu Bajkonur došlo k nehodě. Rakety s lidskou posádkou nyní nemohou startovat

18. 1. 2026

5 min

Obrázek epizody Knižní hlídka: Roztěkané. Jak se žije ženám s ADHD, popsaly novinářka Klára Kubíčková a terapeutka Jana Srncová

Knižní hlídka: Roztěkané. Jak se žije ženám s ADHD, popsaly novinářka Klára Kubíčková a terapeutka Jana Srncová

18. 1. 2026

4 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Upozornit na problém nebo podat podnět. To jsou nejčastější důvody, proč se lidé obrací na své posl…

Zprávy ze Zlínského kraje: Upozornit na problém nebo podat podnět. To jsou nejčastější důvody, proč se lidé obrací na své posl…

18. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Středočeská mozaika: Na besedu Lucie Bílé s Martou Kubišovou v Srdci Otvovic přijeli fanoušci až z druhé strany republiky

Středočeská mozaika: Na besedu Lucie Bílé s Martou Kubišovou v Srdci Otvovic přijeli fanoušci až z druhé strany republiky

18. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Menší skupiny a každý ve svém pokoji. V Přelouči je nový komunitní domov pro seniory

Zprávy pro Pardubický kraj: Menší skupiny a každý ve svém pokoji. V Přelouči je nový komunitní domov pro seniory

18. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Náš host: Texty mi lezou do hlavy až při zkouškách v divadle

Náš host: Texty mi lezou do hlavy až při zkouškách v divadle

18. 1. 2026

16 min

Obrázek epizody Náš host: Texty mi lezou do hlavy až při zkouškách v divadle

Náš host: Texty mi lezou do hlavy až při zkouškách v divadle

18. 1. 2026

16 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: ‚Reakce autorů na výzvy své doby‘. Alšova jihočeská galerie zahajuje sezonu, nabízí díla z 20. stol…

Zprávy z jižních Čech: ‚Reakce autorů na výzvy své doby‘. Alšova jihočeská galerie zahajuje sezonu, nabízí díla z 20. stol…

18. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Dakar 2026 s Martinem Prokopem: mechanici

Dakar 2026 s Martinem Prokopem: mechanici

18. 1. 2026

34 min

Obrázek epizody Na plk #07: Kde se rodí ornitologie

Na plk #07: Kde se rodí ornitologie

18. 1. 2026

45 min

Obrázek epizody Omeletky: Ranní cvičení: nahoru dolů, nahoru dolů. A teď druhé víčko. Omeletky Haliny Pawlowské o vytrvalosti

Omeletky: Ranní cvičení: nahoru dolů, nahoru dolů. A teď druhé víčko. Omeletky Haliny Pawlowské o vytrvalosti

18. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Mám Touretteův syndrom. Kvůli tikům si ale lidi mysleli, že jsem feťák, vypráví DJ Uwa

Až na dřeň: Mám Touretteův syndrom. Kvůli tikům si ale lidi mysleli, že jsem feťák, vypráví DJ Uwa

18. 1. 2026

27 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Kdybych na koncertě nezazpívala Když se načančám, lidi by mě snad i zbili, směje se Heidi Janků

Hudební kavárna Pavla Vítka: Kdybych na koncertě nezazpívala Když se načančám, lidi by mě snad i zbili, směje se Heidi Janků

18. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Casablanca: Bruslaři se nejčastěji proboří, když koukají do mobilu. Na led je třeba si zvykat, říká Jan Stodola

Casablanca: Bruslaři se nejčastěji proboří, když koukají do mobilu. Na led je třeba si zvykat, říká Jan Stodola

18. 1. 2026

44 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Krkonošský národní park zasvětí letošní rok Theodoru Lokvencovi. Lesník a historik zasvětil regionu…

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Krkonošský národní park zasvětí letošní rok Theodoru Lokvencovi. Lesník a historik zasvětil regionu…

18. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: S Alenkou a Jiřinkou o štěstí, penězích a zapékaných kaiserkách aneb když čočka nestačí

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: S Alenkou a Jiřinkou o štěstí, penězích a zapékaných kaiserkách aneb když čočka nestačí

18. 1. 2026

5 min

Obrázek epizody S Alenkou a Jiřinkou o štěstí, penězích a zapékaných kaiserkách aneb když čočka nestačí

S Alenkou a Jiřinkou o štěstí, penězích a zapékaných kaiserkách aneb když čočka nestačí

18. 1. 2026

5 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Pralinkárna jako chráněná dílna. Libereckému sdružení vydělá a pomůže zaměstnat handicapované

Zprávy pro Liberecký kraj: Pralinkárna jako chráněná dílna. Libereckému sdružení vydělá a pomůže zaměstnat handicapované

18. 1. 2026

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 18. 1. 2026

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 18. 1. 2026

18. 1. 2026

27 min

18. 1. 2026

27 min